Download menu

Pár dotazov

• Crossbiker
  • Avatar uživatele Crossbiker Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #1031 od Crossbiker
Pár dotazov vytvořil uživatel Crossbiker
Tak ahojte. Som čerstvým majite¾om DR-ka a bolo mi doporučené táto stránka. Musím poveda, že hneď som aj zúžitkoval rady tu obsiahnuté a pod¾a nich som si dnes našteloval ventily, vymenil olej, nastavil dekompresor, napol reaz vyvažovačky(hlavne tá rada s igelitkou a v nej 2kilá múky miesto momentového k¾úča mi pomohla, keďže momenák zatial nemám). A teraz k veci. Mám model RS r.v. 1991, ale nemá nakopávačku, len štartér no dekompresor má mechanický. Takže neviem čo to je za model :blink: . Keď startujem štartér tak divne zakvičí a akoby s problémom natočil i keď baterka je úplne nová. Taktiež, keď vypnem motor niečo tam klepne. Tvrdil mi jeden mechanik, že tam treba zrejme vymeni nejaký veniec štartéra za 8tisíc sk:sick: . ďalej šmýka spojka keď tomu prudšie pridám, tak asi bude zrelá na výmenu no keď chcem zaradi jednotku, tak mi to pri vypnutej spojke ide cez zuby akoby nevypla a zas keď tam mám jednotku, stojím a chcem ju vyradi tak nejde až keď sa pohnem. Ešte sa chcem opýta ako zistím, či je vybehaná rozvodová reaz bez toho aby som musel rozobera motor a či sa dá napnú ale má napínanie automatické. Zatial díky<br><br>Pøíspěvek editován: Crossbiker, v: 30/10/2006 19:03

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Dagga
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #1038 od Dagga
Odpověděl Dagga pro téma Pár dotazov
takže postupně... máš asi fakt v pytli volnoběžku startéru, právě totiž øeším stejnej problém! pokusím se ji ale spravit a dám ti vědět jestli to jde... jinak oba kupujem novou... další jestli máš v pytli i rozvoďák tak to poznáš tak že ho je slyšet, nebo ho změøíš... není drahej (DID 1800,-) takže jestli máš podezøení radějc ho vyměò, jinak ti prdne a pùjdou do pr... i ventily jako mě... napínák je automatika, jen do tý doby než ho nějakej idiot dojebe, zkøiví a pak se už ani nevysune a nezasune (jako na mojí mrdce)... jo, já doteď proklínám pøedchozího majitele!!!
možná by to chtělo na server napsat na co si dát pøi koupi pozor...

• DRTOMI
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #1040 od DRTOMI
Odpověděl DRTOMI pro téma Pár dotazov
pixi dal spom prispevok a neni tu, ADMIN neser :pinch:

ani prihlasit ma nejde...

simi zakazal pristup?

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1050 od admin
Odpověděl admin pro téma Pár dotazov
Ahoj
Takže to jak píše Dagga schvaluji. Jinak k typu se mrkni jaký písmeno máš vyražený na čísle motoru podle toho poznáš rok motoru. Já mám napøíklad rám z r.1991 což by odpovídalo na RS ale motor mám 1993 RSE je to splácaný dokupy. O tom sědčí i ten dekompresor.Pùvodní motorka byla RS nakopávačka ale někdo pøed tebou tam hodil motor z RSE.:blink: Pak se podívej na Historii a vývoj v levým menu<br><br>Pøíspěvek editován: admin, v: 31/10/2006 22:04

• Crossbiker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #1052 od Crossbiker
Odpověděl Crossbiker pro téma Pár dotazov
Dík za odpovede. Dá sa na RSE dorobi štart páka ak áno je to náročné? A ten dekompresor nevadí že je mechanický keď je motor RSE? Dá sa niekde zohna ten elektromagnetický a treba k jeho ovládaniu nejakú ovl.jednotku či čo ho ovláda? Dík

Více
18 roků 5 měsíců zpět #1056 od admin
Odpověděl admin pro téma Pár dotazov
Tak to bych nedělal protože nakopávačka je spousta dalších dílù a s tím dekompresorem to bude asi trochu problém protože RSE má jiné víko hlavy než RS to by se muselo vidět jak to máš.Jinak jestli máš elektriku z RSE tak by to neměl být problém zapojit si myslím.:blink:

• Crossbiker
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #1059 od Crossbiker
Odpověděl Crossbiker pro téma Pár dotazov
tak potom neviem či to je RSE lebo motorka má polepy ako RS a motor má len štartér. Možno to je RS a niekto predým odmontoval nakopávačku a dal tam blendu. Lebo aj dekompresor je ako na RS nie je tam iná hlava. Dá sa podla nejakého údaju na motore zisti či je RS alebo RSE?<br><br>Pøíspěvek editován: Crossbiker, v: 02/11/2006 18:35

Vygenerováno za 0.321 sekund