Download menu

MotoInvestice 2008

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9098 od pigi
Odpověděl pigi pro téma MotoInvestice 2008
Kalhoty mám taky øídký :laugh: , už jsem se taky po nich díval. Děti budou asi hlady.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9100 od honz
Odpověděl honz pro téma MotoInvestice 2008
pigi napsal:

Tak jsem se dokopal a objednal novej lauf, cca za týden má být hotov. Po dlouhým vybírání tam dám RASS.

Kterej R!!!:unsure: hliník kosodélník mùžu jen doporučit:ohmy:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9102 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma MotoInvestice 2008
Honz, to je fuk, hlavně že to cenu motky zvedne skoro 2x, viď Pigi ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9103 od pigi
o cenu nejde, motorka je koníček a ne strožok a když to vyjde, budu mít i super místo na náøadí, až to budet dám sem foto.

kosodélník nebude

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 8 měsíců zpět #9104 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma MotoInvestice 2008
Tak mě letos taky čeká větší investice.Jelikož jedu na 10 dnu do Rumunska,tak se musím zodpovědně pøipravit.Takže nová sada gum,asi E-09,oboje brzdové desky,výroba nosiče,nákup brašen,náhradní lanka,duše,vercajk ....,takže toho bude celkem dost.
A komu laďáku.Musím øíct,že origo lauf na SE má hroznej zvuk.Něco mezi vysavačem a šicím strojem :laugh:
Tak jsem udělal laďák z origo výfuku.Ale napøed jsem koupil druhý origo výfuk,kdyby se něco nezdaøilo:laugh:
Pak jsem postupně odstranil jednu ze zadních stěn,jsou tam dvě.A v té jedné udělal otvory,napøed menší,pak jsem je zvětšoval.Vše postupně,abych to nezkurwill.Pak navaøeniý vrták a pár dírek uvnitø laufu.Nakonec vysoustružená koncovka na konec laufu,taky lehce tvarovaná.Dělal jsem to několik dnù.Káždá dírka znamenala projet motorku a vyzkoušet.Holt ladění je ladění :laugh: No a mùžu øíct,že ten zvuk se mùže smělě srovnávat se značkovýma laďákama za dost peněz a i ten tah motoru se v nižších otáčkách zlepšil.:)
Ale hlavní dùvod byl ten,že jsem měl strach,že když dám laďák,že bych musel spekulovat s tryskama a se sáním.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9107 od Piwča
Madman, šikula, nová origo koncovka stojí 16 000,- :dry: :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9123 od pigi
Tak jsem dnes potkal Backmena v Práglu, teda on mě. Ve frontě u vstupu na mě někdo volá a já ho v tý hučce nepoznal. Já tam ani nic nekoupil, protože jsem měl málo času, tak snad Backmen poøídil líp. Lidí tam bylo jak nasráno.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9126 od jara650
Odpověděl jara650 pro téma MotoInvestice 2008
Tak jsem se letos taky praštil pøes kapsu (teda spíš zadlužil:( ) a koupil jsem si ... KTM 640 Adventure ;)

Pokud by měl někdo zájem o moje DRko,tak bude v bazaru.

Teď jen doufám,že mě za to odsud nevyloučíte.:unsure:

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 8 měsíců zpět #9128 od madman650
Pivčo,ty Wole,je jasné že nebudu kupovat novou za ty prachy.Sehnal jsem ji za dost malý peníz,jinak bych do toho nešel.Teď mám domácí laďák i s homolagací :laugh: :laugh:

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 8 měsíců zpět #9129 od madman650
jara650:ta KTM je nějaká oblíbená,už pár lidí na ni z DRka pøešlo.
Je fakt,že na cestování je lepčí :laugh:
Ale zase do terénu se mi moc nepozdává,je dost vysoká a i ty plasty kolem nádrže jsou celkem na ráně pøi pádu.Ale jinak je pěkná.:)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9130 od backmen
Odpověděl backmen pro téma MotoInvestice 2008
Zdar všem!!!Tak se byl na té véstavě v tem Práglu a moje hodnocení zní DOBRÝ,což je 3.Lidí jak sraček,klobásy gùt,a hostesky supr,jen některý dopisovali v zákulisí ùlohy do školy.Prvního motočlověka co sem potkal byl PIGI.Sakra øíkám si tak jestli se tu dá něco vyhrát tak to má jasného majitele!!!:ohmy: :ohmy: (kdo jezdí na srazy ví o čem mluvím:angry:)No apotom sem potkal ještě DLOUHÁNA kterýho nejde pøehlídnout:lol: Je pravda že oficialně odøeklo výstavu hodně značek ale pøesto tam měli svá zastoupení pøes své dýlery.Bylo opravdu na co koukat a i ceny doplòkù a oblečení byli celkem fajn.Moc se mi tøeba líbila expozice KTM a BMV.A hlavně skoro nikde nebylo napsáno NESEDAT!! A NESAHAT!! jak to bylo na výstavě čtyøkolek.Takže já sem spokojenej i když sem musel cestovat 300km tam a zpět.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9132 od Piwča
Backmen, tak si tam jenom vočumoval a cpal se klobásama, nebo i něco koupil:unsure: :woohoo:

Měla tam stánek Padana?

