Download menu

Martine Dedooooo

Více
13 roků 11 měsíců zpět #15779 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Martine Dedooooo
Jel bych,potřeboval bych vypnout,aler zatim to nejde. :angry: V so dopo jdu do práce a pak mám práci na bydlení. ;) Dík za nabídku.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 6 měsíců zpět #16433 od Martin
Tak koukám,že tady scípnul pes :(.
Jen mám malý dotaz. Byl jsem se mrknout minulou so v Uhlířských Janovicích na enduru a zmerčil jsem na RZ v Kácově Drko SE,ale než jsem došel-tak maník na SE naskočil a odjel s někým na Kawě dál. Jen jsem si všimnul A značky a držáků kufrů. Připadala mně jako SE Karlose,ale... :dry:

Více
13 roků 6 měsíců zpět #16441 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Martine Dedooooo

Martin napsal: Tak koukám,že tady scípnul pes :(.

Pošli flašku a já toho pejska zase proberu :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 6 měsíců zpět #16442 od Piwča
Jo a minulou neděli jedeme na Lány na posvícení a v N. Strašecí potkáme Láďu, málem jsem to zapoměl bonznout :laugh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 6 měsíců zpět #16444 od Martin
Ten kluk je taky všude:lol:

Více
13 roků 5 měsíců zpět #16504 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Martine Dedooooo
přeji vše nejlepší Martinům B) však jich tady máme hodně,,,, kluku fajnych
a hlavně taky -- to svatomartinské víno

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16738 od Martin
Tak jsem myslel,že letos v zimě nebudu mít na motorce přes zimu co dělat a taky jsem nic nevymýšlel,ale letos při přeparkovávání DRaka jsem objevil vůli v zadním kole(že já si nedám pokoj s těma kontrolama). :unsure:
Takže před jarním výjezdem budu muset ložiska vyndat(dělal jsem je minulý rok). Ty ložiska jsou takový aušus nebo dostávají v bahně co proto.:blush:

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 1 měsíc zpět #16740 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Martine Dedooooo
Martine,s těma ložiskama jsem na tom podobně.Taky jsem je měnil a po roku na to čumím jako péro a ono tam byla zas vůle.
Ono se mi nejvíc osvědčila firma SKF,nejen na motorce,ale i na autě,nebo pile.
Nejlepší je pořádně to naplácat zvenku vazelinou,ikdyž jsou oboustranně zakrytovaná,aby tam ta voda a bahno hned tak nepronikli a nebrousilo se to.

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16743 od Piwča
péro péro, co to je za objednávku :)

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16783 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Martine Dedooooo

Piwča napsal: péro péro, co to je za objednávku :)

takový objednávky odmitám podepisovat

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 1 měsíc zpět #16798 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Martine Dedooooo
stále nechápu,co máte proti péru :):)

Více
12 roků 9 měsíců zpět - 12 roků 9 měsíců zpět #17520 od Martin
Tak jsem se zase po dlouhé době dostal k datlování a musím toho využít pro zvýšení svých příspěvků :P .
Možná jsem to večer v sobotu na Zadově někomu říkal,že jsem si ukopnul startovací čudlík na řídítkách.
Nějak stále nechápu,jak se mně to povedlo,protože si neuvědomuju,že bych měl pravé koleno tak vysoko,ale stalo se. Taky mně vadilo,že v pravém rejdu s naloženým tankvakem jsem občas štrejchnul o páčku starteru.
Bazmek jsem rozebral,plastový kolíček slepil,ale nedalo mně to a šmejdil jsem po inzerci,že koupím nový(starší). Našel jsem ze 125tky za 800,-Kč. Ale že jsem kolenovrt,tak jsem hledal dál,až jsem objevil v Kralupech z GSXR za 400,-Kč.
Dojel jsem tam,dohodli jsme se a já frčel domů.
Po rozebrání jsem zjistil,že tam je nějak víc drátů než má Drko. Zjistil jsem na co,který drát je a že jsem špičkový elektrikář:blush:,tak jsem oba přepínače vzal do práce,aby mně elektrikář poradil,jak na zapojení 4 drátů do 3(co má DRko na světla). Bylo mně řečeno,že se to bude muset udělat přes relé(zapojení pro mě Espaňa vesnice) a jemu se do toho evidentně nechtělo,tak jsem přepinače odložil do regálu.
Ale starovat motor stále nešlo. Tak jsem se do toho pustil sám.
Abych to zkrátil-stačilo přeletovat jeden drátek,druhý vyndat,udělat dva 6ti konektory,zaizolovat,vyzkoušet a hurá hotovo.
Čudlik na starter už netrčí směrem dolů,ale je vodorovně pod přepinačem světel a doufám,že ho zase neukopnu nebo nějak nezmastim. :)
Fotka bude třeba někdy později-nechce se mně sem vkládat foto(holky jsou na prázdninách):unsure:
Tak to byla jen taková malá story,abych se vykecal,když jsem se tu nějak nic moc neděje. :)
Poslední změna: 12 roků 9 měsíců zpět uživatelem Martin.

