Download menu

Na podzim se jezdí

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12502 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Na podzim se jezdí
Už jsem taky odzimoval. Minulý čtvrtek prvních 100 km. Stroj jel jako čert akorát mi odešel už po třetí tachometr (to snad ani není pravda...), tak jsem koupil z vraku další kus, přehodil a neska jsem dal testovacích 181 km - byly teda dost ufoukané, ale šlo to. Tacho už sice nevydává zvuky a rychlost měří slušně, ale pro změnu se zaseklo načítání kilometrů. Tak jsem to rozebral opět, kilometry nastavil podle denního počítadla, aby seděly a jel to projet zase. Dal jsem dalších testovacích 1,5 km a načetlo je to na oba kotoučky, tak to snad bude už konečně fungovat. Doufám, že to byla jen nějaká banální zasekávací chyba a nebude se to opakovat - z těch tachometrů jednou zešílím - už tam mám čtvrtý kus! :angry:

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12505 od NEDOJED
Odpověděl NEDOJED pro téma Na podzim se jezdí
Jo poprvé na jaře se mi také zdá,že jede líp :)

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12566 od Stoupa
Odpověděl Stoupa pro téma Na podzim se jezdí
Já vyjel dnes odpoledne. DoktoR chytil tentokrát už na 42 šlápnutí jako vždy když dlouho nejede. MILUJU KICK STARTER!!!!!!!! Ujel jsem 15 km, rozmrznul jsem u kámoše na dílně u kávy, a při cestě domů mi bylo krásně teplo. Došel mi fuel.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12570 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Na podzim se jezdí
Stoupa napsal:

Já vyjel dnes odpoledne. DoktoR chytil tentokrát už na 42 šlápnutí jako vždy když dlouho nejede. MILUJU KICK STARTER!!!!!!!! Ujel jsem 15 km, rozmrznul jsem u kámoše na dílně u kávy, a při cestě domů mi bylo krásně teplo. Došel mi fuel.

Ty woe, kup si Jawu, mě dneska chytla na třetí hamt, sotva jsem stačil zapnout klíček :laugh:

Holt máš rád japonskej rituál :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12574 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Na podzim se jezdí
A že ho to baví počítat. :woohoo:
Kolik jsi tlačil km? :ohmy:
V tom mrazu a sněhu asi nic moc. :angry:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12581 od Stoupa
Netlačil jsem. Teplo mi bylo z toho jak jsem byl vytočenej. Seděl jsem na motorce (nemám stojánek) a telefonoval o kanystr s něčím co hoří.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14214 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Na podzim se jezdí
Tohle může být zajímavé.Nejedete někdo???

Více
14 roků 3 týdnů zpět #14580 od Martin
Tak se přiznejte,kdo jste byl ve Dvorcích! na Big srázku!
velitelbig.rajce.idnes.cz/dvorce/#120.jpg

Více
13 roků 3 týdnů zpět #16477 od Martin
Tak jsem se s kámošem trochu sklouznout po našem okolí a na cestách i necestách to vypadá docela výživně.:silly:.Vyrazili jsme a bylo to fajn,vše v poklidu až ke konci projížďky byl takový oslizlý úsek a párkrát mně uteklo přední kolo,ale vždy jsem to něka ustál až ve výjezdu z pravé táhlé zátáčky jsem to už neustál,pravý bok po zemi.:angry: Motorka vypadala v poho,akorát se nějak změnil zvuk z výfuku-koukám a odnesl to držák na kufr,opřel se o tlumivku,trochu prasknul a to byl asi ten zvuk. No nic jedeme dál a o pár km se situace opakuje-akorát změna-levý bok. No válel jsem se jako čuník v blátě:lol:. To už jsem kouknul na přední pneu a bez vzduchu-tak to bylo příčinou mého válení. (spíš se na to vymlouvám):)
Nějak rychle utekl vzduch-v poklidu už jsme pak dojeli domů. Uvidim zítra,zda je duše procvaklá nebo třeba hřebík...
Tak to bylo jen na okraj,aby tady někdo neříkal,že tu nikdo nejezdí nebo,že tu scípnul pes.:blink:

Více
13 roků 3 týdnů zpět - 13 roků 3 týdnů zpět #16478 od Piwča
To už proběhly Dvorce :ohmy: ? Se tam chystám asi jako J.Saudek na návštěvu za bratrem K.Saudkem ...

No Martine, ještě si měl sebou mlasknout popředu a pozadu, a máš to komplet do všech stran :evil:

Chtěl jsem sem dát pár podkladů pro samovýrobu pár dílů na SE, ale kdy vidím ten fofrzájem tady, tak jsem si tu haxnu zpoza krka zase sundal a serůůů na to :evil:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 13 roků 3 týdnů zpět uživatelem Piwča.

Více
13 roků 2 týdnů zpět - 13 roků 2 týdnů zpět #16479 od Martin
Nenech se prosit a přemlouvat a koukej sem hodit pár nápadů na zimní večery. :)
Asi ostatní nesedí u PC a třeba makaj na zahrádce nebo latifundiích nebo někde jinde. :blush:
Teď jsem si všimnul,že jsi reagoval na můj příspěvek rok nazpět. A vidíš za tu dobu nikdo nenapsal,že tam na DR650 byl....Raději nebudu nic komentovat. Asi to ten dotyčný nečetl nebo sem nechce nic psát. :huh:
Poslední změna: 13 roků 2 týdnů zpět uživatelem Martin.

