Download menu
POČET ČLÁNKŮ ROZVODOVÉHO ŘETĚZU
- Fojtoman
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
14 roků 6 měsíců zpět #14457
od Fojtoman
POČET ČLÁNKŮ ROZVODOVÉHO ŘETĚZU vytvořil uživatel Fojtoman
Ahoj pánové,
chtěl bych vás poprosit o radu ohledně rozvodového řetězu. Mám DR 650 R, rok výroby 1993 (s nakopávačkou). Na netu jsem našel, že by na tenhle typ motorky měl být rozvoďák se 106 články (třeba stránky www.motonet.cz/eshop/motocykly/suzuki/65...0-r/1993/motor/#none ). Takže jsem si ho objednal - rozvodový řetěz MORSE RH2015-106. Pustil jsem se do výměny a zjistil jsem, že původní starý rozvoďák má 124 článků. A to mi hlava nějak nebere. Nevíte v čem je chyba???? Jakýmu motoru odpovídá rozvodový řetěz se 124mi články?? Ať hledám jak hledám, tak DR 650 R r.v. by měl mít 106 článků, RE a RSE 120 článků.
chtěl bych vás poprosit o radu ohledně rozvodového řetězu. Mám DR 650 R, rok výroby 1993 (s nakopávačkou). Na netu jsem našel, že by na tenhle typ motorky měl být rozvoďák se 106 články (třeba stránky www.motonet.cz/eshop/motocykly/suzuki/65...0-r/1993/motor/#none ). Takže jsem si ho objednal - rozvodový řetěz MORSE RH2015-106. Pustil jsem se do výměny a zjistil jsem, že původní starý rozvoďák má 124 článků. A to mi hlava nějak nebere. Nevíte v čem je chyba???? Jakýmu motoru odpovídá rozvodový řetěz se 124mi články?? Ať hledám jak hledám, tak DR 650 R r.v. by měl mít 106 článků, RE a RSE 120 článků.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Sovahu
-
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 6 měsíců zpět #14463
od Sovahu
Odpověděl Sovahu pro téma POČET ČLÁNKŮ ROZVODOVÉHO ŘETĚZU
Ještě sem hoď co je to za motor tj. ve velkým TP je kolonka D.2 Typ.
např. SP43A, SP45B, atd. Ať přesně víme na čem jsme...
např. SP43A, SP45B, atd. Ať přesně víme na čem jsme...
- Sovahu
-
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 6 měsíců zpět #14464
od Sovahu
a ještě checkni totok:
www.motoretezy.cz/cz/e-shop/308741/c1682...-n-2fp-rok-9293.html
- Fojtoman
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
14 roků 6 měsíců zpět - 14 roků 6 měsíců zpět #14465
od Fojtoman
Odpověděl Fojtoman pro téma POČET ČLÁNKŮ ROZVODOVÉHO ŘETĚZU
Typ vozidla je SP41B v tý kolonce D.2, ale VIN kód na rámu je SP44B (je to kdysi dávno dotažený z ciziny a daný na český papíry), a motor typ P 408 ... Dneska jsem volal do SUZUKI v Pelhřimově. Tam mi servisní technik řekl, že 124 článků má DR 650 S. Do dneška jsem žil v tom, že mám R (mám to tak i napsaný v techničáku). Když už jsme teda u toho, jaký je rozdíl (kromě toho rozvoďáku) mezi DR 650 R, DR 650 S a DR 650 N/P ???
Poslední změna: 14 roků 6 měsíců zpět uživatelem Fojtoman.
- Sovahu
-
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 6 měsíců zpět #14469
od Sovahu
Tak zatím jsem našel rozdíly mezi R a S jenom v rozměrech motorky a hmotnosti. Základní TTD motorů jsou stejný, kromě způsobu startování. Zdroj ale není relevantní, takže ještě ověřím. borci v suzuce by ale měli vědět všechno. Jestli ne, tak ještě doporučuji dotaz přímo na japonských stránkách, ovšem v anglickém jazyce. Už jsem to jednou zkoušel a jsou docela ochotní ti japončíci :o)
Vygenerováno za 0.291 sekund