Download menu

LESY

• Venca
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 8 měsíců zpět #6082 od Venca
Odpověděl Venca pro téma LESY
Pěkná! Máš tam pøidanej koolem motoru nějakej ochranej rám, nebo co je to tam za trubky?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6096 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma LESY
Venca > ne ze bych te chtel nejak odrazovat od psani ale ja se v tech tvych prispevcich trosku stracim ;)

Taky na to obcas zapomenu tak to neber jako buzeraci ale jako radu ;)
zkus napsat komu to pises kor kdyz odpovidas vice lidem v jednomu tematu ;) pripadne to zkus napsat do jednoho prispevku treba typem:

Uzivatel1 > Bla, Bla, Bla, Bla, Bla,.....

Uzivatel2 > Bla, Bla, Bla, Bla, Bla,.....

Uzivatel3 > Bla, Bla, Bla, Bla, Bla,.....

Uzivatel4 > Bla, Bla, Bla, Bla, Bla,.....
.
.
.
.
.

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6104 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma LESY
sniper : venca na to jde asi vzdycky od lesa:woohoo:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6109 od Martin
Odpověděl Martin pro téma LESY
Já se vám divim,je tu krátce a chce se s náma seznámit a má chu do psaní a vy na něj takhle. :angry:
Pro Snipera-máš pravdu,že je lepší napsat komu odpovídáš,ale je lepší alespoò nějaké pøíspěvky k tématu než žádné. Až tu bude pár měsícù psát a číst,tak se určo polepší. Tak tyto drobnosti pøehlédněte.:silly: A je taky vidět,že četl i staré pøíspěvky a snažil se pøispět svou trochou do tohoto fóra a to se cení. Je nás tady poměrně dost,ale moc jsem si nevšimnul,že by nějaký nově pøíchozí čtenáø odpověděl nebo se vyjádøil ke starším pøíspěvkùm a snažil se je tøeba oživit.:P

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6126 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma LESY
Martin-To jsi napsal pěkně,ale naprosto s tebou souhlasím.Na druhou stranu nechápu souvislost odpovědí k tématu.Jako by sem ani nepatøily :unsure: Ale Venco nezoufej já se v tom taky plácal a teď co sou stránky nově udělaný,tak se tu cejtím asi jako ty :lol: Venco,doraž na podzimní srázek,určitě se ti bude líbit ;)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• Giovany1971
  • Novota
  • Novota
  • Motorka osvobozuje!!!
Více
15 roků 3 týdnů zpět #12604 od Giovany1971
Odpověděl Giovany1971 pro téma LESY
Ahoj jelikož jsem kousek od Vizovic a koudek od Vsetína tak nejraděj jezdím zpevněné lesní cesty, Jezdíme s mnželkou kam to jde,,nekdy se člověk dostane do situace zejména po neznačených lesních cestách po dřevařích do takové situace že je opravdu problém se vrátit nebo vůbec někam pokračovat,,,páč samá kolej od LKT plné vody a bahna.

Mám SE je to rv 2005 naj 4 tis mil,, je to zánovní stroj jsem velmi spokojen,,někdy jen byl problem s origo pneu v terénu,

Obul jsem nyní Mitas E06-TT a věřim že to bude lepší pořízení v lesích kde jsem asi více nežli na silnicích.

A co vy máte obuto na svých strojích??

Sono sempre moderato critico

Více
15 roků 3 týdnů zpět #12607 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma LESY
Ať tam mám co tam mám, tak furt ležím na zemi :S no jsem pako. Co tam máš za kola, že tam nazuješ E06-TT?

