Download menu

Martine Dedooooo

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 7 měsíců zpět #4843 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Martine Dedooooo
Mno jo Martas to nejde se neucit ;) hele je to to same jako ty taky abys vedel jak opravit urcity auta se musis kouknout do manualu ;) ja jsem na tom defacto podobne az na to ze ten manual plus ty offline testy co mam doma maj cca 2000 stranek no a to se chci ucit na 6 takovejdlech testu :-D a to tendle je \"nejlehci\" :laugh:

Jo chlape stare telo mlada mysl ;) neboj to se zpravi ;) hele zkus to jako s jawou na tu ti vetsinou stacil sroubovak a spravne pootocit :laugh:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4845 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Martine Dedooooo
Ty wogo-to z tebe bude asi věčnej študent.:woohoo: Tak s tim šroubovákem jsem to zatim nezkoušel,ale asi návštěva u dr. bude nezbytná.:evil:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 6 měsíců zpět #4881 od Sniper
Martin napsáno:

Pøesně tak-kvuli nikomu a ničemu jinýmu ne.:kiss: Naštěstí mě jen bolí a ani nevím kvùli čemu. Neupadl jsem ani nebyl v deliriu-asi regma.:S

Ale prd velebnosti ;) zkus si to koleno prohrat tim postarem ;)
Hele jinak Dily uz jsou obednany obe 3 kolecka, zamky a loziska, plus tesneni pod hlavu a to Opletove tesneni na vejfuck suma sumarum 5,5kkc ;) teoreticky to tu bude tendle vikend jinak to dorazi v pondeli/utery takze snad pristi tejden uz vyrazim ;)

I cesta, je cíl

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4882 od Martin
No tak to je fajn,že se to někam pohne. Tøeba se spolu i sklouznem. Mysli na Bigaøe-ne že si vymyslíš nějaký jiný program.:angry:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 6 měsíců zpět #4883 od Sniper
Jak zase? :blink:
Loni jsem mel slachy v <i> a skolu, letos \"jenom\" menim zamestnani a ucim se na zkousky no :laugh:

Neboj letos to snad dopadne ;)

I cesta, je cíl

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4984 od Martin
Tak to tady čtu a je vidět,že jsi dost vytočený-reakce na ty dva dotazy,sakra už abys měl motorku v kupě,ikdyž to tak hned nevypadá. Ach jo-to se máme na co těšit,než vyjedeš a vyplavíš trochu adrenalinu. Nebuď na ně takovej zlej.:S Buď trochu nad věcí.:silly: :whistle:

Více
16 roků 5 měsíců zpět #5618 od Martin
Ať zase neza..me téma srazu-já jsem ty některé jedince myslel na sebe a ty jsi určitě zase chtěl pomlouvat Láďu,viď.:evil: Ale tentokrát budu cumlat Kofolu a na žádné patoky mě nikdo nenaláká. Vždyť jsi to viděl v so na bigách. Jedno pivo a Kofola. Ono to pivo taky stálo za prdlačku,ještě druhý den jsem měl srágoru.:S A když jsem si pročítal pár příspěvků tady zpět,tak ty se letos v té motorce porád hrabeš.:P Tím nechci říct,že bych ti to záviděl nebo se ti posmíval:P (aby se mně to nevymstilo),ale vyjížďky zatim žádný. Sakra.B)

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 5 měsíců zpět #5619 od Sniper
Mno jo Mates je to stara vrana ale jinak je to muj milacek o ktereho je potreba pecovat ;) Dva roky co ji mam se ji nic nestalo a nic nebylo potreba opravovat ;)

ne jenom Ladu ale i Tebe :laugh:
Voby jste byli..... hmmm jak to jenom rict .... pekny :laugh:

I cesta, je cíl

Více
16 roků 5 měsíců zpět #5620 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Martine Dedooooo
Sniper napsáno:

Mno jo Mates je to stara vrana ale jinak je to muj milacek o ktereho je potreba pecovat ;) Dva roky co ji mam se ji nic nestalo a nic nebylo potreba opravovat ;)

ne jenom Ladu ale i Tebe :laugh:
Voby jste byli..... hmmm jak to jenom rict .... pekny :laugh:

Já na ty kecy vo chlastu radši nereagoval, ještě bych se do toho zamotal ... :)
Sniper, zdál se mi v noci z pondělí na úterí (16.06) sen, jak jsem jeli (ty, já, Martin) do Bystøičky, no vlastně nejeli, furt jsme se nějak motali, někde v noci, v dešti, pak jsem byl sám, někde na vás čekal, pak zas všichni, mezitim se sem 3x vzbudil, no prostě debilní sen, ale proč to vlastně píšu, ty jsi Martinovi v tom snu øíkal Mates, no a teď to tady čtu (poprvé to oslovení), tak mě nějak zamrazilo, a nedělam si perdel :whistle:
Sny jsou prostě magor , doufam B)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 5 měsíců zpět #5621 od Martin
Ty wogo-nemaluj čerty na zeď:evil: v dešti mně vůbec neba jezdit,natož se někde s váma dvouma motat:woohoo: . Ale třeba tě to přinutí koupit nepromoky a dešťovou výbavu.:blink: Já se schovám za plácačku,tak to tak nefouká a nebudu tak mokrý,ale ty?:woohoo: Už jsem plácačku trochu předělal,ale potřeboval bych aerodynamický tunel:cheer: .

