Download menu

zle startovanie

Více
15 roků 1 týden zpět #13063 od MISO
zle startovanie vytvořil uživatel MISO
Caute vsetci,
chcem sa opytat, preco mi masina (DR650rs - 1994) nestartuje na prvykrat, ked mi za tepla startovala. Teraz musim vzdy zvysit otacky a az potom natocim. Predtym, ako mi to zacalo robit, som ju pozical kamaratovi a on nevedel ako ju nakopnut, tak ju startoval cez dekompresor tak, ze ho v kuse drzal. Potom ju natocil, ale bola prechlastana. Odvtedy mi robi tie problemy. Neviem, ci je to tym dekompresorom, alebo kde je problem. Dajte prosim nejaku dobru radu. Vopred dakujem.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 dní zpět #13067 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma zle startovanie
Popravdě tomu moc nerozumim...
Blbě ti startuje jen za tepla a dřív to bylo v pořádku? Jak musíš zvýšit otáčky, když ji chceš nakopnout? (máš snad na mysli volnoběžné otáčky?)
Jinak se chová normálně? - nestřílí do výfuku, neškube, drží volnoběh ...?
S dekompresorem to kámoš nastartovat nemohl - jen to prostě hodně našlapal a tudíž byla uchlastaná (jak píšeš) a pak to nakopl normálně. Osobně si však myslim, že když už chytla, mělo by vše být jako dřív - uchlastání má vliv pouze na startování a ne na nic dalšího (kdyžtak mě ostatní opravte :P ).
Pro začátek mrkni na sytič, vyčisti karburátor a uvidíš...

P.S: Taky mrkni do fóra, určitě se tu startování řešilo milionkrát :)

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
15 roků 6 dní zpět #13068 od MISO
Odpověděl MISO pro téma zle startovanie
dik za radu uz som to spravil boli to spinave sviecky a nevies co to moze byt ked mi blika kontrolka neutral(strieda sa slabe svetlo a silne svetlo)

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
15 roků 4 dní zpět #13084 od Giovany1971
Odpověděl Giovany1971 pro téma zle startovanie
MISO napsal:

dik za radu uz som to spravil boli to spinave sviecky a nevies co to moze byt ked mi blika kontrolka neutral(strieda sa slabe svetlo a silne svetlo)

To by měl být něj špatný kontakt,možná spinač neutrálu,,nebo drát,?

Sono sempre moderato critico

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13257 od Martin
Odpověděl Martin pro téma zle startovanie
V poslední době-stalo se mně to po natankování nějakého fujtajbl benzinu,že při jízdě do kopce na méně plynu "cvrlikaly ventilyů. Stačilo trochu ubrat plyn,motor roztočit a pak už přidávat plyn bez problémů-nebo při rychlejším přidání plynu se ozývaly stejné zvuky.
Ranní startování(stála cca týden)nešel motor nastartovat aby držel volnoběh. Na několikrát startování sice po přemlouvání motor naskočil,ale po cca 2 vteřinách chcípnul,zase start a zase chcípnul.
Tak jsem vzal šroubovák,povolil vypošťák karbecu,vypustil benzin,nechal natect nový a motor na první otočení naskočil.
Natankoval jsem během cesty nový benzin-klepání zmizelo a tak jsem celou událost hodil za hlavu.
Ale po týdnu stání a nového startování opět motor nechtěl naskočit ani na několikero startování,tak jsem to nehrotil-opět vypustil plovákovku a motor opět na první otočení drapnul a šel bez problému.
V karburátoru není žádná nečistota,ale asi nějak váznou plováky nebo je to ještě následek toho starého benzinu? Nádrže jsem už od té doby vyjel 3x-tak ještě uvidim,jak se to bude chovat dál. :(
Sakra to jsem se zase rozepsal. ;)

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
14 roků 11 měsíců zpět #13262 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma zle startovanie
Chtěl jsem napsat,ať si vyměníš svíčky,ale už jsi na to přišel sám. ;)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Vygenerováno za 0.304 sekund