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 3 týdnů zpět #12608 od pazhaut
taky jsem se na to dival, nejak mi to nepasuva na rafky :S
jinak v sekci pneu mas názorů dost B)

Více
15 roků 3 týdnů zpět #12625 od NEDOJED
Odpověděl NEDOJED pro téma LESY
Mám SE je to rv 2005 naj 4 tis mil,, je to zánovní stroj jsem velmi spokojen

A co vy máte obuto na svých strojích??[/quote]
Jakou máš barvu,žlutou nebo modrou?
Mám SE je to rv 2002 naj 40 tis km,je to zánovní stroj a jsem také spokojen :)
Obuto jsem měl dlouho Mitas e-07 , ted v předu Mitas Treleborg army special T644 a zadek e-09,který jsem měl dlouho doma chtěl jí zkusit,ale k tomu předku to chce asi něco jiného.
Přílohy:

Více
15 roků 6 dní zpět #12901 od pazhaut
rozumne osvetleni jizdy lesem po polich apd. s kterym souhlasím ,

Více
9 roků 4 měsíců zpět - 9 roků 4 měsíců zpět #20411 od pazhaut
moc se mi to nelíbí , ale asi totak nějak bude,
jen pro info

289/1995 Sb. - lesní zákon - poslední stav textu

§ 20 [Komentář WK]

Zákaz některých činností v lesích

(1) V lesích je zakázáno

a) rušit klid a ticho,

b) provádět terénní úpravy, narušovat půdní kryt, budovat chodníky, stavět oplocení a jiné objekty,

c) vyzvedávat semenáčky a sazenice stromů a keřů lesních dřevin,

d) těžit stromy a keře nebo je poškozovat,

e) sbírat semena lesních dřevin, jmelí a ochmet,

f) sbírat lesní plody způsobem, který poškozuje les,

g) jezdit a stát s motorovými vozidly,

h) vstupovat do míst oplocených nebo označených zákazem vstupu,

i) vstupovat do porostů, kde se provádí těžba, manipulace nebo doprava dříví,

j) mimo lesní cesty a vyznačené trasy jezdit na kole, na koni, na lyžích nebo na saních,

k) kouřit, rozdělávat nebo udržovat otevřené ohně a tábořit mimo vyhrazená místa,

l) odhazovat hořící nebo doutnající předměty,

m) narušovat vodní režim a hrabat stelivo,

n) pást dobytek, umožňovat výběh hospodářským zvířatům a průhon dobytka lesními porosty,

o) znečišťovat les odpady a odpadky.

(2) Rozdělávat nebo udržovat otevřené ohně je zakázáno také do vzdálenosti 50 m od okraje lesa.

(3) Zákazy uvedené v odstavcích 1 a 2 se nevztahují na činnosti, které jsou prováděny při hospodaření v lese; zákazy uvedené v odstavci 1 písm. l) až o) se vztahují i na vlastníka lesa, nájemce lesa nebo toho, kdo užívá les z jiného právního důvodu.

(4) Vlastník lesa může povolit výjimku ze zákazů uvedených v odstavci 1 písm. a) až k). Pokud by touto výjimkou byla porušena práva jiných vlastníků lesů, rozhodne na návrh vlastníka lesa orgán státní správy lesů.

(5) Organizované nebo hromadné sportovní akce lze v lese konat na základě oznámení orgánu státní správy lesů. V oznámení, které musí být předloženo nejméně 30 dnů před dnem konání této akce, pořadatel uvede místo a termín konání této akce, předpokládaný počet účastníků, způsob zajištění a souhlas vlastníka lesa. Orgán státní správy lesů může do 15 dnů ode dne doručení oznámení stanovit doplňující podmínky. Ustanovení odstavce 1 písm. g) a j) a odstavce 4 nejsou dotčena.

(6) Zákaz jezdit a stát v lese s motorovými vozidly neplatí pro zaměstnance orgánu státní správy lesů v obvodu jejich působnosti při výkonu činnosti podle tohoto zákona a pro osoby, které vykonávají činnosti povolené zvláštními předpisy.16)

(7) Zákazy uvedené v odstavci 1 pod písmeny a), h) a j) a se souhlasem vlastníka lesa také pod písmeny b) a g) se nevztahují na výkon práva myslivosti podle zvláštních předpisů.6)

6) Zákon č. 23/1962 Sb., o myslivosti, ve znění pozdějších předpisů.

16) Např. zákon ČNR č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, zákon ČNR č. 62/1988 Sb., o geologických pracích, ve znění pozdějších předpisů.
Poslední změna: 9 roků 4 měsíců zpět uživatelem pazhaut.

Vygenerováno za 0.524 sekund