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9133 od Piwča
Jara, tak a slouží ;)

Dali ti k tomu mechanika a pojízdnou dílnu:unsure: :woohoo:

A pozdravuj v Albánii, jezdí se tam asi super, prej je tam jen jeden semafor, v Tiraně :woohoo:

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9134 od backmen
To víš že sem pomohl národnímu hospodáøství:angry: Koupil sem vyklápěčku AGV na dlouhé cestování,sleva z 2800 na 1700,maskáčové nexdurové kalhoty značky BRIXTON sleva 1800 na 1000,mamince keprotekovou bundu ALPINA sleva z4999 na2500,nějaký termoprádlo,tryka Motorkáøi.cz s enduro logem,koncovky doøídítek-260Kč:angry: no a taky tu klobásu:laugh: Ta výstava má víhodu že je více výrobcù(prodejcù) na jednom fleku a je lepší výběr jak v ceně tak ve značce.Pro nás jde hlavně o tu cenu.Ještě jedu od 22,3 služebně do německa, tak se stavím v LUISOVI koupit streetový boty za 30 euro a mám na zbytek roku utrum.Budu støádat penízky na výlety anějaký ty srazy.Na dovolenou nejedem,budem jezdit jen víkendy po republice.Sniper promine že sem tahám věci co patøí do jiného vlákna ale když mě to psaní tak zrovna jde:P

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9135 od Piwča
Poøádně to v Louisovi vomrkni, já si tam odsud nechávám vozit poøád něco, nejradši bych to koupil všechno i s Louisem :woohoo:
Napø. mazání a čištění na øetěz Procycle (balení po 750 ml) naprosto bezkonkurenčí poměr cena/kvalita. Vo hadrech i na běžné nošení, vercajku atd. ani nevluvě ...

Sniper promine ...

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9137 od backmen
No musím se pøiznat že to mazání už mám doms,já už tam byl pøed měsícem:blush:a katalog už mám taky doma a poøád v něm listuju a prohlížím.No ale ty prachy:angry: :S

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9138 od Heki
Odpověděl Heki pro téma MotoInvestice 2008
Ten pakl sprejù z lujzu je docela dobrý za ty prachy - co se týče čističe brzd a čističe øetězu. To mazadlo je jak voda - moc nemaže, moc nelepí. Osobně na to patlu Valvoline - maže, drží a je bílý, tak vidím co už jsem mazal a co ne.

Když už tu tak o tom tøepu, tak musím poznamenat, že byla teď v lídlu akce na auto/moto kosmetiku. Bylo tam toho hafo, ale koupil jsem si jen čističe øetězu po 30,- kus (vzal jsem tøi - nekupte to když je to tak levný :woohoo: ). Nikde jsem sice neobjevil nápis O-ring safe, ale udělal jsem pokus se starým X kroužkem v kelímku a malým panákem tohodle spreje. Po hodinové lázni a vytažení jsem uznal že ho ten bazmek nežere a ani se mi nezdá, že by to ztvrdlo. Tudíž to asi zkusím použít na øetězovku. Na netu jsem to hledal a v dojčlandu mají tentýž sprej za 5 ojro. Tak buď je někde zakopaný pes nebo jsem dobøe poøídil. Ikdyby to bylo šuré, tak na odmašování motorù za 30 korun dobré. Akce byla od 12.3. ale tøeba tam ještě něco mají kdybyste měli zájem - ikdyž nepodceòuju snahu dùchodcù všechno levné skoupit (tuhle jsem tam potkal dùchodce jak bral dvoje nepromoky - pry na zahrádku...).

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9139 od backmen
Jo taka sem to tam v pátek viděl a slyšel dùchodce pøemítat nad plakátem co platí od 16týho že ty ledviòáky pro motorkáøe jsou škoda a mu udělají lepší službu než té verbeži!!!To už sem mu chtěl podrazit berle ale co taky budem jednou staøí a senilní:laugh:

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9141 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma MotoInvestice 2008
jara650 napsal:

Tak jsem se letos taky praštil pøes kapsu (teda spíš zadlužil:( ) a koupil jsem si ... KTM 640 Adventure ;)

Pokud by měl někdo zájem o moje DRko,tak bude v bazaru.

Teď jen doufám,že mě za to odsud nevyloučíte.:unsure:

koukam na tvuj avatar (ci jak setomu nadava) vidim i novy kakac :laugh:

Více
15 roků 8 měsíců zpět #9144 od Piwča
Heki, já jsem s těma sračkama na øetěz max spokojenej, nechtěně jsem si to cáknul i do oka a mám ho promazaný asi až do smrti ...

myslel jsem toto

Vygenerováno za 0.531 sekund