Download menu

Příští víkend

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
14 roků 4 měsíců zpět #13971 od Martin
Příští víkend vytvořil uživatel Martin
Pánové a dámy-chtěl jsem se zeptat zde přihlášených nebo čtících účastníků,zda by nechtěli něco podniknout příští víkend na moto? :ohmy: Nemám osobně nic v plánu-rád se s někým setkám na nějakém rozumném místě -kemp,voda,pivko,atd... :silly:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 4 měsíců zpět #13974 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Příští víkend
Čus, já pojedu asi do Bechyně na DRAGSTER schow do Bechyně, je to tam každý rok super. Popy

Více
14 roků 4 měsíců zpět #13975 od Popy
Hmmm, když to po sobě čtu, hezky jsem to napsal.?!?

Více
14 roků 4 měsíců zpět #13978 od Elektrik
Odpověděl Elektrik pro téma Příští víkend
Popy. Napsal si to pěkně jsi to napsal :laugh: Do Bechyně se asi taky pojedu kouknout. Tak se tam můžem někde srazit.

Více
14 roků 4 měsíců zpět #13980 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Příští víkend
Co zase blázníš Dědo, jestli si to chceš fakt užít, tak je přece nejlepší tam ject sám :)

Můžeš přijet k nám, v sobotu tě masem z ohně nasytím a řádně napojím, v neděli mi pomůžeš stěhovat piano.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 4 měsíců zpět #13981 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Příští víkend
Já jsem tou dobou na Passo dello Stelvio :)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 4 měsíců zpět #13982 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Příští víkend
Já ten výkend bohužel makám kousek od Bechyně, ale domácí slíbil k práci točený Svijany.

• Martin
Více
14 roků 4 měsíců zpět #13983 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Příští víkend
Pro Pivču-máš pravdu,že jaký si to člověk udělá,takový to má.
Díky za pozvání,ale stačilo mě přezouvat Dakary :silly: :woohoo: . Piano jsem měl a stěhovalo se bez motoru docela na prd-tak to si nechám zajít chuť na maso-ikdyž bych vás zase rád viděl. ;)

Pro ost-do Bechyně se nechystám-ikdyž je tam okolo spousta míst ke shlédnutí,snad příště. ;)

Více
14 roků 4 měsíců zpět #13992 od Popy
Škoda Pigi, mohli jsme dát pivko tam. Ahoj Popy

Více
14 roků 4 měsíců zpět #13993 od Piwča
Dakary jsou Dakary Martine, je dobře, že už to víš, já to jenom tušil :woohoo:

Každopádně dveře tady máš otevřené a jednu nocku někde u Berounky bych taky potřeboval ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Martin
Více
14 roků 4 měsíců zpět #14011 od Martin
Díky za pozvání-ještě řeším jednu akci,ale vypadá to,že udělám,jak jsi psal(udělat si to sám) ;) ,ale neboj nějakou akcičku dáme. :cheer:

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14118 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Příští víkend
Nejedete někdo na Motonálet do Nikolčič? To jest jih Moravy. :unsure:

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14119 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Příští víkend
Sorry, zapomněl jsem napsat, je to už dnes, 300 kč vlez, bude to až do neděle ale když bude sc.t,tož pojedu tak do ....
Jo a k tomu srazu v Čekyni, šak je tam světoznámá autocrossová dráha na dohod kamenem (možná jsem to přehlídl v pozvánce e) akorát nevím, co obnáší projížďka. Ynáč to mám z Valach kousek takže suprd, jedu tam, ubytko za pár šupů, stan je fakt zbytečný, i když v určitém stavu lépe dostupný - zpravidla nemá schody (kolik boulí-tolik schodů, žejo) :silly: :woohoo: :P

