Download menu
šoupátko a jehla
- LouBou
-
Autor tématu
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 0
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- LouBou
-
Autor tématu
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 0
šoupě
img412.imageshack.us/img412/9359/p1020194.jpg
jehla
img517.imageshack.us/img517/4348/p1020198m.jpg
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 21
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- LouBou
-
Autor tématu
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 0
- Giovany1971
-
- Novota
-
- Motorka osvobozuje!!!
- Obdržená poděkování 0
zdravim panstvo,rozdělal sem karbec a objevil sem na jehle a šoupátku toto: viz obrázky ,dole v šoupátku kde chodí jehla je nějaká šikmina která bych řekl že tam nemá co dělat a je od toho ochozený kroužek na jehli který už asi předtím někdo otáčel protože je to z obou stran.....nevíte čím by to mohlo byt?...taky je pěkně rozdrbanaá tryska asi od toho jak jehla padala níž
Mě to příjde jako ulomené? když se nato podívaš je to jakoby origo, či známky po něj broušení? Nebo čistý lom??!
Já mám SE a na jehle je ten plastový kroužek naprosto souměrný!
Jen mám jen jediný zárez na jehle ?
Sono sempre moderato critico
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 1
- LouBou
-
Autor tématu
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 0
Paja: když sa podíváš dovnitř šoupěte tak vidíš tu černů hranu a nahoru od ní je nějaká šikmina nebo zlom a od toho si myslím že je ten kroužek omletý
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
Když jsem to dával dohromady, tak jsem to natočil proti sobě, aby to tam zapadlo. Nijak zvlášť poškozený ani roztřepený se mi ten kroužek nezdál, tak jsem to neřešil. A ani nebudu

Giovany1971: nemá ta Tvoje jehla i dirku na niť?
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
- Giovany1971
-
- Novota
-
- Motorka osvobozuje!!!
- Obdržená poděkování 0
Ten "výstupek, odskok" na dně šoupátka je vidět na tomhle řezu.
Když jsem to dával dohromady, tak jsem to natočil proti sobě, aby to tam zapadlo. Nijak zvlášť poškozený ani roztřepený se mi ten kroužek nezdál, tak jsem to neřešil. A ani nebudu

A v šoupatku mám jen jednu díru vedle té co je pro jehlu,, nkdo vrtá třetí??!
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
Zdar na nit ??Jak si asi myslím že to myslíš ty tak bohužel kalhoty se sní zašívat nedají
![]()
Ale Díval jsem se a já v té jehle mám jen jediný zářez!
Jestli ta tvoje jehla s jedním zářezem opravdu patří do toho karbecu, tak to je super, asi poslední model, úplný terno, není co štelovat, potažmo co zkurvit. Co si budem povídat DRkáři že, občas asi každý hledal ten správný zářez, a Tobě "spadnul asi z nebe" no kua

A ta jedna dírka - nemáš náhodou z boku dírku, asi tak v polovině výšky šoupátka? Ten Otvor se bez foto blbě popisuje

- LouBou
-
Autor tématu
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 0
Ten "výstupek, odskok" na dně šoupátka je vidět na tomhle řezu.
jo tady ten řez sem viděl,enomže když ti na to bude dosedat ten krůžek s tů šikminů tak aspoň podle mňa to mosí hýbat s jehlů na její délce,protože ta hrana je tam ostrá a neni tam místa aby sa vedle ní eště poskládal ten krůžek a to taky dávám za příčinu té rozdrbané trysce
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21
Já jsem ti jen napsal svoje postřehy k tomu, na co ses ptal, jsou ti asi na nic, ale jsou zadarmo, a dneska je zadarmo co, leda tak hovno

- Giovany1971
-
- Novota
-
- Motorka osvobozuje!!!
- Obdržená poděkování 0
Giovany1971 napsal:
Zdar na nit ??Jak si asi myslím že to myslíš ty tak bohužel kalhoty se sní zašívat nedají
![]()
Ale Díval jsem se a já v té jehle mám jen jediný zářez!
Jestli ta tvoje jehla s jedním zářezem opravdu patří do toho karbecu, tak to je super, asi poslední model, úplný terno, není co štelovat, potažmo co zkurvit. Co si budem povídat DRkáři že, občas asi každý hledal ten správný zářez, a Tobě "spadnul asi z nebe" no kua
A ta jedna dírka - nemáš náhodou z boku dírku, asi tak v polovině výšky šoupátka? Ten Otvor se bez foto blbě popisuje, snižuje to podtlak, který zvedá šoupátko + 25 kW v TP?
Hoj no samo že patří,já byl první kdo do toho vrtal,šaks mi ještě radil

Stím otvorem pro snížení tlaku u šoupě nevím už si to nepamatuju//
hned to taky asi jen tak nerozdělám mám nainst filtr paliwa tak nebude důvod nic čistit.
Měl jsem nutkání vyvrtat tu druhou díru vedle jehly a zkrátit pružinu,ale jelikož jsem zjistil že to má jen jeden zářez na jehle,tak jsem nenašel odvahu něco bastlit

Myslím že na ty km co to má jede dobře, a vlastně v kolika km je zajetá nová moto??
Jj ty kw v TP mám asi 32kw ale je to dovoz z téj Ameriky tak nevím podle čeho ztotožnili tp na STK a máli to doopravdy tech asi 32kw,,páč si myslím že do USA se snižoval výkon u všeho,,dokonce i seriová M-3,či M5 mají menší vykon nežli Evropa!!
Zkrátka je to všechno jeden G.U.L.A.Š.