Download menu

motoráj - enduro rally

• Kuba
  • Avatar uživatele Kuba Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6406 od Kuba
motoráj - enduro rally vytvořil uživatel Kuba
Zdravím, nechystáte se náhodou někdo na tuto akci: www.motoraj-rallye.cz/ ?
Strašně rád bych se toho závodu zúčastnil, ale samotnému se mi jet nechce, bohužel v mém okolí neznám žádné enduro nadšence, kteøí by do toho šli. dejte vědět díky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6409 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma motoráj - enduro rally
To vypadá zajímavě, ale pro mě je to moc daleko :-(

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 7 měsíců zpět #6418 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma motoráj - enduro rally
Jo i pro mně.Navíc pøíští měsíc peníze soustøedím na náš rodinej srázek :)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 7 měsíců zpět #6419 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma motoráj - enduro rally
Taky jsem o tom uvažoval,ale je to trochu z ruky.Ale o to by nešlo,spíš bych potøeboval vědět jak náročná bude tra.Nebo ty naše stroje nejsou na hard enduro,mají své meze.Ale jinak v terénu jsem dost často.Jezdit s endurem po silnici je nuda.A myslím si,že už to bude obsazené,kapacita je stovka jezdcù.

• Kuba
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6425 od Kuba
Odpověděl Kuba pro téma motoráj - enduro rally
podle me to hard enduro rozhodne nebude, uz jen podle vypsanych kategorii - treba dvouvalce nad 800ccm, prece nikdo nepocita ze s timhle by neco podobneho slo, rekl bych, ze ty nase stroje jsou naopak ideal. Co ja vim, tak se tam chystaji na KTM 990Adventure a to si myslim patri vic na "polnacky" nez do drsneho terenu. Jsem v kontaktu s clovekem, jehoz znamy dela trasu, zkusim od nej zjistit nejake podrobnejsi informace. kapacitu se pokusim zjistit take

• JohnyDreger
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6429 od JohnyDreger
Odpověděl JohnyDreger pro téma motoráj - enduro rally
Ty jo...já to mám do Koněšína kousíček...jestli je to ten u Tøebíče...B)

• Kuba
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6445 od Kuba
jj to je on!!! cca 12km od nameste nad oslavou

• Kuba
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6446 od Kuba
momentalni pocet prihlasenych ucastniku je 48, na miste je obcerstveni - teple, studene napoje, min. jedno teple jidlo, pochutiny a tak.
no tak kluci, nebojde se a pojedte!!!

• JohnyDreger
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6451 od JohnyDreger
ja bych jel...
jen nevím, jestli je na to ma dr-babička v kondici...:lol:
no a taky vim, jak snadno se umí poroučet v "terénu" k zemi...no a vztyk už pøi její seniorský váze cca 200kg není vùbec snadnej...:lol: :ohmy:

• Kuba
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6466 od Kuba
ja jsem uz prihlasenej, pojed, alespon v tom nebudu sam :-D
RSE vazi 200kg? tolik? tak to jsem rad za mych 149kg s SE. I kdyz obcas je to i na moji rachitickou postavu hodne. Holt nesmime padat

• JohnyDreger
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6473 od JohnyDreger
to Kuba:
1)nevim, jak to bude s vejškou...
2)závodit rozhodně nebudu moci - mám trable se spojkou...
3)mám silniční papuče...
mohl bych jet, když 1) a 2) budou OK, a muselo by být počasí...
jj...ta seniorní boubelka ma dva metráky...

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 7 měsíců zpět #6481 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma motoráj - enduro rally
SE 149kg - sakra snad nevěøíš tomu co píšou na stránkách výrobce a navíc je to suchá váha, hoď ji na decimálku a určitě uvidíš jinou cifru...

Podobných hromadných enduro akcí se začíná poslední dobou nějak rojit - já se pøiznám, že z toho pøíliš nadšen nejsem. Jezdím mimo cesty velmi rád, ale v houfu několika desítek motorek ani náhodou. My endurující motocyklisté nejsme nijak zvl᚝ mezi normálními lidmi oblíbení a taková hromadná akce to jen zhoršuje - mùj názor. A za 2. když jedu s pár kamarádama(3-4) určitě jsme méně nápadní a mnohem víc se svezem. Po dešti jsou věšinou stopy po 4 motkách pryč, když projede jedním místem 100 motorek asi to bude na delší dobu a spíš si toho někdo všimne a bude prudit. Pokud se chci povozit, kde se mi zlíbí, nepojedu na hromadnou akci, kde za to že mě pustí do lesa musím zaplatit a ještě budu muset jet, kam mě pošlou. Mě na enduru baví to, že si mohu zajet, kam se mi zrovna v té chvíli chce a mám na to se tam vyškrábat... Nechci nikoho od velkých enduro akcí odrazovat, často to maj tøeba poøadatelé pronajatý od majitelù pozemkù, ale mě to moc netáhne. Doporučuji se najít endutopøátele v rùzných koutech naší krásné země, občas se navštěvovat a povozit se v doprovodu znalce místních poměrù a objede se toho relativně v klidu spousty. Taková øekl bych "výměnná akce"... Já žiju na Šumavě a jsem tedy schopen kamarády provést v okolí aniž bychom někoho vyloženě dráždili a stejně tak mě zas pak mùže provést tøeba kamarád z Krušnejch Hor nebo od jinud ...

