Download menu

šoupátko a jehla

• LouBou
  • Avatar uživatele LouBou Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
15 roků 6 dní zpět #13069 od LouBou
šoupátko a jehla vytvořil uživatel LouBou
zdravim panstvo,rozdělal sem karbec a objevil sem na jehle a šoupátku toto: viz obrázky ,dole v šoupátku kde chodí jehla je nějaká šikmina která bych řekl že tam nemá co dělat a je od toho ochozený kroužek na jehli který už asi předtím někdo otáčel protože je to z obou stran.....nevíte čím by to mohlo byt?...taky je pěkně rozdrbanaá tryska asi od toho jak jehla padala níž

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• LouBou
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
15 roků 6 dní zpět #13070 od LouBou

Více
15 roků 6 dní zpět - 15 roků 6 dní zpět #13075 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma šoupátko a jehla
Nemám to po ruce, ale co se matně pamatuji, tak na SE je ta plastová podložka, co je na jehle pod ségrovkou, právě tímhle sražením tvarově zajištěná oproti tomu výstupku v šoupátku, aby se to tam zbytečně nemrcasilo.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 6 dní zpět uživatelem Piwča.

• LouBou
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
15 roků 5 dní zpět - 15 roků 5 dní zpět #13077 od LouBou
Odpověděl LouBou pro téma šoupátko a jehla
no jo,enomže já mam klasický starý kick devadesát trojkový a v nákresoch sem našel dycky podložku a pod ňů ještě jednu
Poslední změna: 15 roků 5 dní zpět uživatelem LouBou.

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
15 roků 4 dní zpět #13083 od Giovany1971
Odpověděl Giovany1971 pro téma šoupátko a jehla
LouBou napsal:

zdravim panstvo,rozdělal sem karbec a objevil sem na jehle a šoupátku toto: viz obrázky ,dole v šoupátku kde chodí jehla je nějaká šikmina která bych řekl že tam nemá co dělat a je od toho ochozený kroužek na jehli který už asi předtím někdo otáčel protože je to z obou stran.....nevíte čím by to mohlo byt?...taky je pěkně rozdrbanaá tryska asi od toho jak jehla padala níž

Mě to příjde jako ulomené? když se nato podívaš je to jakoby origo, či známky po něj broušení? Nebo čistý lom??!

Já mám SE a na jehle je ten plastový kroužek naprosto souměrný!
Jen mám jen jediný zárez na jehle ?

Sono sempre moderato critico

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 4 dní zpět #13085 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma šoupátko a jehla
Jehlu jsem měl i se šoupátkem venku zrovna nedávno, kvůli té známé úpravě(zvětšení otvorů v šoupátku a ustřihnutí pružiny). Mám rok 94 a myslím, že ten plastový kroužek na jehle mám také souměrný. Časem se opotřebení projevuje určitě přímo na jehle(vymele se v ní úplně drážka v horní části) - to jsem ještě neměl tak hrozné abych to měnil. Na tom obrázku šoupěte moc nechápu, co se ti zdá špatně.

• LouBou
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
15 roků 4 dní zpět #13087 od LouBou
Giovani: mně to připadá jako obrůšené,protože je to nesouměrně,origo bych tam očekával hladší ten zlom a ne z obuch stran,tady je to z obů stran nesouměrně omleté(na fotce to neni moc vidět)

Paja: když sa podíváš dovnitř šoupěte tak vidíš tu černů hranu a nahoru od ní je nějaká šikmina nebo zlom a od toho si myslím že je ten kroužek omletý

Více
15 roků 4 dní zpět - 15 roků 4 dní zpět #13089 od Piwča
Ten "výstupek, odskok" na dně šoupátka je vidět na tomhle řezu.

Když jsem to dával dohromady, tak jsem to natočil proti sobě, aby to tam zapadlo. Nijak zvlášť poškozený ani roztřepený se mi ten kroužek nezdál, tak jsem to neřešil. A ani nebudu :P

Giovany1971: nemá ta Tvoje jehla i dirku na niť?

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 4 dní zpět uživatelem Piwča.

