Download menu

Co dál ?!?

• madman650
  • Avatar uživatele madman650 Autor tématu
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6836 od madman650
Co dál ?!? vytvořil uživatel madman650
Tak se peru s myšlenkou,do jaké jít motorky.Zdá se mi,že tahleta Suzuki mi už zevšedněla a chtěl bych zkusit něco silnějšího a možná i něco silničního.Na moto jezdím pøes dvacet let a jsem odkojený pouze terénem.Dá se øíct,že mi v těle koluje endurácká krev,ale nemùžu se zbavit touhy po něčem jiném.Mám vytipovaný Hornet 900F.Super stroj po všech stránkách.Ale jedno vím jistě,že by mě ten terén brzy chyběl.Ale mít zase dvě motky by bylo dost finančně náročné.Jak jste na tom vy?Pøešli jste ze silnice na terén,nebo máte občas úvahy jako já?Pøejít na silnici?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět - 16 roků 2 měsíců zpět #6837 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Co dál ?!?
Neper se s tou myšlenkou, tøeba tě pøepere ... :woohoo:

Jasně že jsem na tom stejně, ale i kdyby by prachy byly, tak bych asi těžko jezdil stovkou na něčem, co valí hodně pøez dvě kila. A kdo by tady pak prudil :unsure: :woohoo:

Takže na to víš co :unsure:

( (ne*eru, ale tohle nepøeperu) )

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6840 od VFR
Odpověděl VFR pro téma Co dál ?!?
hmmm pekny pivco :laugh:
to ja bych chtel KTM-ku
bud: 690 enduro (cca 50kw a hlavne 139kg! ale ten desing nic moc:) )
nebo 950 superenduro (to je 100konova mnamka!!!!)
no ale hlavne me se ZUZANA fakt libi, takze bych tam spis nacpal motor z ty KTM 690, tech 50kw by "myslim:laugh: " bohate stacilo:woohoo: :woohoo:
jinak o silnici neuvazuju pac jak pise Madman tak by mi chybel teren a asi bych stim mel strach litat protoze bych akorad skousel plnej vykon:woohoo: a na silnicich jezdi spousta degenu, ktery litaj (v lepsim pripade) stredem zatacky aj do takovejch kde neni videt. a na motorce to neni sranda coz vsici vime ze:silly: ??

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6841 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Co dál ?!?
Ja mam nekdy taky takovy problem, ze bych sel zase do neceho silneho, mel jsem Cbr 1000 a pak jsem ji prodal z duvodu nakladu na provoz a koupil deero. Je to super motorka do terenu, ale kdyz ma clovek pod sebou 140 koni taky to neni k zahozeni, vedet, ze je tam porad velka rezerva ve vykonu, ja bych doporucil treba Varadero to by byl takovy kompromis.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6843 od VFR
Odpověděl VFR pro téma Co dál ?!?
ktm 950 superenduro R to je suprovka, teda podle me. ale nekdo tu psal ze se jakoby serou.... a za tu cenu by kurna nemely....

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6845 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Co dál ?!?
Tak to je téma na věky. Myslím si,že jsme toto už taky probírali nebo jsem se k tomu já vyjadøoval. Taky už jsem o výměně motorky uvažoval,ale jsem dost konzervativní a nerad měnim věci(krom trenek) a tak o této variantě jen uvažuju a pøemýšlím,ale těžko se v nějaké dohledné době odhodlám DRaka vyměnit. Taky by se mně líbila Káa,ale i občas nějaký čopøík,ale na silniční motorku nemyslím-určo bych jí někde rozvěsil a to fakt nechci:angry: . Každý máme myšlenky na změnu,ale je to otázka financí,priorit a dalších okolností. Ten,kdo měl enduro a koupil silnici,tak si myslím,že se rád vrátí zpět k enduru-jedno jakékoliv značky.:kiss:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6848 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Co dál ?!?
Martin-tohle se pøihodilo mně.Teď vím že pro radost z jízdy mi postačí i pomalejší motorka ;) Pøeju všem šastný výběr

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6852 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Co dál ?!?
No,jedno je jisté.S endurem mùže člověk jezdit v pohodě na asfaltu a o terénu ani nemluvě.Ale se silniční motorkou vjet do terénu by byla asi sebevražda.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6853 od Piwča
madman650 napsal:

No,jedno je jisté.S endurem mùže člověk jezdit v pohodě na asfaltu a o terénu ani nemluvě.Ale se silniční motorkou vjet do terénu by byla asi sebevražda.

