Download menu
Motor po 60tis km
- Fojtoman
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
18 roků 3 měsíců zpět #1241
od Fojtoman
Motor po 60tis km vytvořil uživatel Fojtoman
Ahoj! Mám možnost koupit DRko 650R (r.v. 1993) z německa. Vypadá pěkně, ale má nalítáno cca 60 tis. km. Co si myslíte o motoru, co má tolik najeto? Má to cenu? Dík
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- miqo
-
- Návštěvník
-
18 roků 3 měsíců zpět #1242
od miqo
Odpověděl miqo pro téma Motor po 60tis km
sewas.Na prvy pohlad je to dos ažko rozoznat,v akom stave je motorka.Skus počuva motor( klepanie rozvodu,ventilou)Vyskusaj či nešmyka spojka.Ja mam taku skusenost,ze na kazdej dr-ke co som na nej sedel(boli 3) tak smykala spojka hlavne na 5 stupni.všimaj si či nepodymkuje pri vačšom pridani a nasledovnom ubrani plynu.dalo by sa o tom vela pisa,ale tie to veci si ja vsimam pri kupe motorky:) Tak zelam dobru kupu::::::

- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
18 roků 3 měsíců zpět #1248
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Motor po 60tis km
Ahoj, těch km se neboj, akorát v čR koupíš stejně starou motorku s poctivejma 19 000 km
Jestli byla dělaná údržba jak má být, tak bych se toho vùbec nebál. Poslechni si to studený, teplý, prùběh bez díry v plynu, jak si to zakouøí atd. Nemělo by to dělat kravál jako kombajn, když se spustí mlátička
A jestli je to za pár korun

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- honz
-
- Velmi dobrý diskutér
-
18 roků 3 měsíců zpět #1258
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Motor po 60tis km
DRko je držák, teda pokud je mu věnována alespoò základní údržba a majitel nebyl prase. Zkusit studený i teplý starty, jestli v motoru nerachtá, někde nechčije olej, nekouøí... co rozvoďák a napínací øetízek, ventily...prostě trochu prokepnout majitele, pokud to bereš pøímo od něj...jestli pøes bazar, tak poøádná prohlídka.
I po 60 tis. mùže být DR v lepším stavu jak po 30 tis. A to jsem zas u tý údržby.
I po 60 tis. mùže být DR v lepším stavu jak po 30 tis. A to jsem zas u tý údržby.
Ráfky, dráty, niple, výplety...

http://www.hprwheels.cz/
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
18 roků 3 měsíců zpět #1265
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Motor po 60tis km
Těžko se dá poradit,zda vzít nebo ne. Nejlepší by jsi měl,kdyby jsi si mohl s sebou vzít někoho na kukačku, kdo nějaký DR měl nebo mùže posoudit,zda to či ono je v poho. Totiž některé moto nebo auta vydávají charakter.zvuky,které k motoru patøí a někomu se zdají jako nepatøičné. Ale jak bylo psáno výše-chce to poøádně okouknout,svezt a udělat si názor sám. Hodně štěstí.
- dayw
-
- Návštěvník
-
18 roků 3 měsíců zpět #1276
od dayw
Odpověděl dayw pro téma Motor po 60tis km
Tady fakt hodně záleží na údržbě po 60 tis. určitě bude v haji spojka, øeezy atd. pokud to někdo vyměnil tak to bude ok, pokud mùžu soudit němce tak oni na údržbu hodně dbají takže pokud majitel byl prùměrnej němec tak to bude v pohodě, krátký svezení někoho kdo už DRaka má určitě nebude k zahození.
Vygenerováno za 0.280 sekund