Download menu

Tak jsem dojel z Ukrajiny...

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14834 od A.Jah
Odpověděl A.Jah pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
Na cernobil tahnout muze bejt moooc super,strach z radioaktivity by mel 00bejt zbytecnej,pac k sarkofagu se stejne nedostanes a tam je nejvetsi radiace :laugh: turisti se pohybujou v zonach kde je mira ozareni srovnavana s jednim rentgenovanim bo delsi cestou v letadle Pripjat se stava docela dost navstevovanou atrakci.jen me odrazuje veskery papirovani ktery potrebujes k motorce sebou nvm psali zelenou kartu,technicak a jeste nakej uslintanej papir od ukrajiny kde pisou ze motka bo auto je skutecne tvoje.nvm co je na tom pravdy to sem nekde cetl.
Kazdopadne kdo chce videt cernobil jeste jak je tak sanci zhruba do roku 2013 kdy by mel byt 4 blok tovarny zalitej do nakyho betonoviho hangaru a nebude uz videt nic.HH a taky psali ze tam maj sumce jak krava takze asi doporucuju :Nerybarit :D
Herdek kdybych mel v poradku papiry k moji panelce se sajdkarou jel bych taky-jen by musselo bejt hezky pac vytahuju veterana pouze kdyz je venku hezky :D

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14837 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
Tak ta slečna to popsala docela obšírně a musim ocenit,jak sloh,tak fotky. Fajn počtení. ;)
Na Ukrajinu potřebuješ skoro to samé jako někam jinam,akorát tu jejich bumážku dostaneš na vyplnění navíc-nemám to z vlastní zkušenosti-pouze od známých tváří,kteří tam několikrát byly a vrátily se v poho zpět. B)

• Heki
  • Avatar uživatele Heki Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
14 roků 3 měsíců zpět #14840 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
Kolem Ukrajiny koluje spousta polopravd a mýtů. Potřebuješ akorát techničák, zelenou kartu a pas (to samé jako všude jinde). Pokud je motorka psaná na Tebe. Když je psaná na někoho cizího, tak údajně potřebuješ notářsky ověřené schválení k používání, ale to jsem nezkoušel, páč jsem tam pokaždé jel s vlastním strojem. Ta bumážka je akorát papír, který vyplníš na hranicích a uvádíš tam jméno, bydliště, kam jedeš a proč tam jedeš. Hned na čáře jednu půlku odevzdáš a druhou odevzdáš až pojedeš zpátky - nic na tom není. Policajtů se netřeba bát a základ je nic neplatit. Ještě doporučuju fláknout někam na kufr nálepku CZ - když ji nemáš stejně Tě tam pustí, ale zbytečně loudí úplatek (který rozhodně nedávejte!) a zdržují.

K té radiaci: Z té PPS prezentace je dost patrné, že tam je radiace jako prase a když ještě neustále víříš prach a dýcháš ho - na motorce to není stejné jako autem - tak je to o to horší. Nejspíš se sice asi nestane nic, ale přecejen nechci riskovat dvouhlavé děti B) a až budu chtít vidět opuštěné město, navštívím Milovice nebo u nás blíž Město Libavá.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14842 od A.Jah
Odpověděl A.Jah pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
Černobil je daleko docela na výletovani,nemate spis nekdo zkusenost s polskou Löbskou pousti?Konkretne zda se tam da pojezdit s endurkem normalne po pousti?
Ptal sem se bratranka ktery tvrdi:Jiste muzes si tam normalne pojezdit,avsak me zarazi par slov v jednom textu kde se tvrdi ze to je:Park Narodowi a to nevim nevim estli se ta da litat?Kazdopadne na pirata asi jo.nekoukat na levo nekoukat na pravo zatahnout a jet :D
Chtel sem se tam pristi rok podivat.
Zabil bych 2 mouchy jednou rannou
Vytahnout rodinku k móři :D
No a ja bych se mohl venovat sve úchylce:Poušti
Prosim nemate nekdo zkusenosti s tamnim pojezdenim?
Arny

Více
13 roků 3 měsíců zpět #16617 od JEDNOBUCH
Odpověděl JEDNOBUCH pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
Krásny clánok a pravdivý bývam cca.50km od Uk.hranic v Humennom a situaciu na Uk.poznam velmi dobre aj s vygumovanými policajtmi.Nedavno som kupil DR650R dakar r.v.92 tak sa neviem dockat sezony aby som si ho uzil.Dalej ako v Uzhorode som nebol vlastne bol v pionierskom tabore ale Buština alebo tak dajak sa to volalo ale neviem ani ktorým je to smerom bolo to cca vroku 75 tak ze si toho vela nepametam.Krajina je to krasna ale plna hlupakov tak dajak je to aj so Slovenskom.

