Download menu
Na podzim se jezdí
- Heki
- Výborný diskutér
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- NEDOJED
- Diskutér
- Obdržená poděkování 0
- Stoupa
- Dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 0
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 21
Já vyjel dnes odpoledne. DoktoR chytil tentokrát už na 42 šlápnutí jako vždy když dlouho nejede. MILUJU KICK STARTER!!!!!!!! Ujel jsem 15 km, rozmrznul jsem u kámoše na dílně u kávy, a při cestě domů mi bylo krásně teplo. Došel mi fuel.
Ty woe, kup si Jawu, mě dneska chytla na třetí hamt, sotva jsem stačil zapnout klíček
Holt máš rád japonskej rituál
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
- Obdržená poděkování 92
Kolik jsi tlačil km?
V tom mrazu a sněhu asi nic moc.
- Stoupa
- Dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 0
- backmen
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 40
- Martin
- Obdržená poděkování 92
velitelbig.rajce.idnes.cz/dvorce/#120.jpg
- Martin
- Obdržená poděkování 92
Nějak rychle utekl vzduch-v poklidu už jsme pak dojeli domů. Uvidim zítra,zda je duše procvaklá nebo třeba hřebík...
Tak to bylo jen na okraj,aby tady někdo neříkal,že tu nikdo nejezdí nebo,že tu scípnul pes.
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
No Martine, ještě si měl sebou mlasknout popředu a pozadu, a máš to komplet do všech stran
Chtěl jsem sem dát pár podkladů pro samovýrobu pár dílů na SE, ale kdy vidím ten fofrzájem tady, tak jsem si tu haxnu zpoza krka zase sundal a serůůů na to
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
- Obdržená poděkování 92
Asi ostatní nesedí u PC a třeba makaj na zahrádce nebo latifundiích nebo někde jinde.
Teď jsem si všimnul,že jsi reagoval na můj příspěvek rok nazpět. A vidíš za tu dobu nikdo nenapsal,že tam na DR650 byl....Raději nebudu nic komentovat. Asi to ten dotyčný nečetl nebo sem nechce nic psát.
- pazhaut
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 43
- Martin
- Obdržená poděkování 92
Minulou sobotu jsme s holkama vyrazili do obce Hradiště u Klatov na CC motorek nad 600 ccm. Naložil jsem DRaka do Vita a brzy ráno vyjeli
Po shlédnutí tratě mě jímaly závratě , Dáša povídá-nikam nejedeš,motorku nalož zpátky a mažeme domů. No nebylo mně zrovna dobře po těle z terénu,který jsme měli absolvovat cca 1,5 hodiny. MX trať byla široká a rychlá,pak následoval kratší lesní úsek s kořeny zakončený kamenitým výjezdíkem,pak opět trať a pak už jen les a v něm slizké ostré kameny,kořeny a listí.
První vyrazily dvouválce na 1 hodinu. Dalo se poznat a okouknout,kam asi směřovat motorku pro zdárný průjezd a absolvování trati. Teorie je jedna věc a praxe druhá.
Přišel start(na roštu nás stálo 15kousků),vedle mě si stoupnul kluk na 650 Kawě a ptá se mně-co to máš za motorku,je nějaká splácaná. Trochu se mě to dotklo-ale ať si kdo chce co chce kecá. Nakonec z něj vypadlo,že DRko zná pouze 400 DRZ a 650 nezná(bude to asi taky tím,že DRkáři se zúčastňují takových akcí pomálu.Nikam dopředu jsem se nehnal,ale nebylo to až tak hrozné(5 v prvním kole po průjezdu MX tratě. Pak přišla ta horší a náročnější část. Nebudu popisovat všechny zážitky a peripetie závodu,ale několikrát jsem se válel po zemi a síly ubívaly. Nějak se mně nevybavují všechna kola,ale pak jsem dostal křeče do stehen,ruce umdlévaly a já to chtěl zabalit. Dojel jsem do cíle a ptám se kolik do konce. Časoměřičky ukazují 2 kola-to dáš,no já se trochu občerstvil-mávnul na Lucku a Dášu,že teda ještě pojedu,ale ze dvou byly tři a já trpěl jako zvíře. Některé úseky jsem projížděl silou vůle,ale některé lepší než v prvních kolech.
Fyzička je na úrovni nula a tak umístění tomu taky odpovídá. Ale zase jsem to celé absolvoval. Drak jel jako vítr,přední vidlice super.
Akorát jsem utrhnul kryt na pravou páčku a trochu zarazil kryt na chladič-jinak snad nic za škody.
V předposledním kole jsem se v jedné drážce vyválel a Klasika mě elegantně předjela-do konce závodu už jsem jí ani nezahlédnul.
Ona dojela na 6.místě a já za ní.(tak si myslím,že na 7.místě). Na ofiko výsledky jsme nečekali(taky proto,že nejrychlejší mně dal dvě kola) .
Zbytý jsem byl jako docela dost,ale pocit a euforie z jízdy a závodu super. Stálo to za to. .
Možná příští rok znovu.
- pazhaut
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 43
a budu muset taky vyměnit spojčičku se mi to sice zda v šestatřiceti (pro šťouraly -mám na mysli stav tachometru) tisici km brzo, ale co se da delat
Přílohy:
- madman650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
- pazhaut
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 43
jinak budu dávat mitas 09 ,protože je mam jestě z předloni
a pak dam trelleborgy
- backmen
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 40
- Stoupa
- Dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 0
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
- pazhaut
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 43
Stoupa napsal: Myslím že na Motorkářích jsem četl že Trelleborg se už nedělá. Snad to budou vyrábět dál pod jiným názvem. Snad přímo Mitas který je stejně prodával.
www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=337&pid=2699
www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=337&pid=568
to by mělo byti na ty naše DRaky