Více
15 roků 4 dní zpět - 15 roků 4 dní zpět #13090 od Piwča

Poslední změna: 15 roků 4 dní zpět uživatelem Piwča. Důvod: duplicitní příspěvek

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
15 roků 4 dní zpět #13093 od Giovany1971
Piwča napsal:

Když jsem to dával dohromady, tak jsem to natočil proti sobě, aby to tam zapadlo. Nijak zvlášť poškozený ani roztřepený se mi ten kroužek nezdál, tak jsem to neřešil. A ani nebudu :P

:P :P Zdar na nit ??Jak si asi myslím že to myslíš ty tak bohužel kalhoty se sní zašívat nedají :ohmy: :ohmy: Ale Díval jsem se a já v té jehle mám jen jediný zářez!
A v šoupatku mám jen jednu díru vedle té co je pro jehlu,, nkdo vrtá třetí??!

Více
15 roků 4 dní zpět - 15 roků 4 dní zpět #13094 od Piwča
Giovany1971 napsal:

Zdar na nit ??Jak si asi myslím že to myslíš ty tak bohužel kalhoty se sní zašívat nedají :ohmy: :ohmy: Ale Díval jsem se a já v té jehle mám jen jediný zářez!

Jestli ta tvoje jehla s jedním zářezem opravdu patří do toho karbecu, tak to je super, asi poslední model, úplný terno, není co štelovat, potažmo co zkurvit. Co si budem povídat DRkáři že, občas asi každý hledal ten správný zářez, a Tobě "spadnul asi z nebe" no kua :)

A ta jedna dírka - nemáš náhodou z boku dírku, asi tak v polovině výšky šoupátka? Ten Otvor se bez foto blbě popisuje :blush: , snižuje to podtlak, který zvedá šoupátko + 25 kW v TP?

Poslední změna: 15 roků 4 dní zpět uživatelem Piwča.

• LouBou
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
15 roků 3 dní zpět #13097 od LouBou
Piwča napsal:

jo tady ten řez sem viděl,enomže když ti na to bude dosedat ten krůžek s tů šikminů tak aspoň podle mňa to mosí hýbat s jehlů na její délce,protože ta hrana je tam ostrá a neni tam místa aby sa vedle ní eště poskládal ten krůžek a to taky dávám za příčinu té rozdrbané trysce

Více
15 roků 3 dní zpět #13101 od Piwča
Trysku rozdrbanou od jehly máš asi těžko, možná myslíš to vedení jehly ke trysce.

Já jsem ti jen napsal svoje postřehy k tomu, na co ses ptal, jsou ti asi na nic, ale jsou zadarmo, a dneska je zadarmo co, leda tak hovno :)

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
15 roků 2 dní zpět #13110 od Giovany1971
Piwča napsal:

Giovany1971 napsal:

Zdar na nit ??Jak si asi myslím že to myslíš ty tak bohužel kalhoty se sní zašívat nedají :ohmy: :ohmy: Ale Díval jsem se a já v té jehle mám jen jediný zářez!

Jestli ta tvoje jehla s jedním zářezem opravdu patří do toho karbecu, tak to je super, asi poslední model, úplný terno, není co štelovat, potažmo co zkurvit. Co si budem povídat DRkáři že, občas asi každý hledal ten správný zářez, a Tobě "spadnul asi z nebe" no kua :)

A ta jedna dírka - nemáš náhodou z boku dírku, asi tak v polovině výšky šoupátka? Ten Otvor se bez foto blbě popisuje :blush: , snižuje to podtlak, který zvedá šoupátko + 25 kW v TP?

Hoj no samo že patří,já byl první kdo do toho vrtal,šaks mi ještě radil :laugh: Né vážně fakt to tam patří, musel jsem ještě odvrtávat i trysku na směs ,,byla zaplombovaná!!

Stím otvorem pro snížení tlaku u šoupě nevím už si to nepamatuju//
hned to taky asi jen tak nerozdělám mám nainst filtr paliwa tak nebude důvod nic čistit.
Měl jsem nutkání vyvrtat tu druhou díru vedle jehly a zkrátit pružinu,ale jelikož jsem zjistil že to má jen jeden zářez na jehle,tak jsem nenašel odvahu něco bastlit ;)
Myslím že na ty km co to má jede dobře, a vlastně v kolika km je zajetá nová moto??
Jj ty kw v TP mám asi 32kw ale je to dovoz z téj Ameriky tak nevím podle čeho ztotožnili tp na STK a máli to doopravdy tech asi 32kw,,páč si myslím že do USA se snižoval výkon u všeho,,dokonce i seriová M-3,či M5 mají menší vykon nežli Evropa!!

Zkrátka je to všechno jeden G.U.L.A.Š. :lol:

Vygenerováno za 0.352 sekund