Download menu

se-cko

• VFR
  • Avatar uživatele VFR Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #4206 od VFR
se-cko vytvořil uživatel VFR
zdravim tu vsechny. koupil sem si tuto motorku. a jak sem se tu docet tak skrceny verze 25kw maj u karburatoru jenom suzenou diru na sani. nebo existuje jeste neco? v tech. mam napsano klasika 33kw. ale me se zda ze moto by mela mit navic. zveda se vam motorka na zadek na 2-ku pouze pri pridani plynu? jinak supr motorka, sice ma najeto skoro 50 000km, ale bezi jak sepot kvetin:P . diky za pripadne reakce. Vlasta

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4210 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma se-cko
O tom škrcení se tady ví celkem kulový, bohužel :(
Já jen vím, že u 25 Kw má šoupátko ještě jednu díru z boku, kterou \"utíká podtlak\" co ho zvedá, takže se mu nechce moc nahoru. Že by byla napø. jiná vačka a další podobné \"škrtící úpravy\" nevím :dry:

No a to stavění na perdel je s každým vyšším kvaltem horší a horší :laugh:
Sama od sebe, tzn. \"nečekaně\" bez spojčení, se zadnicí v sedle, jen na jedničku, s \"výplachem\" o retardér i na trojáka, na bùra pøeskočíš i dálnici :laugh: na sedmičku podélně :woohoo:

Vlasto, koupil jsi si dobrou motorku ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #4231 od VFR
Odpověděl VFR pro téma se-cko
hehe dalnici jo??:ohmy: :laugh: . no stim skrcenim sem se prave docet ze je nasazena pred sanim do karburatoru priruba s mensim prumerem nez normalne. ale jestly rikas ze ze de na prdel bez pomoci jen za jedna tak to budu mit asi vpoho. se do toho nechci prave stourat (zatim:laugh: ). jinak moto supr. i vterenu se stim daj delat kousky. bal sem se ze bude tezka na manevry, ale da se:evil: :evil: ... samo ze s respektem ke 150kg vahy. jo takovej skromnej dotazek: kde servisujete moto vy co ste od Liberce. (vse kromne motocentrum Lindner) kdyz za to vezmu od spoda hned plnej tak mi zaprska z Ladacku

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 8 měsíců zpět #4233 od Roman
Odpověděl Roman pro téma se-cko
někdy je v terenu ta vaha (160kg-147kg je jen sucha) velky plus, ve vyjezdech pojedes rychlejc jak lehka kroska. Nevim na jaky kvalty se stavi na zadni za plynem- mě to vždycky začne hrabat:huh: ale na drapaku (C-02) mi to hrabalo za 3 na mokrym asfalte jen po pøidání plynu;)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4234 od Piwča
Roman - i na E-09, to na trojáka hrabe, když je asfalt kapku vlhkej :ohmy:<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/02/25 21:02

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 8 měsíců zpět #4236 od Roman
Odpověděl Roman pro téma se-cko
tak to nevim, zatim jsem to nepozoroval, možná na dlažbě...

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4238 od Piwča
no kočičí hlavy, to je komplet vo držku :laugh:

jinak já to nepokouším, mám se rád, s každým rokem navíc, další pád = asi bych to nerozchodil, jsem už jak prkno :dry:

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #4241 od VFR
kluci prrr, prrr:angry: :laugh: . nevim co ty vase zkratky znamenaj E-09atd.:blink: :laugh: :laugh: . asi gumy, ale neumim si pod tim nic predstavit. ted sem si objednaval dozadu Metzeler- sahara 3 enduro: trochu drazsi, ale vypada luxusne. a ku predu Haidenau K-60 F, sice nejaka supr levna, ale na predek snad bude stacit....adresa: hamletovygumy , kdyztak mrknete;) jinak na mokru to hrabe no (hlavne v zatackach MRCHA:evil: ), ale uz si zvykam:evil: :evil:

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #4242 od VFR
tak uz sem s vasima gumama v obraze. (sorry mel sem se mrknout hned:blink: ) jak se vam na tom jezdi na silnici?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4243 od Sodik
Odpověděl Sodik pro téma se-cko
Tak těch 25kw mě zejma protože ja je mám. Taky nevim co s tim. Někde jsem zas slyšel nebo čet, že to má menší trysku a jiný šoupě, ale nevim co je na tom pravdy. Na zadek ani za jedna, ale mám ji teprve od podzimu tak to zatim necham a až se trochu vyjezdim, tak to budu chtit otevøít, i když mam papíry zatim jen na 25kw. Kdyby někdo něco určityho věděl tak se ozvěte.

