Download menu

Rozvodovy retez

• Woko_O
  • Avatar uživatele Woko_O Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12054 od Woko_O
Rozvodovy retez vytvořil uživatel Woko_O
Zdrc..odstrojil sem stroj a chystam se na vymenu rozvodaku..jde mi o to jak se k tomu rozvodaku dostanu? staci mi sundat viko abych se dostal na vacky a pak se retez nandavava podvliknutim nebo se musej sundat i ty spodni vika nebo neco vic? A jeste co takovej rozvodak stoji?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Andrej
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • Když nejde o život, tak jde o hovno!!
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12055 od Andrej
Odpověděl Andrej pro téma Rozvodovy retez
zdravím . a co máš za stroj a když to tady trochu prohledáš tak najdeš všechno co potřebuješ. Ve foru se to řešilo víc jak jednou ;) je tady fakt dost lidí co tomu rozumí a vždy pomůžou :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #12056 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Rozvodovy retez
Návod tady asi určitě najdeš, ale co takhle napsat na jaký DR? Né že bych slídil, ale jak z profilu tak z toho dotazu to jasný není ... vosírej si takhle na motorkari.cz ju B) :laugh:

Výměna rozvodového řetězu SE Rimmerák snad promine, je to jeho práce a dost dobrá.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• Andrej
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • Když nejde o život, tak jde o hovno!!
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12062 od Andrej
Odpověděl Andrej pro téma Rozvodovy retez
Tak jsme se díval na ty ceny a pohybuje se to kolem 1600kč. Jak říkal Piwča záleží co máš SE má oněco levnější, protože má míně článku. Pokud máš R/RS tak to vychází něco málo přes 1600kč. V odkazech toho najdeš hodně ;)

• Woko_O
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12066 od Woko_O
Odpověděl Woko_O pro téma Rozvodovy retez
DR 650 RSE r.v 95.. sry.. :)

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12077 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Rozvodovy retez
S tím rozvoďákem bych se obrátil na Aldyho,kupoval jsem od něj vyvažovák DID za 1100 kč Kontakt:
Aleš Hlavsa
732189474

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12080 od TQM
Odpověděl TQM pro téma Rozvodovy retez
Taky jsem ho chtěl na něj odkázat,ale pak koukám do bazaru že už tam nemá na řetěz inzerát, tak jestli je ještě má?? ;)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12081 od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma Rozvodovy retez
Cau, mal by ho mat, kupoval som od neho rozvodovu retaz, napisal som mu na mail a do tyzdna som to mal na SVK.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12099 od Rimmerak
Odpověděl Rimmerak pro téma Rozvodovy retez
Piwča napsal:

Návod tady asi určitě najdeš, ale co takhle napsat na jaký DR? Né že bych slídil, ale jak z profilu tak z toho dotazu to jasný není ... vosírej si takhle na motorkari.cz ju B) :laugh:

Výměna rozvodového řetězu SE Rimmerák snad promine, je to jeho práce a dost dobrá.

Rimmerak nemá co promíjet, sám jsem posílal fotky z návodu zdejšímu adminovi na mail, aby je tu vystavil :-) Ještě je sem ale nedal.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12100 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Rozvodovy retez
Jó,tak pokud jsi je poslal adminovi mailem,tak..... :silly: . Toho panáčka musíme uhánět,aby se chvilku věnoval těmto stránkám. :cheer:
To je samá jiná aktivita a pak jsou fotky někde ve drátech a ne na stránkách. A mně se pak řehtáte,když hledám vyvažovák,abych motrce udělal líp. :woohoo:

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #12103 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Rozvodovy retez
Rimmerak, já jsem zabloudil na XF stránky, teda spíš fórum, a tenhle návod se mi fakt líbí, tak bylo jen otázkou času, kdy to sem plácnu, ale nějak jsem nestihnul poptat autorský práva, proto tak.

Dědo, tvé napínání vyvažovacího řetězu na SE ... ,je na čase to ukončit, ale dobrý to bylo :)

Woko_O - tak přesnej postup tady není, teda já ho za tebe nenašel, ale něco je popsaný v několika vláknech. Já bych vyndal ten starej a dal tam novej, nic složitýho. Časování je popsaný v manuálu a ten je tady ke stažení.

Admine, to si snad děláš perdel :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• Woko_O
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
15 roků 2 měsíců zpět #12113 od Woko_O
Odpověděl Woko_O pro téma Rozvodovy retez
Tak sem na to koukal,zacal sem sundavat viko motoru a je tam jedna vec..ve predu nahore na viku je udelany tahlo s pruzinou a na to dany lanko ktery vede kamsi do pryc..je to dany jakoby na vacku asi..Co to je? Neni to nahodou nejakej automatickej dekompresor kdyz mam starter.? Sundat to predpokladam muzu..

Jinak ten rozvodak vymenim asi stejne jako v navodu od Rimmeraka,jinak to asi nepude..sundavat celou hlavu kvuli tomu nebudu..

(A jinak..dneska mi prisly novy trubky.. :D)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12135 od Rimmerak
Odpověděl Rimmerak pro téma Rozvodovy retez
To bude asi dekompresor. Ale kvůli startéru to nutně není, já to tam nemám a mám startér taky :-)
Jinak ještě měnil řetízek jeden kluk z Freewind fora a ten neměl mikrobrusku na nedestruktivní rozpojení řetízku, takže ho sundal násilně a nemoh ho spojit s novým, takže protáhnul řetízkem do motoru drát, na něj pak přivázal nový řetízek akorát pak musel povolit vačkovou hřídel, aby znovu nastavil správně její polohu vůči TDC poloze klikovky. Trošku složitější, ale taky to jde. Já měl výhodu v tom, že mám tu Dremel brusku, kterou sem to rozbrousil čistě a bez poškození vyndal spojku.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #12143 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Rozvodovy retez
Jenomže ty na motoru máš automat.dekompresor-jako je na SE a on má verzi s mechan.dekompresorem. ;)

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #12147 od ALDYdrbig
Odpověděl ALDYdrbig pro téma Rozvodovy retez
Čus, ano řetězy mám furt:
rozvodák 1450,-
vyvažovák 1000,-
(dobírka nemí problém)
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem ALDYdrbig.

Více
14 roků 11 měsíců zpět #13188 od billbody
Odpověděl billbody pro téma Rozvodovy retez
Taky se chystam na výměnu, objednal jsem rozvodák na netu. Nejsem si ale jistej jestli poslali správnej.5etěz mí 120 článku.Sedí na DR 650 RSE r.v.96? není náhodou na SE?

Vygenerováno za 0.333 sekund