Download menu

Podzimní sraz Čekyně

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14299 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Podzimní sraz Čekyně
Čau, tak v sobotu!!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14314 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Podzimní sraz Čekyně
madman650 napsal:

Tak opět po dlouhé době zdravím všechny přítomné ;) a musím sdělit těm,co jsi mysleli,že jsem po smrti :laugh: ...tak teda nejsem ;)
Jen jsem řešil nějaké problémy(výměna manželek :laugh: :laugh: ) a do toho jsem budoval na baráku,takže nebyl na nic čas :(
Ale na sraz dojedu,sice až v sobotu ráno,neboť v pátek nemůžu.Takže hlavně ať vyjde počasí na vyjížďku a jinak není co řešit ;)
Tak sportu zdar a enduru zvláště :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:

Tamta pálila dobrou kořalku a tahle nová, jestli to je teda ta jak myslím, jak jsi nám jí na chvilku ukázal a pak jste zmizeli z vyjíždky do krmelce, tak ta je moc hezká, tu by si opičák jako jsi ty, měl raději držet na vodítku :woohoo:
Takže v sobotu :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 2 měsíců zpět #14315 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Podzimní sraz Čekyně
Tak vidím Piwčo,že máš celkem dobrou paměť ;)
Slivovici bohužel nepálí,teda bohužel pro vás :laugh: Já slivku moc nemusím,nemám s ní dobré zkušenosti :) ,já pak po ní moc vyvádím a nebo zas naopak padnu do útlumu :laugh:
Ale krmelec minule žádný nebyl :blush: Přemýšlím,jestli ji vůbec mám brát s sebou,abyste mi ji ještě morálně nezkazili :laugh:

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14316 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Podzimní sraz Čekyně
Jenom ji vem.
Kaňoure jeden. :P

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14324 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Podzimní sraz Čekyně
No-jest-li kámoší s tebou,tak to se neboj nic a vem jí. My jí nezkazíme víc,než ty. :woohoo:

• backmen
  • Avatar uživatele backmen Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
14 roků 2 měsíců zpět #14340 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Podzimní sraz Čekyně
Zrovna sem koukal ny předpověď počasí a jestli se dá těm pacholkům věřit,tak o víkendu by mělo být hezky.Teploty sice už podzimní ale aspoň se nebudem pařit ;) Tak kucííí v pátek.Už se na vás těšíme!!!

A možná přijde i kouzelník :P :woohoo:

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14343 od Piwča
No já jsem si na to koupil i novej válec vod louise a počítám, že tak ve středu začne předstartovní srajda :blush: :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14346 od admin
Odpověděl admin pro téma Podzimní sraz Čekyně
Ahoj my dorazíme asi v sobotu ráno, protože to v pátek nestihnu budu se vracet dlouho ze služebky :S . Pokud by se to stihlo dříve tak snad v pátek. No uvidíme. Už se těšíme :blink:

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14347 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Podzimní sraz Čekyně
Tak ta na mě přijde už v úterý. :woohoo:

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14354 od Piwča
Počasí asi nic moc :unsure: Co takhle posadit za sebe taky nějakýho vohřejváka :laugh:

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14355 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Podzimní sraz Čekyně
Tak mě vzali záda a doufám, že to do pátka rozhejbu. Chtěl bych vyjíždět nejpozději v 13.30 z Tábora. Tak se hlaste, kdo se přidá. Sraz bych dal na benzínce OMV, která je na výpadovce na Chýnov.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14358 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Podzimní sraz Čekyně
Ahoj Pigi, já chci s Pavlem "Drtikolem" vyrážet v pátek dopoledne, tak by mě to asi tak nějak asi i vyhovovalo. Kidně i trochu dříve. :laugh: :laugh:

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14359 od Popy
Čau Ivane, asi bych si přeci jen (vzhledem k počasí) objednal s Drtikolem chatku, a pokud možno s topením, krbem, nebo něčím takovým. Když koukám na to počasí, tak po těch cca 450 km nás déšť asi nemine. Ale jedu i kdyby padal sníh.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14360 od pigi
Čau Popy, v kolik bys byl v Táboře? Já můžu i dřív, jen musím případně omluvit syna ve škole, aby ho pustili dřív.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14361 od Popy
Ahoj Pigi, viděl bych odjezd z domova kolem 9-10 ráno, tak Tábor kolem 11-12h myslím.Ale přizpůsobíme se. Žádnej problém.A co Elektrik, připojí se někde k nám?