No viděl jsem video, jak jel na R1 cestku okolo světa, konkrétně tu část na na nějaké poušti, takže to je spíš o člověku, než o motorce B)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6855 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Co dál ?!?
Zdar všem!Já si myslím že všichni máme nějakej motocyklovej sen a to je dobøe!Ale i když se možná někomu z nás splní (že Admine)nezapomeòte z čeho jste vzešly.DRko je hezká a spolehlivá motorka na které se dá velice pøíjemně zaøádit jak v terénu tak na silnici.No a ikdyž jedeme po silnici tak je to vlastně terén.Aspoò většinacest tak vypadá.:angry: No a když všichni stojí v kolonách MY hupsnem na pole nebo polòačku a jedeme dál:lol:

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6856 od madman650
Jak to tak čtu,tak nabývám pocitu,jako by to pro většinu lidí zde byla konečná-myslím ty naše DéeRka.Je fakt,že velkým plusem je jednoduchost,spolehlivost a pøijatelné provozní náklady.
Jak už tady někdo psal,věøím tomu,že když někdo pøejde na jiný stroj,tak se zas časem vrátí zpět.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6862 od Martin
Pro backmena-tøeba když stojíš na Jižní spojce,tak moc hup do pole nejde:woohoo: ,ale jinak máš pravdu.:cheer:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6867 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Co dál ?!?
Martin > jjj potrefena husa se ozejva :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6871 od Martin
Mně to nějak samo ká do klávesnice-aniž bych chtěl.:woohoo: Však znáš klub dobrákù,ne?:woohoo:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6874 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Co dál ?!?
Martin > Jasny ze znam :lol: Ja si pamatuju jakej si byl hrdina cestou na Bystricku :lol: v lese ti to jde a v mestske Jungli..... :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 2 měsíců zpět - 16 roků 2 měsíců zpět #6879 od Piwča
madman - no já bych to tady zas tak nekastoval co se motorek týče, kladivo DR zaleze pod kùži asi každýmu, na setkání DR 650 bych pøijel klidně na oslovi :blink: :woohoo:

A jasan, že jdou Dééerka starý mrdky, ale furt dobrý :woohoo:

Poslední změna: 16 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6882 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Co dál ?!?
Já jsem stejného názoru jako Pivča, mít něco silnějšího, tak mě mùžete brzy vymazat ze seznamu. A navíc,sice nejsem žádnej motokrosaø, ale jezdit mimo cesty kde namùže jet každej a poznávat zákoutí co každej nevidí je pøece nádhera. Takže jedině enduro,alespoò zatím!:)

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #6886 od madman650
No myslím si,že i kdybych změnil stroj,tak na srazy bych jezdil i nadále.Je tu super parta.Jak píše Pivča o tom oslovi.:laugh:
Já netvrdím,že déerko je špatný stroj.Jen to člověka táhne zas na vyzkoušenou někam jinam.Pro lepší pochopení-když budete píchat dvacet let jednu babu,tak vás to taky potáhne někam jinam.Tøeba jen na chvíli a na zkoušku:laugh: :laugh:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6887 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Co dál ?!?
No já teda nevím, ale aby jsi nezjistil,že ta tvoje minulá byla lepší než budoucí a aby jsi se netloukl do palice co jsi to udělal za kravinu. Samozøejmě u motorky se to dá vrátit snadněji než u ženský a taky je možné,že budeš nad míru spokojen. No a už se rozhodneš jak chceš, hlavně a jsi spokojenej a a Vám to spolu klape, chlape! (sukničkáøu);)

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #6888 od madman650
Paja-to máš pravdu s tou babou,většinou ta další je minimálně stejná,ba spíš horší než ta pøedchozí.Takže ženu bych si,asi ponechal tu pùvodní:laugh: .A motorka se dá kdykoliv vyměnit,když člověk zjistí,že to není to co očekával.

Vygenerováno za 0.407 sekund