Download menu
Pivcoooo....
- Popy
- Velmi dobrý diskutér
14 roků 3 měsíců zpět - 14 roků 3 měsíců zpět #14111
od Popy
Odpověděl Popy pro téma Pivcoooo....
Tak jsme byli v Bechyni na DRAGSTER SCHOW. Bylo nás 5 a bylo to celkem fajn. Až na to, že byla docela dobrá bouřka a ve stanu přes noc asi tak 6 kýblů vody. Cesta super, obsazení dobré. Poprvé byl s námi Pavel z Plzně, "Drtikol", co mu ukradli a pak za odměnu zase vrátili DR RSE. Jinak já (Popy), Žabák, Staník, a ještě Přemek (co je od nás, ale moc s námi nejezdí).
Přílohy:
Poslední změna: 14 roků 3 měsíců zpět uživatelem Popy.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
14 roků 1 týden zpět #14610
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Pivcoooo....
Koukal jsem na to, přece nebudu žrát u vypnutý televize, Karel Abraham vyhrál GP Valencie, a neposral jsem se z toho, jsem normální a jedinej nepodělanej?
Jasně že mu to přeji, všem přeji, ale neposeru se z toho, protože lokomotivy to asi nezlevní
Jasně že mu to přeji, všem přeji, ale neposeru se z toho, protože lokomotivy to asi nezlevní
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Martin
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
14 roků 1 týden zpět #14620
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Pivcoooo....
Při sledování MS v hokeji,když jsme třeba hráli s Rusákama a s tátou a bráchou to moc prožívali-tak nám máma říkala"stejně nebude chleba levnější,ikdyž je porazíme". Ale ten pocit,že vyhráli byl fajnový.
To samé i u tohohle vítězství. Kdo naposled vyhrál MS? Pešek a pak Fr.Šťastný?
Četl jsem některé příspěvky na motorkářích a dost chlapců a dívek to tam prožívá až až.
Neviděl jsem závod a tak mu můžu jen poblahopřát a popřát ať mu to jede i příští rok.
To samé i u tohohle vítězství. Kdo naposled vyhrál MS? Pešek a pak Fr.Šťastný?
Četl jsem některé příspěvky na motorkářích a dost chlapců a dívek to tam prožívá až až.
Neviděl jsem závod a tak mu můžu jen poblahopřát a popřát ať mu to jede i příští rok.
- Kubrt11
- Dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 1 týden zpět #14623
od Kubrt11
Čiao.K.
Odpověděl Kubrt11 pro téma Pivcoooo....
Zdarec,no já se taky z Abraháma neposral,ale byl to docela pěknej závod,jak tam popíraj fyzikální zákony!Je fakt,že posrat se z toho může akorát sám Abrahám,je to přece jenom úspěch,takovýho mlíčńáka,na druhou stranu větší frajer byl dozajista Fanda Štastnejch,zvlášť když si člověk uvědomí na čem to vyhrál!?Mě už to teda naštěstí pustilo,ale byli doby kdy sem měl na Jáwě 350 vohnutý,a ještě vohoblovaný stupačky!!!Jó to byli časy...
Čiao.K.
- Piwča
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
14 roků 1 týden zpět #14628
od Piwča
No asi jsem to s tím slovníkem trošku přepísknul, záleží na úhlu pohledu a momentální reakce nemusí být někdy na škodu.
Mě prostě vytáčí, co média blejou do éteru, když třeba tenhle českej jezdec vyhraje, tak je to úspěch českého motosportu, ale když bude poslední, tak Abrahámovi se nedařilo. Co mu ten náš slavnej stát dal, aby byl kde je? Zved nějakej náš funcionář aspoň zadek a zjebal pořadatele, že zahráli půlky hymny? Ani nemusím hádat, ty jsou rádi, že nezahráli čečenskou ...
F. Štastnému po x letech továrního jezdce v Jawě řekli, že s ním pro příští rok nepočítaj a nikdo mu ani nepodal ruku na tuhle "rozloučenou". Vo tom se ale radši nepíše, není dobré na to zapomínat.
Kocourkov jak má bejt, tenhle pojebanej stát.
Mě prostě vytáčí, co média blejou do éteru, když třeba tenhle českej jezdec vyhraje, tak je to úspěch českého motosportu, ale když bude poslední, tak Abrahámovi se nedařilo. Co mu ten náš slavnej stát dal, aby byl kde je? Zved nějakej náš funcionář aspoň zadek a zjebal pořadatele, že zahráli půlky hymny? Ani nemusím hádat, ty jsou rádi, že nezahráli čečenskou ...
F. Štastnému po x letech továrního jezdce v Jawě řekli, že s ním pro příští rok nepočítaj a nikdo mu ani nepodal ruku na tuhle "rozloučenou". Vo tom se ale radši nepíše, není dobré na to zapomínat.
Kocourkov jak má bejt, tenhle pojebanej stát.
- Piwča
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
13 roků 10 měsíců zpět #14917
od Piwča
Hoši, jedna letní proti zimním depkám
Vygenerováno za 0.268 sekund