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #4245 od VFR
se mi nejak nechtej zobrazit obrazky... tak to skusim popsat na prave strane karburatoru mam nejaky spinac, spina se plne otevrenou polohou soupatka. co je ten spinac zac?

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4246 od Piwča
Ten koncák nespíná šoupě, ale \&quot;klapka\&quot; (když je max. otevøená), kterou ovládáš \&quot;plynovou\&quot; rukojetí.

Jinak mě bylo øečeno, že to pøidává pøedstih, ruku do ohně za to nedám, podle el. schéma jde signál od toho spínače do CDI ...

Už se to někde øešilo, ale nevím kde.<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/02/26 19:18

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4247 od Martin
Odpověděl Martin pro téma se-cko
Na 09 vepøedu i vzadu jsem pár km po asfaltu najel-hlavně pøi pøejezdech mezi terénem. Dokonce jsem na nich jel na jarní ADT a bez problémù. Dá se to s nima slušně upalovat. Ani v zatáčkách to není moc znát,ale vše s mírou. Do terénu mam vzadu 09 a dopøedu nějaké C. O pneu se toho tady taky popsalo dost-alespoò si myslim.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4251 od honz
Odpověděl honz pro téma se-cko
Jakou maximálku dostanete ze svýho SEčka (pokud teda není škrcený)??:huh:
Zkoušeli jste někdo oddělat ten koncák, jak je u karbu a sepíná pøi plným plynu jestli to pak jede rychleji?:unsure: Jestli se oddělá, mělo by podle mě jet SEčko rychleji, ten koncák myslim brání pøetočení motoru, aby se nejezdilo furt na plný knedl a motor se nezadøel:woohoo: asi:whistle: myslim:ohmy:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4254 od Martin
Tak to potom,aby sis pøidělal otáčkoměr,pokud odděláš omezovač-pokud to je na to dělaný. Já osobně bych do toho nešoural. Ale má se zkusit všechno.:blink:

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #4255 od VFR
na omezovac mi to nesedi, preci plnej plyn muzes dat i v nizkych otackach a spinac funguje pouze pri plnym plynu. omezovac tam bude resenej jinak....
HONZ: to je tezky-zalezi kolika zubou retezku mas ve predu a pak v zadu. nekde sem tu videl suprovou tabulku;) kdyz to nekdo bude mit stejny pak se muze porovnat maximalka

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4256 od honz
Odpověděl honz pro téma se-cko
Martin napsáno:

Tak to potom,aby sis pøidělal otáčkoměr,pokud odděláš omezovač-pokud to je na to dělaný. Já osobně bych do toho nešoural. Ale má se zkusit všechno.:blink:

No vidíš. SE má tenhle koncák a nemá otáčkoměr, R,RE,RS,RSE má zase otáčkoměr a nemá koncák:woohoo: Mám v plánu to vyzkoušet a oddělat ho.
Jinak tu maximálku jsem myslel s origo øetězovkou 15/41.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4258 od Martin
Pro VFR: Pøečti si po sobě posl.pøíspěvek. Plný plyn sice mùžeš dát pøi nízkých otáčkách,ale ty se ti okamžitě po pøidání plynu zvýší a když budeš držet plyn,tak ti pùjdou až tam,kam buď dovolí omezovač nebo tvoje uši a srdce.;)

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #4259 od VFR
treba na 5-ku dam plnej pri 90km/h ( a to chvily trva nez se dostanes na vysoky otacky;) no sepne ten spinac ale urcite se v ten okamzik nic neomezuje... si myslim ze to omezovac nebude. skus ho sepnout rucne;) omezovac bude na principu rychlosti jiskry z civky (takze vlastne otacky) a po prekroceni urcity hodnoty to prestane davat jiskru nebo se omezi prisun benzinu..

mate nekdo dodatecne montovanej otackomer? me by se tam libilB) B)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #4263 od Piwča
honz napsáno:

Jakou maximálku dostanete ze svýho SEčka (pokud teda není škrcený)??:huh:

Mám neškrcený škrcený, digitacho, který mi ukazuje skoro stejně jako radary po dědinách, maximálně ukázalo 146 km/hod, kdybych si \&quot;lehnul\&quot;, tak by to možná vylezlo na 150, ale i tak sem myslel, že se to pode mnou rozpadne :S
pøevod mám origoš, asi tak :)

(top speed mám u zádele a debaty o něm jsou opravdu někdy zajímavé ;-)<br /><br />Editováno: Pivča, at: 2008/02/28 21:11

Vygenerováno za 0.398 sekund