Download menu

Ladaky na DR-650

• suchac
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 dní zpět #2050 od suchac
Odpověděl suchac pro téma Ladaky na DR-650
PajaDR650 napsal:

suchac napsal:

podle moji zkusenosti po nasazeni ladaku zapomente na sroubek bohatosti smesy steloval sem s nim jak pitomej a svicky byly furt bily, pak sem hejbnul s jehlou a vsechno je jak ma byt i kdyz na druhou stranu je treba rict ze ted to jede pekne od spodu ale vrsek uz neni co bejval kdyz byla chuda smes tak to ve vysokej litalo jak blazen :)))

To je mi teda věda, vždy jehla nemá na výkon v maximu téměø žádnej vliv, spíš hlavní tryska. Pøedpokládám žes popohodil jehlu o jeden záøez(nebo víc?) a jak si na tom teď se spotøebou?

je jasny ze jehla nema na vykon vliv ,ale nasazenim ladaku se zvysi celkova pruchodnost plynu takze pokud mas nastelovanou masinu a pak nasadis ladak tak je ve smesi malo benzinu => hodne vzduchu lip to jede ve vysokejch, no a tim ze hejbnes s jehlou tak tam pustis celkove vic smesi(benzinu) cimz se pomer zase srovna a pak tam ve vysokejch leze vic benzinu respektyve min vzduchu nez predtim a nejede to zase tolik ale zase nemas bili svicky a nehrozi ti podpaleni ventilu :)a o to lip to jede v nizkejch, snad chapes jak to myslim protoze kdyz to po sobe ctu tak je to bes :))))
ohledne spotreby ani moc nevim protoze sem s tim hnul a jezdil jen chvili protoze sem preplejtal predni kolo a ted pro zmenu zadni ale parkrat sem tankoval a nebyl sem nijak moc prekvapenej oproti normalu takze pocitam ze se to hejbo max. o 1/2 litru na 100 ,
ted snad uvidim az nasadim kolo tak to budu moc i zmerit ale vzhledem k tomu ze po nasazeni 17\" kola na predek mi slusne keca tachometr tak asi i pocet kilometru nebude moc realnej :)
holt prestavba na SM ma i svoje uskali :) casem budu muset koupim digital

p.s. dal sem ji uplne do krajni pozice tedy pohyb ze stredni polohy do krajni (2 pozice)<br><br>Pøíspěvek editován: suchac, v: 28/03/2007 15:58

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 5 dní zpět #2057 od honz
Odpověděl honz pro téma Ladaky na DR-650
Co ve spodních otáčkách, pod 3 tis., škube to taky? To je docela o dost, o dva záøezy, to musí žrát víc.
Do krajní polohy myslíž jehlu vytáhnout nahoru?<br><br>Pøíspěvek editován: honz, v: 29/03/2007 16:04

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
18 roků 5 dní zpět #2059 od Fojtoman
Odpověděl Fojtoman pro téma Ladaky na DR-650
Co tahle svíčka, jak se vám zdá? Těsně nad závitem černá, ale jinak elektrody cihlová barva ...<br><br>Pøíspěvek editován: Fojtoman, v: 29/03/2007 16:16
Přílohy:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 5 dní zpět #2061 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Ladaky na DR-650
To je asi v pohodě taková barva, já jsem měl x tisích km svíčky tak jak maj bejt, nic jsem na nastavení ani na vejfuku neměnil a teď se mi zdaj víc do běla tak taky poøád laboruju. Je to věda... ;)<br><br>Pøíspěvek editován: PajaDR650, v: 29/03/2007 16:44

• suchac
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 dní zpět #2066 od suchac
honz napsal:

Co ve spodních otáčkách, pod 3 tis., škube to taky? To je docela o dost, o dva záøezy, to musí žrát víc.
Do krajní polohy myslíž jehlu vytáhnout nahoru?&lt;br&gt;&lt;br&gt;Pøíspěvek editován: honz, v: 29/03/2007 16:04

No ve spodku je to tedka uplne o necem jinym (dost teda pomoch i ladak nez sem s tim hejbal), ale tedka jezdim i ve dvou (pravda nejsme nijak tezky ja 65 a pritelkyne abych neurazil:) ta 55 kilo) v klidu od 2500 otacek.

akorat ze mi to tedka az tak moc nevyhovuje protoze posledni dobou jezdim celkem strelbu takze se pohybuju od 4500 vejs .... ale chci zmenit prevody abych se posunul do nizsich otacek a vyuzil poradne toho tahu kolem 4000 :evil:<br><br>Pøíspěvek editován: suchac, v: 30/03/2007 13:45