Více
13 roků 3 měsíců zpět #16619 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
no tomu řikám kritika ,,
ale to bychom mohli na nejaky srázek na slovensko .. co ty na to ??

Více
13 roků 3 měsíců zpět #16620 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
To je nápad!

Více
13 roků 3 měsíců zpět #16621 od JEDNOBUCH
Tak to by ma veľmi potešilo lebo široke okolie mojho bydliska je velmi pekna krajina ktora sa Bohu žial stale meni v horšiu vdaka nerozumnej lesohospodarskej činnosti holorubna ťažba atd.robím od detstva do ornitologie tak ze ochrana prirody je u mna na prvom mieste.Už niekolko rokov byvam v obci Tovarné 15km do Humenneho,10km do Vranova n./Toplou,10km na Domašu a 30km na Z.šíravu.Smerom na Uk.a Pl.hranice je to krasna hornata krajina popretkávana roznými cestickami.Snazim sa vyhýbať hlavnym tahom a uzivat si krasy prirody a malo aut na ceste.Casto s dalekohladom alebo fotakom na krku a obcas nafotit loviaceho orla alebo nieco ine co sa trafí.Na masine mam cestne plaste ktore chcem v jari prezut na nieco univerzalne s cim by sa dalo vybehnut aj na polnu cestu a tak.S DRou nemam takmer ziadne skusenosti lebo v jeseni som predal Yuki 250 na ktorej som najazdil 6000km ja truba som sa bal v tej dobe silnejsieho stroja tak som si vybavil pozicku a kupil som číňanku za 3000Eur vtedy este 90000sk splacal som to 5 rokov a ledva som ju predal za 1200Eur a hned za tu istu sumu som kupil DRu.Nepisal som niečo o hlupakoch?

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16622 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...

JEDNOBUCH napsal: S DRou nemam takmer ziadne skusenosti lebo v jeseni som predal Yuki 250 na ktorej som najazdil 6000km ja truba som sa bal v tej dobe silnejsieho stroja tak som si vybavil pozicku a kupil som číňanku za 3000Eur vtedy este 90000sk splacal som to 5 rokov a ledva som ju predal za 1200Eur a hned za tu istu sumu som kupil DRu.Nepisal som niečo o hlupakoch?

pisal, každá sranda něco stojí :)
... s tím SK jsem pro (na rozdíl od mojí zadnice), kokotů je všede stejně :laugh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16623 od JEDNOBUCH
O.K.Súhlas tak že čo sa týka toho zrazu na SK tak to by chcelo doladiť podrobnosti ale času je ešte dost.

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16630 od Mirek
Odpověděl Mirek pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
Ahoj, jak již Paja ví, tak nějak plánuji objížďku Slovenska podél hranic. S tím srazem by to nebylo špatné. Jen kdy a kde :-). Mirek

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16637 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Tak jsem dojel z Ukrajiny...
Panáček je tady nový a vy se na něj sesypete jako vosy :ohmy: Nechte ho tady trochu rozkoukat,ať pozná jaký jsme vobejdové a pak se rozhodne :kiss: :P

Více
13 roků 2 měsíců zpět #16640 od JEDNOBUCH
To sa chcete stretnut u mna na dvore? No aj to by sa dalo zariadit.Vazne nemam ziadne skusenosti s nejakym zrazikom ale pokial by sa jednalo o vychodne Slovensko tak je vela krasnych miest ale mne prirastla k srdcu Domaša uz ako 15ročny som mal spraveny kurz ŠPP šlola prístrojového potápania.Je to hlbočina s max.hlbkou 34 metrou pri hradzi.Obklopena z velkej casti lesmi.Kvalita vody je to rezervna nadrz pitnej vody dno je bahnitokameniste tak ze viditelnost v letnych mesiacoch 2-3m.Nedavno tam bol chyteny sumec ktoremu vela nechybalo do 100kg.Bol vrateny do vody co ma potesilo.Zemplinska sirava je plitcina max.hlbka 25 metrou dookola ziaden les az na pohorie Vihorlat ale to je par km.Voda sa este vela rokou nespamata z fabrik ake su chemko Strazske,chemlon Humenne atd.Na Domasi je teraz velmi malo vody ale dufam ze do motorkarskej sezony bude vsetko o.k.

Vygenerováno za 0.509 sekund