Download menu
motoráj - enduro rally
- Kuba
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
Strašně rád bych se toho závodu zúčastnil, ale samotnému se mi jet nechce, bohužel v mém okolí neznám žádné enduro nadšence, kteøí by do toho šli. dejte vědět díky
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 21

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

- madman650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 1
- Kuba
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
- JohnyDreger
-
- Návštěvník
-

- Kuba
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
- Kuba
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
no tak kluci, nebojde se a pojedte!!!
- JohnyDreger
-
- Návštěvník
-
jen nevím, jestli je na to ma dr-babička v kondici...

no a taky vim, jak snadno se umí poroučet v "terénu" k zemi...no a vztyk už pøi její seniorský váze cca 200kg není vùbec snadnej...

- Kuba
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
RSE vazi 200kg? tolik? tak to jsem rad za mych 149kg s SE. I kdyz obcas je to i na moji rachitickou postavu hodne. Holt nesmime padat
- JohnyDreger
-
- Návštěvník
-
1)nevim, jak to bude s vejškou...
2)závodit rozhodně nebudu moci - mám trable se spojkou...
3)mám silniční papuče...
mohl bych jet, když 1) a 2) budou OK, a muselo by být počasí...
jj...ta seniorní boubelka ma dva metráky...
- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 1
Podobných hromadných enduro akcí se začíná poslední dobou nějak rojit - já se pøiznám, že z toho pøíliš nadšen nejsem. Jezdím mimo cesty velmi rád, ale v houfu několika desítek motorek ani náhodou. My endurující motocyklisté nejsme nijak zvláš mezi normálními lidmi oblíbení a taková hromadná akce to jen zhoršuje - mùj názor. A za 2. když jedu s pár kamarádama(3-4) určitě jsme méně nápadní a mnohem víc se svezem. Po dešti jsou věšinou stopy po 4 motkách pryč, když projede jedním místem 100 motorek asi to bude na delší dobu a spíš si toho někdo všimne a bude prudit. Pokud se chci povozit, kde se mi zlíbí, nepojedu na hromadnou akci, kde za to že mě pustí do lesa musím zaplatit a ještě budu muset jet, kam mě pošlou. Mě na enduru baví to, že si mohu zajet, kam se mi zrovna v té chvíli chce a mám na to se tam vyškrábat... Nechci nikoho od velkých enduro akcí odrazovat, často to maj tøeba poøadatelé pronajatý od majitelù pozemkù, ale mě to moc netáhne. Doporučuji se najít endutopøátele v rùzných koutech naší krásné země, občas se navštěvovat a povozit se v doprovodu znalce místních poměrù a objede se toho relativně v klidu spousty. Taková øekl bych "výměnná akce"... Já žiju na Šumavě a jsem tedy schopen kamarády provést v okolí aniž bychom někoho vyloženě dráždili a stejně tak mě zas pak mùže provést tøeba kamarád z Krušnejch Hor nebo od jinud ...
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré

Forever Suzuki

Taky mám vlastní web

- Kuba
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
tahle akce se kona v byvalem vojenskem prostoru, dnes soukromem pozemku. Nikdy jsem na podobne akci nebyl, rad bych sam jezdil kam se mi zachce, ale bohuzel v mem okoli [Zdar nad Sazavou] neznam moc lidi, kteri by vyznavali enduro. Na tuhle akcic chci jet nejen z toho duvodu abych poznal o co jde, ale taky abych poznam limity motorky na akci, kde je velka sance ze mi nekdo pomuze, nez abych ji pacil nekde z blata meli polema sam. taky neuznavam hromadne endurovylety, ale tenhle organiozovany zavod bude snad neco jineho
- Kuba
-
Autor tématu
- Návštěvník
-
- Martin
-
-
- Obdržená poděkování 98

- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré
No pri zvedani se zda byt takova tezsi... to je opravda, ale vazit me ji nikdy nenapadlo
tahle akce se kona v byvalem vojenskem prostoru, dnes soukromem pozemku. Nikdy jsem na podobne akci nebyl, rad bych sam jezdil kam se mi zachce, ale bohuzel v mem okoli [Zdar nad Sazavou] neznam moc lidi, kteri by vyznavali enduro. Na tuhle akcic chci jet nejen z toho duvodu abych poznal o co jde, ale taky abych poznam limity motorky na akci, kde je velka sance ze mi nekdo pomuze, nez abych ji pacil nekde z blata meli polema sam. taky neuznavam hromadne endurovylety, ale tenhle organiozovany zavod bude snad neco jineho
To neni v motorce,ale v jezdci

Forever Suzuki

Taky mám vlastní web

- PajaDR650
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 1
Taky si myslím, že limit není v motorce, ale hlavně v øidiči - s DR-kem se dají jezdit docela zajímavý věci, váha je to teda strašlivá a ta motka si musí ke svým cílùm dojet tak nějak sama s asistencí vodiče, silou ji nikam nedorveš ani kdyby ses zbláznil. Díky špatnému rozměru zadního kola(17 palcù) se bohužel nedá nasadit ta pravá guma, která by mnohé endurocíle zjednodušila, i když c-02 taky není k zahození pro tuto váhovou kategorii.
Hlavně bacha na šrámy na těle, na šrámy na stroji si časem zvykneš, za tu legraci a adrenalin to stojí, to mi věø...
- pazhaut
-
- Výborný diskutér
-
- Obdržená poděkování 43

- Martin
-
-
- Obdržená poděkování 98