Více
12 roků 9 měsíců zpět #17521 od Piwča
:woohoo: z původního DRka zbyly už jen polepy, potrhaný :woohoo:

Více
12 roků 8 měsíců zpět #17618 od Martin
Po 6ti letech jsem si pročítal ohlasy a lákání Snipera na jízdu z Prahy na 1.sraz DR na Rozkoši u České Skalice.Pak mrknul na staré fotky a zamáčknul jsem slzku. :pinch: Chtěl jsem něco napsat o srazech-setkáních,ale když to tak rozebírám zleva doprava,tak si říkám-stejně by to nikdo nečetl a když tak- neocenil :( ,tak jen pár řádek.
Na každém setkání se objevila nějaká nová tvář,ale pak na další se už nedostavila,ale taky se objevilo pár lidí a řekl jsem si o nich,že už je víc neuvidím a staly se z nich stálice-což je fajn. Nechci tady někoho jmenovat-každý,kdo jezdí,byl na setkáních,tak ví o kom je a byla řeč.
Každý,kdo se už neobjevil,tak jistě má své důvody a nikdo je mu nemůže mít za zlé,ale je to škoda.
Každé setkání bylo svým způsobem nové,originální. Někdy něco skříplo,někdy něco sklouzlo,ale vždy bylo fajně. Jistě si každý z nás něco našel,co mu udělalo radost-vyjížďka, hry,pokec,pivo,jídlo,vůně spáleného benzínu,delší cesta tam a zpět,počasí,ubytování,slivka.... :laugh:
Doufám,že to takhle nějak bude pokračovat dál. A kdo bude chtít,tak přijede ať už na DRku nebo trakaři,koze nebo vlakem:silly:,ale zase vás všechny rádi s Dášou uvidíme-vy bando motorkářská,vobejdovská. :evil:
Dost kecání-mámo balíme,jedeme domů,kam jsme se to dostali-motorkáři zapráskaní.:woohoo:
Kdo nebyl-neví.:silly:

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
12 roků 8 měsíců zpět #17624 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Martine Dedooooo
Koukam ze jsi dostal nejakou nostalgickou.
Hlavu vzhuru stary brachu :lol:
kdyz pan Buh dopusti i motyka spusti ;-)
Kdyz kolena a okolnosti dovoli i Sniper dorazi :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
12 roků 8 měsíců zpět #17631 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Martine Dedooooo
Jo to známe!!!!

Více
12 roků 3 měsíců zpět #17911 od Martin
Vše nejfajnovější v příštím roce a příjemné prožití svátků vánočních. :kiss: :) To vám přejí Veverky:silly:

Více
11 roků 8 měsíců zpět #18645 od Martin
Jsem dost dlouho nic nepřispěl do svého chlívku-tak pár postřehů z dneška.
Jak jsem se potichu zmínil,že mě sejří na delší přesuny,jak tam levou nohou porád hledám další a další kvalt,tak jsem tam na podzim implantoval 16ti zubové kolečko. Nějak jsem neměl příležitost ho více otestovat, až cestou do Bohdalic a na Big sraz. Pro mě samá pozitiva a plusy.
Před 14ti dny jsem se byl sklounout okolo komína s dcerou a při skoro každém propérování řetěz rozdrnčel horní kladku-Nebyl volný,Verča neváží 100kg(to jen pro rejpaly).
Tuto sobotu chtěla jet zase se mnou na výlet. Přehodil jsem zpátky 15tku kolečko a těšil se ny výlet ve dvou. Ale ona je velký spací medvěd-tak jsem vyrazil sám. A problémy se řazením více stupňů se opakují.
Tak uvidím,jak to bude na podzim,zda pojedu sám nebo ve dvou a podle toho bude kolečko. Sakra já jsem vůl,co? :woohoo:
Poděkovali: Piwča

Více
11 roků 8 měsíců zpět #18648 od Piwča
Ahoj, šifru jsem vyluštil, ale 3x jsem to musel číst, luxus :)

Více
11 roků 8 měsíců zpět #18649 od Piwča
... a každopádně, jestli máš tu vrchní rolnu, tak jsi asi jedinej a dlouho jí mít nebudeš :lol:

Vygenerováno za 0.558 sekund