• Martin
Více
14 roků 2 měsíců zpět #14233 od Martin
dedaveverka.rajce.idnes.cz/20.-22.8.10_Vylet_a_chata/ Po dlouhých úvahách a plánech a kombinacích jsem konečně uskutečnil výlet na českou a D stranu Šumavy. Kdo byl na Bigařích,ví,že jsme museli slevit z nároků a vrátit se,pak jsem chtěl jet v červenci,ale zase nic. Až teď to nějak vyšlo a tak pár fotek.
Jel jsem sám už v pá před obědem,a tak jsem měl spoustu času. Zastavil jsem se na návsi před Rabím a dal kávičku a pišingr. Přespal jsem v kempu Radešov na Otavě za Annínem. Zde se zastavil čas,sprchy,záchody,plocha pro stany-stav před cca 20ti lety. Akorát kiosek s docela slušným pivem.
Ráno vstávání do super rosy ,rychlá snídaně(polívka,buřtík v polívce tentokrát ne,káva v hrnku),zabalit,teple se obléct(sluníčko sice už vylézalo,ale ještě nehřálo).
Cesta "skoro" podél česko-němecých hranic přes Srní,Kvildu,Antýgl na Strážný. Cestou po české straně bezva krajinka,les se střídá s loučkama a remízkama,občas byla k zahlédnutí Vydra,výhledy,asfalt super.
Cestovní rychlost,tak akorát na kochačku-super. Až jsem si říkal,že se budu projíždět jen po Šumavě a do Německa nepojedu.
Nakonec jsem hranici přejel a sice měl nějaký itinerář napsaný,ale spíš jsem se spoléhal na Toma,ale ten skončil na čáře a dál Hin sun Leoni. Tak chvilkama trochu z mojí strany histerie,koukání do mapy,ale pak jsem to hodil za hlavu a jel,kam směřovala řídítka.
Odbočku na kopec Třístoličník jsem neminul,parkoviště našel v poho. Zaparkoval DRaka u pana výběrčího,který si chtěl povídat,ale já nějak neměl čas a chuť :blush:
Všichni okolo měli trekové boty,kraťasy,lehké oblečení-jen já MX boty,celý v černém a nad náma pařilo sluníčko. Ale dal jsem to v klidu a pohodě. :silly:
Pokochal jsem se výhledy na německou i naší stranu a sešel dolů k motorce. Docela mě překvapilo,že je tam spousta mrtvých stromů-pouze ale na tom a protějších kopcích,v údolí vše OK.
Rozloučili jsme se s kasírou a já valil po pěkných silničkách dál po vrstevnicích kopečků. Občas jsem se musel kouknout do mapy,ale vše probíhalo v poho. Cestou v Rakousku jsem byl docela zklamaný z jejich značení a některých rozbitých asfaltek. :angry:
Odbočku na Přední Výtoň jsem neminul a šup a byl zase u nás.
Chtěl jsem se podívat k přívozu a tak hned za čárou jsem odnočil doleva na Frýdavu a byl docela překvapen ze změny povrchu silnice. Byli jsme tu asi před 3-4 rokama a to byla silnička prašná,pro endurko v jednom bašta. Ale dnes ASFALT a všude samé auto a cyklisti.
:angry: Taky jsem jednoho borce v Audi dojel a vláčel jsem se za ním cca 4 km-neuhnul a určo čekal až mu to tam zleva pošlu a a skončím v příkopu. Nikam jsem nespěchal a tak se kochal lesní cestou a stromy. ;)
Přes Vyšší Brod jsem dojel do Rožmberku,kde jsem napojil DRaka i sebe a rozhodl se,že pojedu domů(ikdyž původně jsem chtěl skončit v Netolicích u Podroužka v kempu a přijet až v neděli). Ale tchyně slavila narozky a já nechtěl Dášu víc prudit a tak jsem vyrazil k domovu.
V Chuchli jsem byl za tři hoďky a to jsem to nijak nehnal. :silly:
No a co napsat na závěr? Šumava je pro mě stále neprobádanou destinací a určo se tam zase musím podívat. Ale samotnému to tolik nechutná. Snad někdy ve více lidech. ;)

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14236 od Piwča
Martin napsal:

Ale tchyně slavila narozky a tak jsem vyrazil k domovu.

:laugh: :laugh:

Ty šibale, ty jsi chtěl emigrovat, tou tchýní to nezamaskuješ :woohoo: :)

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14239 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Příští víkend
Tak sem koukal na ty foto a se mi zdá že si spíše byl v Krušných horách v době ivaze kůrovse nebo těsně po kyselých deštích :huh: :angry: (tvoje foto č.dsc 03896-03898)

Více
14 roků 2 měsíců zpět - 14 roků 2 měsíců zpět #14241 od Piwča
Bůhví kde vlastně byl :laugh:

Poslední změna: 14 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 2 měsíců zpět #14243 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Příští víkend
Pěkné obrázky, to ses coural skoro u nás za humny, jak tak na to koukám. Na německou stranu jezdím taky docela rád, tolik to tam neznám a klikatých silniček s luxusním povrchem je tam spousty. Jezdím většinou podle toho která je z větším převýšením a klikatější a zatím super... :) Třístoličník to je taky rarita - skoby se vyvezou pěkně až nahoru a můžou se nadlábnout v Gasthausu, od nás se člověk musí vláčet po svejch a pěkně do kopce. Les je zdevastovanej kůrovcem v celém hraničním pásmu už někde od Poledníku až k Plešnému jezeru. Každým rokem je vidět, jak se to pořád rozšiřuje i do údolí. Kácet se to nesmí, popadaný stromy se tam válí jak mrchy a brouk žere spokojeně dál-prej si příroda poradí !!!

Více
13 roků 4 měsíců zpět - 13 roků 4 měsíců zpět #16179 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Příští víkend
PŘÍŠTÍ VÍKEND 29-31.7.2011

plánujeme víkend po stanečkem jen tak
jestli se chce někdo přidat
má šanci
nějaký výletek bych naplánoval

www.baska.cz/prehrada-baska/autokemp-ubytovani

PS:abych nezakládal nové vlákno mohli by admini vymazat to datum v tématu,,
aby bylo univerzální

DÍKY
Poslední změna: 13 roků 4 měsíců zpět uživatelem pazhaut.

Více
13 roků 3 měsíců zpět #16209 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Příští víkend
mám na sobotu naplánovaný cca 130km dlouhý vyletek,, tak čekam kdo se přidá
počasíčko by mělo byti v poho

Vygenerováno za 0.478 sekund