Download menu

Zase problém

Více
16 roků 6 měsíců zpět #6733 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Zase problém
No a co, vždy na tom nesejde. Hlavně když se něco děje a mají se kde lidi setkat a pokecat a ož..t. ...:woohoo:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
16 roků 6 měsíců zpět #7065 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zase problém
Občas se kouknu na nové registrace a dnes jsem zjistil,že je seznam nějaký zpøeházený. Døív to bylo poskládané podle datumu a teď nějak jinak. Není to zase až tak dùležité,ale je vidět,že se stránkama porád něco vyrábíte. Jen tak dál,jen neusnout na vavøínech.:woohoo:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #7066 od admin
Odpověděl admin pro téma Zase problém
U každého sloupce máš dvě šipky to znamená øazení sestupně a vzestupně tak si na to klikni a uvidíš jak se ti to seøadí. Ach Vy kluci co nekoukáte.

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
Více
16 roků 5 měsíců zpět - 16 roků 5 měsíců zpět #7070 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zase problém
Ach jo. Je vidět,že ani ty kluku jeden nečteš,co starší Děda napsal. Døív jsi byl ty na 1.místě a Wosa druhý. Teď jsi na posledním a pøedposlední je Sniper. O to mně šlo-o vysvětlení. Na šipky jsem klikal až teď po upozornění,ale nic se neděje. Jsou to takové malé mršky,že jsem je pùvodně pøehlédnul nebo jsi je tam dnes vpašoval:woohoo: Je to s váma,co používáte PC ke své obživě těžký. Sakra. Ještě,že mám v CD pøehrávači Iron Maiden a,tak se nemùžu na tebe zlobit.:woohoo:
To víš nemám co dělat a tak si vymýšlím pí.....y:woohoo:. Je docela kosa a tak neplánuju žádnou vyjížďku,abych mohl nadatlovat pøíspěvek a taky zatim nemám absák,abych otravoval s úvahama a zamyšleníma a tak jen tak bloumám po stránkách. Občas sice pøihodím nějaký odkaz,ale to neuspokojí mou nespokojenou dušičku a tak,aby øeč a psaní nestálo,tak prudim.:cheer:
Poslední změna: 16 roků 5 měsíců zpět uživatelem Martin.

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7087 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Zase problém
admin- covece deda ma pravdu taky to mam nejake prehazene a sipecky klikam jako divoch :cheer:

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7088 od admin
Odpověděl admin pro téma Zase problém
No jo no tak koukám že to asi halt nefunguje no. Co se dá dělat no asi nic no :-D

Více
16 roků 5 měsíců zpět #7089 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Zase problém
Martin + Pazhaut > mno nefunguje no co se da delat :)

jsou jiny veci ktery nefungujou a ktery me trapej a to ze seznam registrovanych clenu neni serazen chronologicky me fakt moc netrapi. Deda vi o co go ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Vygenerováno za 0.293 sekund