• backmen
  • Avatar uživatele backmen Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
14 roků 2 měsíců zpět #14362 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Podzimní sraz Čekyně
Čau Popy.
S tím počasím ještě nestraš ale je mi jasný že pokud bude pršet že to nebude žádnej med.Ono jet v dešti v červenci a na začátku září je sakra teplotní rozdíl.
Nicméně místnost ns sušení věcí je zajištěna,tekutá ohřívadla taky
(čaj s rumem,rum s čajem,slivovička) no a taky teplá polívčička.
Jak jsem psal na začátku chatky mám cca pro 30 lidí a kdyby nás bylo snad nedej bože víc tak se dá okamžitě přiobjednat o 1-2 chatky navíc.
Za nepříznivého počasí je možno posedět ve společenské místnosti s výčepem.
Každej den bedlivě sleduju předpověď a měli byste v pátek přivézt od západu pěkný počasí.Tak doufám že přijedete suší.

Více
14 roků 2 měsíců zpět - 14 roků 2 měsíců zpět #14363 od Elektrik
Odpověděl Elektrik pro téma Podzimní sraz Čekyně
Ahoj Popy. Pokud pojedete přes Budějice, tak si můžem dát sraz na benzínce Shell na Pražskej ul.. Je to směrem na Tábor a na Prahu hned za Budvarem. Třeba v 10:30? Budu tam už dřív za rohem v Květné ulici v pneuservisu. Takže větší časové rozpětí není problém. Hlavně ať už jedééééém!!!! :laugh:

P.S. Koukám že jsem si nezamluvil chatku, tak jestli by bylo ještě místečko, tak bych o ní touto cestou také pěkně poprosil :)
Poslední změna: 14 roků 2 měsíců zpět uživatelem Elektrik.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14364 od batas
Odpověděl batas pro téma Podzimní sraz Čekyně
Nazdárek tak vše vypadá dobře že bysme mohli z doktorem přijet také.Zatím to vypadá na společnou cestu s piwčou.A počasí by sme opravdu mohli přivézt dobré.No spíš o maličko lepší. B) Tak kdyby se našla jedna malá ordinace na přespání byli by sme rádi.Tak v pátek snad v lepším stavu nežli ti dva hoši co dodal na videu piwča.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14366 od Popy
Elektrik napsal:

Ahoj Popy. Pokud pojedete přes Budějice, tak si můžem dát sraz na benzínce Shell na Pražskej ul.. Je to směrem na Tábor a na Prahu hned za Budvarem. Třeba v 10:30? Budu tam už dřív za rohem v Květné ulici v pneuservisu. Takže větší časové rozpětí není problém. Hlavně ať už jedééééém!!!! :laugh:

P.S. Koukám že jsem si nezamluvil chatku, tak jestli by bylo ještě místečko, tak bych o ní touto cestou také pěkně poprosil :)

No, myslím, že přes Budějovice by jsme to měli trochu z ruky.
Pigi, kudy pojedeme? Srazíme se někde po cestě. Můj tel asi máš, ale jestli ne, 608231747. Nebo se spoj přímo s Pigim.

Více
14 roků 2 měsíců zpět - 14 roků 2 měsíců zpět #14367 od pigi
Tak jsme se s Popym domluvili, že si dáme sraz v Táboře na benzínce OMV ve 12.00. Tak pokud se chce někdo přidat.
Myslím, že Elektrik si přes Tábor taky moc nezajede.
Přes Ždár by jsme mohli projíždět mezi 13.30 až 14.30, tak jestli se chceš Quincy přidat, musíš počkat cestou na nějaké benzínce. Případně Ti můžem poslat sms, až pojedem přes Havlbrod, tak napiš mobil.
Číslo na mě je 777 756 565.
Poslední změna: 14 roků 2 měsíců zpět uživatelem pigi.

Vygenerováno za 0.572 sekund