Download menu

Řetěz vyvažováku

• Shaft
  • Avatar uživatele Shaft Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
15 roků 4 měsíců zpět - 15 roků 4 měsíců zpět #11481 od Shaft
Řetěz vyvažováku vytvořil uživatel Shaft
Zdravím chlapi, prosím pěkně,nemohl by někdo z vás napsat odkaz, kde bych mohl koupit řetízek na vyvažovací hřídel DR 650 r.v. 94?? Koukal jsem do motoshopu v odkazech a nic jsem nenašel...jen na partsdeport ho mají. A ještě bych se chtěl optat, zda by někdo z vás neměl naprodej prostřední ozubené kolečko-je pod rotorem-mám ho v řiti. Díkas moc!
Poslední změna: 15 roků 4 měsíců zpět uživatelem Shaft.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 měsíců zpět - 15 roků 4 měsíců zpět #11482 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Řetěz vyvažováku
napiš Aldymu , jinak pár témat o tom je skryto tady nebo tady

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 4 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• Shaft
  • Návštěvník
  • Návštěvník
15 roků 4 měsíců zpět #11488 od Shaft
Odpověděl Shaft pro téma Řetěz vyvažováku
Nakonec jsem psal na moto-travnicek a nabídli mi ho za 880 Kč, takže ho vemu od nich. Ovšem tím můj problém nekončí, mám ještě špatné prostřední kolečko (pod rotorem), myslíš že Aldy bude vědět, kde ho sehnat?? a ještě dotaz, starej řetěz se téměř rozpadnul a všude jsou kovové piliny, maslíte, že tý mašině můžu ještě věřit?? Nepo.. se něco kvuli těm pilinám?? smaozřejmě se budu snažit to vypláchnout..ale..

Více
15 roků 4 měsíců zpět #11490 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Řetěz vyvažováku
Tak pane,doporučuju důkladnou kontrolu. Pokud jsi viděl rozebraný motor z DRka jen na obrázku a nemáš možnost nějakého porovnání,tak doporučuju konzultaci s někým,kdo se třeba opravama motorů živí nebo baví a pár jich viděl a složil a ty pak vrčely bez problémů. Aby nebyl motor-kolečka,kartery nebo ostatní díly nějak poškozené nebo načnuté a ty něco přehlídneš. ;)

• Shaft
  • Návštěvník
  • Návštěvník
15 roků 4 měsíců zpět - 15 roků 4 měsíců zpět #11493 od Shaft
Odpověděl Shaft pro téma Řetěz vyvažováku
Nějakej ten motor už jsem rozpůlil, ale s tímhle nemám zkušenosti :) (dělal jsem spíše jawy a čz). Stator byl trochu pomlácenej, ale to už je opravené, rotor má menší rýhy - ale to si myslím, že není až zas takový problém...spíš se bojím převodovky. Nejhorší je, že si za to můžu sám, protože když jsem koupi tuhle mašinu, neměl jsem ani ponětí, že něco jak ř.v. existuje...Koupím řetěz, seženu snad někde to kolečko, ale nevím, zda stroji budu důvěřovat :(
Poslední změna: 15 roků 4 měsíců zpět uživatelem Shaft.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #13784 od pepa110r
Odpověděl pepa110r pro téma Řetěz vyvažováku
sehnal si někde to kolečko?mám stejný problém a navíc mám špatné i kolečko na napínáku

Více
14 roků 8 měsíců zpět #14113 od kobzol
Odpověděl kobzol pro téma Řetěz vyvažováku
minibiky pouzivaji stejny retizek..DID 25H..Na strankach blata.cz ve vyprodeji prodavaji 160clanku za tusim 150 a nebo je moznost tsubaki 25h,je zesileny clanek za 5kc.V zape karvina maji obe moznosti prodavaj na clanky a nytuji,jen je to lehce o dost drazsi

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17091 od hace
Odpověděl hace pro téma Řetěz vyvažováku
Zdravim chlapi...možná vás trochu překvapim...mám DR bez TP na lítání v terénu...když mi v jedný situaci prasknul hnací řetěž a namotal se na kolečko, tak mi prorazil kryt magneta...sundavám ho a koukám jestli se něco neponičilo pod krytem...druhej den koukám do manuálu a čumim na ten řetízek...já ho tam nemam!!!! koupil sem to bez něj,,,nalítal cca 1000km v terénu a vše ok...mám ještě suzuki XF650 freewind, který má motor jak SE a je znát že ten vibruje míň ale jinak žádnej zásadní rozdíl...tak bych rád věděl jestli to do budoucna nemuže mít nějaký negativní následky...když budu jezdit bez něj??? a zároveň se ptám jestli nemá někdo na prodej kryt magneta??? díky hace

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17092 od Piwča
Levej dekl je nedostatkový zboží, takže zavařit. A jinak gratulace, nic negativního nehrozí, ale asi to víc brní, vyhodil bych i ty hřídele, stejně se tam točí jen pro legraci (pokud je jima točeno).

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17094 od hace
Dekl sem sehnal jetej za 1500...zavařit by šel těžko...prorazil se hned před hnacim kolečkem jak se namotal řetěz a vzal s sebou i 6cm dosedací plochy...musel bych po sváru na magnetku...a vylomenej kus se rozsypal na střepy...jinak sem rád že nic nehrozí...vibrace nejsou nějak brutální spíš je to znát na volnoběh ale nic hroznýho...hřídele bych klidně vyhodil ale to by se muselo půlit => kdo honí kila na DR do terénu...pryč s vyvažovákama ;-)

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17097 od Piwča

hace napsal: ...zavařit by šel těžko...prorazil se hned před hnacim kolečkem jak se namotal řetěz a vzal s sebou i 6cm dosedací plochy...musel bych po sváru na magnetku...a vylomenej kus se rozsypal na střepy...

Ahoj, nechá se zavařit nebo dovařit věci i fakt nevídaný, ale magnetku na slitiny hliníku maj jenom v rusku, prej.

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17098 od A.Jah
Odpověděl A.Jah pro téma Řetěz vyvažováku
jj a jeste brzdovy svetlo do stihacky bo blinkry do ponorky :D
mozna i rovnak na vohejbak bys tam nasel :D

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17103 od hace
do deklu dáš ocelový závaží a mužeš ho položit na magnetku :D

Více
12 roků 11 měsíců zpět - 12 roků 11 měsíců zpět #17104 od Piwča
.. tak položit tam můžeš třeba i tulipán, vedle svěráku, jo ahá :lol:

Poslední změna: 12 roků 11 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
9 roků 10 měsíců zpět #20122 od vluky
Odpověděl vluky pro téma Řetěz vyvažováku
Zdravim chlapi, chystám se na výměnu řetězu vyvažováku, už jsem na max dorazu s napínákem. Na hřídelých vyvažováků mám plná ozubená kola. Novější motory mají již ozubená kola s odpružením (viz.obrázek). Tak mi napadlo, sehnat si ty vodpružený kola a vyměnit je. Zkoušel jste to někdo? Má to vůbec cenu? Je zantelný rozdíl?
Díky L.
Přílohy:

Více
9 roků 10 měsíců zpět #20124 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Řetěz vyvažováku
Čím složitější to je, tím větší šance, že se to pokazí... Já bych nechal standardní kola.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
9 roků 10 měsíců zpět #20125 od vluky
Odpověděl vluky pro téma Řetěz vyvažováku
Proto mi právě zajímala zkušenost ostatních, jestli to někdo zkoušel a jestli to má opravdu vliv na zmínění vibrací motoru?

Vygenerováno za 0.451 sekund