Více
13 roků 1 týden zpět - 13 roků 1 týden zpět #16495 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Na podzim se jezdí
no chystam se chystam .. přehodím kola a pojedu se o víkendu trochu zasrat ,, ať mám co umývat
Poslední změna: 13 roků 1 týden zpět uživatelem pazhaut.

Více
13 roků 1 týden zpět #16499 od Martin
Tak jen aby řeč nestála.
Minulou sobotu jsme s holkama vyrazili do obce Hradiště u Klatov na CC motorek nad 600 ccm. Naložil jsem DRaka do Vita a brzy ráno vyjeli
Po shlédnutí tratě mě jímaly závratě :pinch:, Dáša povídá-nikam nejedeš,motorku nalož zpátky a mažeme domů. No nebylo mně zrovna dobře po těle z terénu,který jsme měli absolvovat cca 1,5 hodiny. MX trať byla široká a rychlá,pak následoval kratší lesní úsek s kořeny zakončený kamenitým výjezdíkem,pak opět trať a pak už jen les a v něm slizké ostré kameny,kořeny a listí.
První vyrazily dvouválce na 1 hodinu. Dalo se poznat a okouknout,kam asi směřovat motorku pro zdárný průjezd a absolvování trati. Teorie je jedna věc a praxe druhá. :laugh:
Přišel start(na roštu nás stálo 15kousků),vedle mě si stoupnul kluk na 650 Kawě a ptá se mně-co to máš za motorku,je nějaká splácaná. Trochu se mě to dotklo-ale ať si kdo chce co chce kecá. Nakonec z něj vypadlo,že DRko zná pouze 400 DRZ a 650 nezná(bude to asi taky tím,že DRkáři se zúčastňují takových akcí pomálu.Nikam dopředu jsem se nehnal,ale nebylo to až tak hrozné(5 v prvním kole po průjezdu MX tratě. Pak přišla ta horší a náročnější část. Nebudu popisovat všechny zážitky a peripetie závodu,ale několikrát jsem se válel po zemi a síly ubívaly. Nějak se mně nevybavují všechna kola,ale pak jsem dostal křeče do stehen,ruce umdlévaly a já to chtěl zabalit. Dojel jsem do cíle a ptám se kolik do konce. Časoměřičky ukazují 2 kola-to dáš,no já se trochu občerstvil-mávnul na Lucku a Dášu,že teda ještě pojedu,ale ze dvou byly tři a já trpěl jako zvíře. Některé úseky jsem projížděl silou vůle,ale některé lepší než v prvních kolech.
Fyzička je na úrovni nula a tak umístění tomu taky odpovídá. Ale zase jsem to celé absolvoval. Drak jel jako vítr,přední vidlice super.
Akorát jsem utrhnul kryt na pravou páčku a trochu zarazil kryt na chladič-jinak snad nic za škody.
V předposledním kole jsem se v jedné drážce vyválel a Klasika mě elegantně předjela-do konce závodu už jsem jí ani nezahlédnul.
Ona dojela na 6.místě a já za ní.(tak si myslím,že na 7.místě). Na ofiko výsledky jsme nečekali(taky proto,že nejrychlejší mně dal dvě kola) :evil:.
Zbytý jsem byl jako docela dost,ale pocit a euforie z jízdy a závodu super. Stálo to za to. :).
Možná příští rok znovu.

Více
12 roků 11 měsíců zpět - 12 roků 11 měsíců zpět #16556 od pazhaut
tak gumy jsem nepřehodil , ale trošinku jsem se dnes zašpinit byl..
a budu muset taky vyměnit spojčičku se mi to sice zda v šestatřiceti (pro šťouraly -mám na mysli stav tachometru) tisici km brzo, ale co se da delat
Přílohy:
Poslední změna: 12 roků 11 měsíců zpět uživatelem pazhaut.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #16569 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Na podzim se jezdí
pazhaut:a co budeš dávat za gumy?Spojčička ti odešla celkem brzo,záleží kolik má ten tachometr natočeno reálně.Však víš,jak to chodí,málo kterou mašinu koupíš s těma kilometrama,co jsou na tachu

Více
12 roků 11 měsíců zpět - 12 roků 11 měsíců zpět #16597 od pazhaut
no kupoval jsem ji a na tachu měla 10600km, se serviskou, a nejvic jsem ji dal zabrat já,
jinak budu dávat mitas 09 ,protože je mam jestě z předloni
a pak dam trelleborgy
Poslední změna: 12 roků 11 měsíců zpět uživatelem pazhaut.

Více
12 roků 10 měsíců zpět #16608 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Na podzim se jezdí
Tak zejtra vyměním brzdový destíčky a pozítří poslední letošní jízda ale jenom tak kolem komínka bo mám stále ty gumy na kterejch sem to položil tak opatrně.

Více
12 roků 10 měsíců zpět #16609 od Stoupa
Myslím že na Motorkářích jsem četl že Trelleborg se už nedělá. Snad to budou vyrábět dál pod jiným názvem. Snad přímo Mitas který je stejně prodával.

Více
12 roků 10 měsíců zpět #16614 od Piwča
Hlavně, ať se tady na Novej rok neřeší nepovolitejnej vožvejkanej šroub :) jo Ivane, přesně ten červík myslim

Více
12 roků 10 měsíců zpět #16618 od pazhaut

Stoupa napsal: Myslím že na Motorkářích jsem četl že Trelleborg se už nedělá. Snad to budou vyrábět dál pod jiným názvem. Snad přímo Mitas který je stejně prodával.

www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=337&pid=2699
www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=337&pid=568

to by mělo byti na ty naše DRaky

Vygenerováno za 0.440 sekund