Download menu

RSE+ nakopávačka

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13727 od RJ592
RSE+ nakopávačka vytvořil uživatel RJ592
Zdravím, od soboty jsem majitelem RSE, předtím jsem měl DR 600, tak by mě zajímalo, jestli se dá na RSE dodělat nakopávačka? Co je k tomu potřeba za díly? Máte to někdo? :blush:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13728 od Elektrik
Odpověděl Elektrik pro téma RSE+ nakopávačka
Vítej :) Zrovna mám dole spojkové víko a koukám , že mechanizmus na nakopávačku by tam měl jít v pohodě. No asi zas tak v pohodě nééé, ale jít by tam měl. Zkus kouknout sem: www.partsdepot.cz/index.php?fveh=1913&ca...&curl=§ion=84275

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13729 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma RSE+ nakopávačka
Když jsem sháněl svoje první DRko, našel jsem jeden inzerát, který nabízel u DRka jak nakopávání tak startér,ale je to nestandartní samodomo. Když jsme to tenkrát řešili s Adminem říkal, že by se bál jak se bude chovat dekompresor od startéru (nicméně ti k tomu nemůžu říct víc,protože mám nakopávačku, čili nevím jak to u RSE funguje).

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13733 od Martin
Odpověděl Martin pro téma RSE+ nakopávačka
Myslim,že se podobná otázka tady už probírala.
Já bych taky rád měl vše 2x i 3x pojištěné-kdyby něco,ale to nejde vždy. Někdy se musíš spolehnout pouze na jedno řešení-tak se s tim musíš občas smířit. ;)

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13741 od Heki
Odpověděl Heki pro téma RSE+ nakopávačka
Já si myslím, že dodělat tam nakopávačku by neměl být problém a je to ideální řešení (jako to měly třeba první dominatory). Nechápu ty tendence (i dneska) se kickstartu uplně zbavovat... Osobně nedám na páku dopustit a ty půlhodinové starty po zimě (jako kámoši se startérama) fakt neznám.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13745 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma RSE+ nakopávačka
Heki napsal:

Já si myslím, že dodělat tam nakopávačku by neměl být problém a je to ideální řešení (jako to měly třeba první dominatory). Nechápu ty tendence (i dneska) se kickstartu uplně zbavovat... Osobně nedám na páku dopustit a ty půlhodinové starty po zimě (jako kámoši se startérama) fakt neznám.

Taky nedám na páku dopustit (když pominu moje 5-ti minutový hopsání pod Blaníkem na srazu, kdy mi drželo palce hejno malých dětí...). Ještě se mi nestalo, že bych vytloukl startováním baterku nebo mi blbla mi volnoběžka :laugh: . Na druhou stranu mi občas blbne tělní termostat, když se unáhleně obleču a DRahuš si usmyslí, že se nechá přemlouvat (což se děje výjimečně). Ale chápu, že to se tu neřeší...

Ke tématu - Myslím, že kombinaci startér/páka dělala i KTM, ale nemůžu to dohledat (takže možná kecám :P ).

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13750 od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma RSE+ nakopávačka
Husaberg má dodnes aj jedno aj druhé. Je to ideálne riešenie. Motorka má mini baterku, takže normálne sa oplatí štartovať nakopnutím. Alebo keď sa vybije baterka . No ale po kolená stáť v blate a tak nakopávať už nie je stranda. Na taký prípad je tam štartér.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13751 od RJ592
Odpověděl RJ592 pro téma RSE+ nakopávačka
No kolega v pátek přijel na KTM LC 4 a ta má oboje, tak bych to taky bral, občas se na páce zhoupnout s elegancí ;) nebo se holt vybije baterka a co pak...

