Download menu
Příští víkend
- Martin
- Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 92
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Popy
- Velmi dobrý diskutér
- Popy
- Velmi dobrý diskutér
- Elektrik
- Diskutér
- Obdržená poděkování 0
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
Můžeš přijet k nám, v sobotu tě masem z ohně nasytím a řádně napojím, v neděli mi pomůžeš stěhovat piano.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Heki
- Výborný diskutér
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
- pigi
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 24
- Martin
- Autor tématu
- Obdržená poděkování 92
Díky za pozvání,ale stačilo mě přezouvat Dakary . Piano jsem měl a stěhovalo se bez motoru docela na prd-tak to si nechám zajít chuť na maso-ikdyž bych vás zase rád viděl.
Pro ost-do Bechyně se nechystám-ikdyž je tam okolo spousta míst ke shlédnutí,snad příště.
- Popy
- Velmi dobrý diskutér
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
Každopádně dveře tady máš otevřené a jednu nocku někde u Berounky bych taky potřeboval ...
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
- Autor tématu
- Obdržená poděkování 92
- Drack
- Dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 7
- Drack
- Dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 7
Jo a k tomu srazu v Čekyni, šak je tam světoznámá autocrossová dráha na dohod kamenem (možná jsem to přehlídl v pozvánce e) akorát nevím, co obnáší projížďka. Ynáč to mám z Valach kousek takže suprd, jedu tam, ubytko za pár šupů, stan je fakt zbytečný, i když v určitém stavu lépe dostupný - zpravidla nemá schody (kolik boulí-tolik schodů, žejo)
- Martin
- Autor tématu
- Obdržená poděkování 92
Jel jsem sám už v pá před obědem,a tak jsem měl spoustu času. Zastavil jsem se na návsi před Rabím a dal kávičku a pišingr. Přespal jsem v kempu Radešov na Otavě za Annínem. Zde se zastavil čas,sprchy,záchody,plocha pro stany-stav před cca 20ti lety. Akorát kiosek s docela slušným pivem.
Ráno vstávání do super rosy ,rychlá snídaně(polívka,buřtík v polívce tentokrát ne,káva v hrnku),zabalit,teple se obléct(sluníčko sice už vylézalo,ale ještě nehřálo).
Cesta "skoro" podél česko-němecých hranic přes Srní,Kvildu,Antýgl na Strážný. Cestou po české straně bezva krajinka,les se střídá s loučkama a remízkama,občas byla k zahlédnutí Vydra,výhledy,asfalt super.
Cestovní rychlost,tak akorát na kochačku-super. Až jsem si říkal,že se budu projíždět jen po Šumavě a do Německa nepojedu.
Nakonec jsem hranici přejel a sice měl nějaký itinerář napsaný,ale spíš jsem se spoléhal na Toma,ale ten skončil na čáře a dál Hin sun Leoni. Tak chvilkama trochu z mojí strany histerie,koukání do mapy,ale pak jsem to hodil za hlavu a jel,kam směřovala řídítka.
Odbočku na kopec Třístoličník jsem neminul,parkoviště našel v poho. Zaparkoval DRaka u pana výběrčího,který si chtěl povídat,ale já nějak neměl čas a chuť
Všichni okolo měli trekové boty,kraťasy,lehké oblečení-jen já MX boty,celý v černém a nad náma pařilo sluníčko. Ale dal jsem to v klidu a pohodě.
Pokochal jsem se výhledy na německou i naší stranu a sešel dolů k motorce. Docela mě překvapilo,že je tam spousta mrtvých stromů-pouze ale na tom a protějších kopcích,v údolí vše OK.
Rozloučili jsme se s kasírou a já valil po pěkných silničkách dál po vrstevnicích kopečků. Občas jsem se musel kouknout do mapy,ale vše probíhalo v poho. Cestou v Rakousku jsem byl docela zklamaný z jejich značení a některých rozbitých asfaltek.
Odbočku na Přední Výtoň jsem neminul a šup a byl zase u nás.
Chtěl jsem se podívat k přívozu a tak hned za čárou jsem odnočil doleva na Frýdavu a byl docela překvapen ze změny povrchu silnice. Byli jsme tu asi před 3-4 rokama a to byla silnička prašná,pro endurko v jednom bašta. Ale dnes ASFALT a všude samé auto a cyklisti.
Taky jsem jednoho borce v Audi dojel a vláčel jsem se za ním cca 4 km-neuhnul a určo čekal až mu to tam zleva pošlu a a skončím v příkopu. Nikam jsem nespěchal a tak se kochal lesní cestou a stromy.
Přes Vyšší Brod jsem dojel do Rožmberku,kde jsem napojil DRaka i sebe a rozhodl se,že pojedu domů(ikdyž původně jsem chtěl skončit v Netolicích u Podroužka v kempu a přijet až v neděli). Ale tchyně slavila narozky a já nechtěl Dášu víc prudit a tak jsem vyrazil k domovu.
V Chuchli jsem byl za tři hoďky a to jsem to nijak nehnal.
No a co napsat na závěr? Šumava je pro mě stále neprobádanou destinací a určo se tam zase musím podívat. Ale samotnému to tolik nechutná. Snad někdy ve více lidech.
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
Ale tchyně slavila narozky a tak jsem vyrazil k domovu.
Ty šibale, ty jsi chtěl emigrovat, tou tchýní to nezamaskuješ
- backmen
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 40
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
- PajaDR650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
- pazhaut
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 43
plánujeme víkend po stanečkem jen tak
jestli se chce někdo přidat
má šanci
nějaký výletek bych naplánoval
www.baska.cz/prehrada-baska/autokemp-ubytovani
PS:abych nezakládal nové vlákno mohli by admini vymazat to datum v tématu,,
aby bylo univerzální
DÍKY
- pazhaut
- Výborný diskutér
- Obdržená poděkování 43
počasíčko by mělo byti v poho