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2144 od Fojtoman
Mám dotaz: Utažením šroubku směsi na karburátoru je směs bohatší, nebo jí ochudim? :whistle:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2146 od PajaDR650
Šroubek zasahuje do pøívodu benzinu do difuzoru, takže utažením ubereš a povolením to pøikrmíš... ;) Moc to znát bohužel ale neni.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2148 od admin
Odpověděl admin pro téma Ladaky na DR-650
Vy to asi stále nechápete:blink: šroubek reguluje bohatost směsi na VOLNOBěH!!! Tak to pøi jízdě ani nemùže být znát.Kuci jedny:blink:

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2149 od Fojtoman
No vždy jo, já to chci na volnoběh

• suchac
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 11 měsíců zpět #2152 od suchac
no tak ti nevim u nas se tomu sroubku rika \&quot;smesak\&quot; pac nastavuje pomer smesy, je jasny ze to nejvic projevy na volnobeh kde se to taky steluje ale je to urcitej zaklad od kteryho se to pak odviji celej krok plynu ..... nebo se pletu ?

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 11 měsíců zpět #2158 od PajaDR650
... jasně já myslel že to neni moc znát ani pøi tom volnoběhu, ale blbě sem to napsal.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #2161 od honz
Odpověděl honz pro téma Ladaky na DR-650
suchac napsal:

no tak ti nevim u nas se tomu sroubku rika \&quot;smesak\&quot; pac nastavuje pomer smesy, je jasny ze to nejvic projevy na volnobeh kde se to taky steluje ale je to urcitej zaklad od kteryho se to pak odviji celej krok plynu ..... nebo se pletu ?

Já myslím, že se nepleteš. Taky jsem s tím laboroval a pokaždé to na plyn reagovalo jinak. Někdy s dírou, někdy pozdním nástupem. Takže na tom určitě něco bude.

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 7 měsíců zpět #3123 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Ladaky na DR-650
Tak panove jelikoz je Desmo neschopnej tak Vam kteri jste videli moje \&quot;hrube\&quot; vyfuky na srazu chci ukazat jak to vypada kdyz je cas na to je dokoncit :D
a zvuk dle majitele je pry jak LeoVince X3 ci jak to rikal :D No ale desmo je proste \&quot;svuj\&quot; :D
je lestenej ale bez lesteni vysel tento na 3000,- pro DR 650 by mel byt za cca 2500,- pac je mensi ;) jo a v cene je i dopasovani ;)

Tady ja videt celkove ;)
http://mujweb.cz/www/sniper.m/DSC00102.JPG?r=1733

a tady je videt jak je krasnej svar kdyz na to clovek nespecha jako ja :D takze takle to bude vypadat i u me a neni to tak urvany jsou tam i nejaky prepazky a nemusi se ladit motka ;)

http://mujweb.cz/www/sniper.m/DSC00104.JPG?r=1924

Takze kdo by mel zajem o tento krasny nerez vyfuk staci rict ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Desmo_cestny clen :D
  • Avatar uživatele Desmo_cestny clen :D
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #3124 od Desmo_cestny clen :D
Odpověděl Desmo_cestny clen :D pro téma Ladaky na DR-650
jj velice moc pekna prace :) a nezavid Snipere :D:D:D

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 7 měsíců zpět #3125 od Sniper
Desmo ja ti nezavidim ;) ja mam jeste furt polotovar se kterym se bude hejbat a kterej se bude jeste upravovat ;)

Jo a zkrat si jmeno to je hruza :D<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2007/08/06 17:54

I cesta, je cíl

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3126 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Ladaky na DR-650
Pěknej vejfuck Desmo ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #3128 od Desmo_cestny clen :D
njnn. jestli vona ta tvoje (vase) :D Suza neni takovej celej polotovar :D

a jmeno si nezkratim :-))) jssem ti snad rikal, ze si tam dam cestny clen :D:P:D

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 7 měsíců zpět #3130 od Sniper
no bejt na tvem miste tak si dam pozor na to co o Suzince potazmo o DRku rikam precejenom je nas tu vic a neni problem te zabanovat :evil: :lol: :lol:

I cesta, je cíl

• Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #3131 od Desmo_cestny clen :D
jen proto, ze mas pod jmenem admin se z tebe opravdu nepo**** ;) :laugh: :laugh:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #3132 od admin
Odpověděl admin pro téma Ladaky na DR-650
Po se nemusíš ale ještě jsem tady já.Takže zpět k výfukùm kuci.:blink:Jinak výfuk teda vypadá pěkně to jo.:blink:<br /><br />Editováno: admin, at: 2007/08/07 10:59

Vygenerováno za 0.590 sekund