Více
14 roků 7 měsíců zpět #14554 od Sovahu
Odpověděl Sovahu pro téma RSE+ nakopávačka
Tak, nějaký čas uplynul a já se ptám jestli někdo zkoušel zkombinovat startér a kick, postupně jsem nahromadil už pár potřebných dílů... a chystám se na to. Btw: mám celou zimu na práci :oD

Více
14 roků 7 měsíců zpět #14555 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma RSE+ nakopávačka
Nauč se to roztlačit a jseš free :)

Vyndaval jsem teď startér na SE, abych ho promazal a tak vůbec promrknul, páč ty zvuky byly nějaký podivný. Nějak nejsem na ty hlavolamy, takže jsem sundaval i svod abych ho vyndal :laugh: Startér byl naprosto v poho, zabil jsem tím půl dne a zbytečně vypil osm piv.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Andrej
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • Když nejde o život, tak jde o hovno!!
Více
14 roků 6 měsíců zpět #14557 od Andrej
Odpověděl Andrej pro téma RSE+ nakopávačka
Tak tu hoď návod jak to roztlačit :) :) já to zkoušel jednou a zadní kolo se hned seklo a přes dekompres jsem se bál abych něco neposral :blush: A když vypiješ u toho 8 piv tak to není zbytečné, můžeš to nazvat jako preventivní zásah pro udržení kondice :laugh:

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14558 od Drack
Odpověděl Drack pro téma RSE+ nakopávačka
De to, ale dře to. Akorát musíš dát za tři a výše a dávat bacha, abys, až to blafne, na tom nelítal jak papírový čert :side:

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14559 od Drack
Odpověděl Drack pro téma RSE+ nakopávačka
Jo a jde to blbě, pokavaď jseš na dně údolí v potoku a po středy v bahně... :blink:

Více
14 roků 3 měsíců zpět #15030 od johan
Odpověděl johan pro téma RSE+ nakopávačka
Ahoj, chlapi nechcu se chlubit, ale já sem z těch co vyrostli na strojích, který nešli nastartovat jinak než na žduch, tzn. roztlačuju respektive nechávám se se roztáhnout každý jaro. Mám RSE a na jaře mrtvou baterku, nebudu přehánět umírající baterku, takže dekompresor ještě dokáže obstarat, ale na startér už se nezmůže. Takže lano ještě jedna motorka a jedem jak se rozjedem nakřoupu pětku zmáčknu tlačítko startéru pustím spojku pustím tlačítko a bez spojky se prokřoupu až k jedničce a zhruba po kylomeru začne kuckat, párkrát si střelí a je připravená na další sezónů. ;)
Andrej napsal:

Tak tu hoď návod jak to roztlačit :) :) já to zkoušel jednou a zadní kolo se hned seklo a přes dekompres jsem se bál abych něco neposral :blush: A když vypiješ u toho 8 piv tak to není zbytečné, můžeš to nazvat jako preventivní zásah pro udržení kondice :laugh:

Více
14 roků 3 měsíců zpět #15033 od backmen
Odpověděl backmen pro téma RSE+ nakopávačka
VRAHŮŮŮŮŮŮŮ!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Více
14 roků 3 měsíců zpět #15034 od Quincy
Odpověděl Quincy pro téma RSE+ nakopávačka
no ty voe, radši si vypust benál z karbecu napust novej a nastartuj přes kabely, baterka chce hlavně přes zimu párkrát dobít, protože baterka se samovolně vybíjí a jak klesne napětí pod 12,5v tak by mě měla nabít ;)

Více
14 roků 3 měsíců zpět #15035 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma RSE+ nakopávačka
Quincy napsal:

... protože baterka se samovolně vybíjí a jak klesne napětí pod 12,5v tak by mě měla nabít ;)

tak to jsi teda ranař :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Andrej
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • Když nejde o život, tak jde o hovno!!
Více
14 roků 3 měsíců zpět #15039 od Andrej
Odpověděl Andrej pro téma RSE+ nakopávačka
Asi jí vytlačím na Lysou horu a pustím to dolů a není možné že by nechytla :woohoo:

Více
14 roků 3 měsíců zpět #15043 od kobzol
Odpověděl kobzol pro téma RSE+ nakopávačka
dej tam dvojku,přes spojku ,jemně zmačkni,zarvi dozadu at je píst v horní uvrati,poznaš ne,dej neutral rozběhni a dva.Lepší sou dva lidi,ale uz sem to parkrat skoušel.Ne že bych nenakopl,ale jen že to jde

Vygenerováno za 3.400 sekund