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 7 měsíců zpět #6482 od MotejlKuba
Hlavně když tam někdo pojedete,tak sem pak hoďte nějaké foto a článek.11-12 øíjna jedu na drapák rally do Trutnova.Co o ni vím,že to není nic pro šampony.Tra je postavená v lese a jede se i "kvalifikace" na krosové trati.Pak o tom taky pisnu a mùžem porovnat :lol:

Forever Suzuki

• Kuba
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6506 od Kuba
No pri zvedani se zda byt takova tezsi... to je opravda, ale vazit me ji nikdy nenapadlo
tahle akce se kona v byvalem vojenskem prostoru, dnes soukromem pozemku. Nikdy jsem na podobne akci nebyl, rad bych sam jezdil kam se mi zachce, ale bohuzel v mem okoli [Zdar nad Sazavou] neznam moc lidi, kteri by vyznavali enduro. Na tuhle akcic chci jet nejen z toho duvodu abych poznal o co jde, ale taky abych poznam limity motorky na akci, kde je velka sance ze mi nekdo pomuze, nez abych ji pacil nekde z blata meli polema sam. taky neuznavam hromadne endurovylety, ale tenhle organiozovany zavod bude snad neco jineho

• Kuba
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #6507 od Kuba
Ja tam jedu urcite, tesim se tam, ale mam z toho respekt a asi i strach :-D

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6511 od Martin
Odpověděl Martin pro téma motoráj - enduro rally
Pro Kubu- proč se nemrkneš na www.endurovysocina.cz ? možná tam najdeš pár spøízněných duší.B)

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 7 měsíců zpět #6513 od MotejlKuba
Kuba napsal:

No pri zvedani se zda byt takova tezsi... to je opravda, ale vazit me ji nikdy nenapadlo
tahle akce se kona v byvalem vojenskem prostoru, dnes soukromem pozemku. Nikdy jsem na podobne akci nebyl, rad bych sam jezdil kam se mi zachce, ale bohuzel v mem okoli [Zdar nad Sazavou] neznam moc lidi, kteri by vyznavali enduro. Na tuhle akcic chci jet nejen z toho duvodu abych poznal o co jde, ale taky abych poznam limity motorky na akci, kde je velka sance ze mi nekdo pomuze, nez abych ji pacil nekde z blata meli polema sam. taky neuznavam hromadne endurovylety, ale tenhle organiozovany zavod bude snad neco jineho

To neni v motorce,ale v jezdci :P

Forever Suzuki

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 7 měsíců zpět #6529 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma motoráj - enduro rally
Tak to tam okoukni a pak nám sem hoď nějaký fotečky, a se mùžem pokochat jak to tam vypadalo.
Taky si myslím, že limit není v motorce, ale hlavně v øidiči - s DR-kem se dají jezdit docela zajímavý věci, váha je to teda strašlivá a ta motka si musí ke svým cílùm dojet tak nějak sama s asistencí vodiče, silou ji nikam nedorveš ani kdyby ses zbláznil. Díky špatnému rozměru zadního kola(17 palcù) se bohužel nedá nasadit ta pravá guma, která by mnohé endurocíle zjednodušila, i když c-02 taky není k zahození pro tuto váhovou kategorii.
Hlavně bacha na šrámy na těle, na šrámy na stroji si časem zvykneš, za tu legraci a adrenalin to stojí, to mi věø...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6532 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma motoráj - enduro rally
extremisti :side:

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6537 od Martin
Odpověděl Martin pro téma motoráj - enduro rally
Ale když bude závodit a zápasit se strojem a s nástrahama na trati,tak nebude zase moct fotit.:angry: A tak se moc nepokocháme. To aby měl s sebou nějakého osobního fotiče.:lol: Ne nic ve zlém. Taková akce ve stylu XL Rally podle rodbooku není podle mé zkušenosti k zahození,ale nemáš moc času koukat okolo sebe a ještě do itineráøe a sledovat cestu pøed pøedním kolem. Jak jsem psal už dávno,tak takovou zkušenost mám,ale moc pøíjemných zážitkù z jízdy jsem neměl(bloudění,stres z toho,že nebudu 1:lol: ). Až napodruhé,kdy jsem si trasu projel podle sebe,tak jsem měl čas a chu se koukat i kolem sebe. Ale ta atmosféra pøed,během jízdy i po skončení "závodění" byla fajn. Netroufnu si hodnotit krajinu a trasu,ale tra prý stavěl Hajný a ten má pár km v sedle Afriky za sebou a ví,co a jak. Tak hodně štěstí a chuti do jízdy všem,kteøí se zúčastní a budou se s náma chtít podělit o zážitky.:cheer:

Vygenerováno za 0.517 sekund