Download menu

se-cko

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4443 od NIGHT EAGLE
Odpověděl NIGHT EAGLE pro téma se-cko
Právě já ji mám pùvodem Německo. Dnes jsem ale byl v prodejně Suzuki a tam pøes sí zjistí kW který měla pøi prodeji. Nebyly všechny škrcený stejně. V některých se dělal zásah do elektroniky. Tu by mohl odstranit tento komander:
inshop.xbikes.cz/inshop/scripts/price_list.asp?Level=903
a co se týče škrcení karburátorem (mùj pøípad) tak tam se zamění šoupátko, jehla, tryska a víčko.<br /><br />Editováno: NIGHT EAGLE, at: 2008/03/19 14:00

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4446 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma se-cko
NIGHT EAGLE - pùjdeš to toho comanderu?

O měøení na brzdě jsem psal něco tady

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4447 od NIGHT EAGLE
Odpověděl NIGHT EAGLE pro téma se-cko
Nene, jak jsem psal tak mùj pøípad je škrcení pøes karbec a tak mě čeká jen nákup těch 4 součástek. ;)

• VFR
  • Avatar uživatele VFR Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
17 roků 2 týdnů zpět #4458 od VFR
Odpověděl VFR pro téma se-cko
pivca: sem koukal na ten tvuj odkaz a skoda ze tam neni ten odkaz na to video a grafi jak psal kolega.:dry:

Více
17 roků 1 týden zpět #4464 od Piwča
Takže, snad to pude :huh:

video a netlemte se :laugh:

grafy na konci (pro větší písmenka, se to musí stáhnout)

Smazal jsem ti ten odkaz v podpisu už jsem to psal i honzovi. Nedavejte si do podpisu odkazy na jiny weby!!!!<br /><br />Editováno: admin, at: 2008/03/21 19:49

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
17 roků 1 týden zpět #4467 od VFR
:laugh: :laugh: he sem to bral ze sia delal srandu stou SPZ-kou a vono nee:laugh:

Více
17 roků 1 týden zpět #4474 od Piwča
Admin - fouknul sem ho tam, až když sem viděl ten Honzovej, ale to nic, stejně nevim, vo co gou :whistle: :laugh:

Více
17 roků 1 týden zpět #4477 od Martin
Odpověděl Martin pro téma se-cko
Pro Pivču-koukam,že se pøipravuješ na héreckou dráhu,držim palce.:woohoo: Videjko pěkný,ale nevím,zda bych měl srdce to takhle držet. Ta SPZ se klepe pěkně. :lol:

Více
17 roků 1 týden zpět #4479 od Piwča
Maras - možná se opakuji, ale když sem viděl, jak tam tu \&quot;brzdu rozbalujou\&quot; tak sem si øek, že tam asi tu motorku nechám poměøit. Jak sem se tak rozmejšlel, tak tam pøišel borec s R1, ukotvili jí, okolo se udělal kruh lidí. Jak tý R1 začal nakládat, tak skoro všichni utekli :laugh: , fakt peklo, to co slyšíš na kilometry daleko z dálnice tam je na jednom místě :ohmy: , tak øíkám že néééééééé. No ale pak zase že jo, ono to na tom videu tak nevypadá, ale ta motka dostává záhul strašnej :pinch:

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
17 roků 1 týden zpět #4483 od VFR
nevipada no ale dokazu si to predstavit. po zvukovy strance (takze i otackovy) mi je jasny ze dostala naholou

Více
17 roků 1 týden zpět #4485 od Martin
Odpověděl Martin pro téma se-cko
Brrrr,dovedu si to živě pøedstavit. Když jsem měøíval emise na autech,tak to bylo něco podobnýho,ale to bylo na neutrál a to je taky docela nic moc. Tady se alespoò točí zadní kolo,ale stejně bych na to už neměl nervy:S

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 6 dní zpět #4538 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma se-cko
Hlavně to nechladí:evil:. P

Více
17 roků 6 dní zpět #4540 od Piwča
PeDR - chladí, maj tam ventilátor, dokážou simulovat i \&quot;náporový sání\&quot; u zmrzlin :ohmy:

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 11 měsíců zpět #4655 od VFR
kluci mam problem. stava se mi ze kdyz dojizdim treba na krizovatku tak mi chcipne motor. skousel sem to vyresit pridanim volnobehu a nic. poradite?

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 11 měsíců zpět #4656 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma se-cko
to se mi taky stavalo a vyøešílo to vyčištění karbce a jeho seøízení ;)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 11 měsíců zpět #4662 od VFR
ASI TO SEZIZENI NO. ALE DO TOHO NEJAK SAHAT NECHCI. A UNAS V MOTOCENTRU MI NEJSOU SCHOPNI RICT ANI PRIBLIZNOU CENU.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4664 od Piwča
VFR - je to normální, dělaj to i jednobuchy - støíkačky, jako je napø. XT 660, dùvod - neznámý :ohmy:

Mě se to občas stane, když už pomalu dojíždím na køižovatku a podøazuju bez meziplynu. Prùser je, když jedu ve dvou, je to trošku v náklonu, že to chcíplo nepotøehnu tak rychle, pustím spojku a to \&quot;roztlačení\&quot; se mnou mávne málem pøímo na držku :whistle:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 11 měsíců zpět #4666 od MotejlKuba
VFR napsáno:

ASI TO SEZIZENI NO. ALE DO TOHO NEJAK SAHAT NECHCI. A UNAS V MOTOCENTRU MI NEJSOU SCHOPNI RICT ANI PRIBLIZNOU CENU.

Tak to bych tam nedaval,protože s tím nemaj asi žádné zkušenosti a akorát ti to mùžou rozesrat.Mùj známej mechanik to dělá kolem 300 kč.Kompletní rozborka,vyčištění,seøízení a pak maximální spokojenost.Jednobuch to občas udělá,když ho moc točíš od semaforu k semaforu,protože benál jen karbcem prolítne a nezùstane v něm potøebná hladina benzínu,ale začal bych karbcem a pak sebou ;)

Forever Suzuki

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 11 měsíců zpět #4670 od VFR
pivca: cece a co lidi ktery maj nakopavacku..? me to chcipne a jenom zmacknu \&quot;zlatej\&quot; cudl a je po starostech. si myslim ze by to delat nemelo....:dry:
motejlkuba: praveze tam tomu rozumej je to motocentrum Suzuki a maj stim uz dlouholetou skusenost, ale rikam nejsou mi schopny rict predbeznou cenu, protoze prej: se nejdriv musej zmerit tlaky a pak teprv se muzou pustit do serizovani. a cena znej proste NEVIPADNE:angry: . jinak seridit by holka potrebovala, kdyz dam plnej tak mi obcas zaprska z vejfuku

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 11 měsíců zpět #4673 od MotejlKuba
Nechci ti vnucovat svùj názor,ale já bych se poptal jinde :blink: ale ceny na některé ùkony sou daný a jinak když dělaj hodinovkou,tak to je cca 240 kč hodina :S

Forever Suzuki

Vygenerováno za 0.538 sekund