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5784 od Sniper
He ted to opet ctu a az na tu jizdu v noci a to motani tak to sedi celou cestu tam v desti :laugh:

Hele Dedo, Padana nezkoncila jenom se prestehovali do Budejek ;) Alespon na strankach to maj napsany ;)<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2008/07/10 14:25

I cesta, je cíl

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5861 od Sniper
Pivca &amp; Martin &gt; a co se vám nezda? Všechny RSE todle dělaj, všechny maj tendle \&quot;utrápenej\&quot; zvuk pøi startu věø že na srazu jsem všechny RSE poslouchal bedlivě;)
Akorat to moje je slyšet víc ale to je zas Laufama a ty jsou už taky v poøádku seøízený ;) motor šlape jak švícarky. Olej to nežere za 1000 KM ani kapku. O motorku se starám poøádně dostává se jí víc péče a pozornosti než čemukoliv jinemu. Tak co se vám dvěma prudičùm zas nezdá? :huh:

I cesta, je cíl

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5863 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Martine Dedooooo
to: Sniper
Nech je bejt rejpálky, počkej až budou mít nalítáno ne těch svých SE to co my, jaký to budou flašinety...;) :)

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5864 od Sniper
PajaDR650 to je jasny ;) vrtaci jedni :laugh:

I cesta, je cíl

Více
16 roků 3 měsíců zpět #6028 od Martin
Pro Snipera-chtěl jsem navázat na mùj článek,na který jsi reagoval. Oba jistě víme,jak to ten druhý myslel. :P Ale teď jsem si pøečetl,co jste tady ty a Pája vysmahli za plky-jaký flašinety? Jak,že to dělaj všechny RSE? Ta tvoje to dělá super kvalitně :P Ale asi to možná bude záměr,pøi každém tvém startu se každý ohlédne,někteøí mají tendenci sebou fláknout o zem pøi pøedstavě teroristického útoku.:woohoo: Ale zase proti gustu.....:laugh:
Je vidět,že máš zase absák z toho,jak se vozíš v plechovce a chudáka motorku necháváš odpočívat. Jóó to asi bude vážná láska.:kiss: s K. :lol:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 3 měsíců zpět #6029 od Sniper
Mno čoveče asi to bude fakt láska s K. :blush:
Hledáme byt teď společně bydlíme u rodičù posledních pár dní společně i pereme uklízíme a další "světské" věci děláme a ještě furt mě nechce zabít teda chce každou chvíli ale ještě to neudělala :lol:

Ty jo Maras vypadá to nějak jako Vážne jako že bych se tøeba u... us.... usa... ty voe ja to snad nevyslovim usadil nebo co :laugh:

Ale neboj na motorku mam čas furt ;) tendle víkend dostane motorka opět padáčky a pak se jedu projet ale nevím jestli to stihnu ještě v sobotu a nebo až v neděli a každopádně jedu na dovolenou na šumavu na tejden ;) sem si tu dovolenou nakonec prosadil takže budu tejden jezdit po krásách českých ;) kopcovitých :P takže kilometøíky budou naskakovat ;)

jo a moje startování nech bejt dokonce i Gek prohlásil že ta motorka krásně šlape jak švícarky a že má krásnej zvuk ;)

I cesta, je cíl

Více
16 roků 3 měsíců zpět #6031 od Martin
Ty wogo,tak to je fakt vážný.:kiss:
Já nemám žádný komentáø ke zvuku,když už je motor v běhu-to je něco jiného. Ale než se motor rozběhne-to je rána jako krá..:angry: ,o tom je stále øeč(psaní).
Kam a kdy plánuješ dovolenou? Že jsi se nepochlubil?:dry: Jsi samá tajnost-jó až se budeš ženit,tak alespoò pošli oznámení. Ani nemusíš pøedem,abychom ti tam nedělali ostudu.:P :cheer:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 3 měsíců zpět #6033 od Sniper
Marus to dělá volnoběžka a to je u RSE taky normální :laugh:

prosím tě jedu 4.-10.8. na šumavu. Letos prostě voda padla což mě mrzí :(

Neboj o svatbě se zatím nejen ani nemluví ale ani neuvažuje :lol: nejdøív bydlení pak teprve vymejšlet nějaký další cypoviny :laugh:

I cesta, je cíl

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6539 od Sniper
Dedoooo normalne tomu neuveris :-D
Serfuju na webu a schanim nejaky podklady pro sraz a co nevidim tvoji fotku jak zkousis novej stroj priznej se ze ty uvazujes o vymene DRka :angry: :lol: :lol: :lol: :lol:

a tady je DUKAZ misto slibu :lol: :lol: :lol:

I cesta, je cíl

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6542 od Martin
Tak tos pos.... Takhle odtajnit moje plány do budoucna. Paparazi jako hrom. Pøíště budu muset dávat větší pozor.:woohoo: :lol: :angry:

Vygenerováno za 0.437 sekund