Download menu

Naše stroje

Více
11 roků 4 měsíců zpět #19006 od Jerry
Odpověděl Jerry pro téma Naše stroje
Ok, dík za radu ;) . Moudřejší budu až zavrčí... ted už fakt sám nevim odkud to chrastilo :laugh: ... Ráno moudřejší večera. Zatim zdar :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19027 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Naše stroje
Tak od tohoto týdne jsem už jenom příznivcem a přítelem Suzuki DR 650,nikoli majitelem.Motorku má Petr a papíry jsou někde za Vyškovem.
Ale na sraz,pokud to vyjde,přijedu.

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19053 od Jerry
Tak jsem to byl konečně projet a chrastí to zleva;-) Sice mi to za jízdy nějak nepřijde, tak nevim...Až budu měnit olej, tak se na to podívám a uvidíme...Jináč startoval jsem podle videa, co tu je a pohoda;-)...Těšim se až bude přezuto...

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19074 od Jerry
Ufff, tak dneska sem se docela projel ;-),,, Musim říct, že jsem maximálně spokojenej. Podíval jsem se na místa tady v okolí, kde sem jaktěživ nebyl a bylo to super. Jel jsem teda většinou rozmlácený zadní cesty, ale víc si momentálně na sjetejch mitas E07 nemůžu dovolit...Dneska zkouknul DoktoRa známej a říkal že v pohodě...akorát naleju hustší olej a ten vyvažovák pošteluju... lejete taky někdo 15/20W15 ? Nebo klasika 10W40?

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19075 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Naše stroje
Většina (včetně mě) leje 15W-50. Je to podle mě pro vzducháč ideál.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19077 od Jerry
No jasně, překlep sem se :-P...Známej prej minulej tejden měnil olej (má novější DRko) a lil 20W 50 a luxus... tak uvidim, jestli vemu tu 20ku taky...

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
11 roků 3 měsíců zpět #19078 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma Naše stroje
Já dávám 10W40 :) takže ta 15W50 bude vhodnější ?

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19079 od Jerry
No motor se prej celkově ztišil a zdá se že mu chutná;-)...

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19095 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Naše stroje
ja jen 10W40 když jsem nalil 15W50 za studena mi problikavala, při zvýšování otaček kontrolka mazání . ale to uz jsme tu někde probírali. :dry:

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
11 roků 3 měsíců zpět #19097 od street-dog
No nechám tam zatím 10W40, nežere mi ho to a další porblém zatím taky není i když ztišení bych uvítal ;-) Dodělal jsem si teďka taky kontrolku mazání, tak jsem zvědavej jak bude fungovat :)

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19100 od Dušan
Odpověděl Dušan pro téma Naše stroje
tak sem hod naky foto pro inspiraci, zrovna vcera sem vyhrabal snímač a chystam se na montáž B) zatím mám v plánu to šoupnout místo origo šroubu pro kontrolu tlaku oleje co je vedle olejoznaku na víku spojky. kdyz bude stejnej závit, tak bych nemusel řešit žádny mezikusy nebo redukce ;) ale to teprv zjistím..

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
11 roků 3 měsíců zpět - 11 roků 3 měsíců zpět #19101 od street-dog
Chystám se na to:) teďka o víkendu jsem to dodělal.
Mám to jak jsi popsal :) snímač jsem použil z VW,AUDI.atd.. - motor 1.9 TD kód motoru AAZ, čidlo je modrý 0,3 Bar pak je ještě šedý, ale to má 0,9 Bar, takže nepoužitelný. ( www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp...T29B9r6p4iiO2ycDG5eA )

Čidlo který by mělo stejnej závit jako šroub pro kontrolu tlaku jsem nenašel, šroub je M14x1,25. Čidlo je M10x1, napřed jsem to chtěl udělat jak je tady na stránkách, ale to mě připadlo složitý :)

Tak jsem si ten šroub M14x1,25 nechal na soustruhu provrtat a udělat do něj závit M10x1 na čidlo. Našrouboval zpátky šroub, opatrně utáhl ( měl jsem strach, abych ho neukroutil když byl provrtanej ) na čidlo pro jistotu kápl trochu lepidla na závity, zároveň se to aspoň aji utěsní ten závit a dotáhl. Kontakt na čidle jsem opatrně ohnul dolů napojil konektor a snad to bude fungovat ještě jsem funkční zkoušku neprováděl :)

PS: kontrolku jsem udělal z červené LED diody co už je přímo na 12V dal do objímky a plus vzal z otáčkoměru :) kontrolka svítí, ale jestli zhasne to ještě nevím :-D

Suzuki DR 650 RSE (1993)
Poslední změna: 11 roků 3 měsíců zpět uživatelem street-dog. Důvod: doplění
Poděkovali: Dušan

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19102 od Dušan
ted sem přišel z dílny a je to jak říkaš...taky mam zavit čidla M10 a ten šroub je M14 :unsure: kua a ja nemam stojanovku ani nikoho pobliz.. no jesště to promyslím.

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
11 roků 3 měsíců zpět - 11 roků 3 měsíců zpět #19103 od street-dog
No já to původně chtěl udělat takhle www.dr-650.com/index.php/y-mainmenu-45/1...ti/161-kontrolka-maz , ale pak jsem nad tím přemýšlel a než nechávat dělat novej šroub atd...(což už by asi v práci neprošlo) a měl jsem jeden ten šroub navíc, tak jsem ho zkusil nechat v práci na soustruhu jen provrtat a rovnou vyříznout i závit a jelikož je hlava toho šroubu lehce kulatá tak mi srovnali i tu hlavu a paráda :) Měl jsem strach jestli ten šroub to vydrží, přeci jen moc materiálu tam nezbylo, ale vypadá to, že pohoda ;-)

PS: večer hodím foto naštěstí to moc nepřečuhuje, jelikož je tam ještě ten domek na olejovej filtr :-)

Suzuki DR 650 RSE (1993)
Poslední změna: 11 roků 3 měsíců zpět uživatelem street-dog. Důvod: doplnění

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19104 od Dušan
Jo to sem tu viděl.. no, když už by mi nezbylo nic jinyho než si nechat udelat mezikus, tak bych to asi dal nahoru k olej. chladiči, jako si to uďáli kluci na big-foru (viz foto). je pak jasný že to maže i nahoře, což je to dulezity místo ;)
Přílohy:

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
11 roků 3 měsíců zpět #19105 od street-dog
To vypadá dobře, taky jsem si potom říkal, že nahoře by to bylo lepší, jenže takový možnosti na výrobu nemám, takže takhle to bylo nejjednodušší ;-) a tím, že jsem měl druhej šroub jsem to zkusil a uvidím kdyžtak tam vrátím zpátky jenom šroub :-) díky za foto to si uložím :-)

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19106 od Dušan
Jo přesně, omezeny možnosti na výrobu mám taky..Ale mám hotovo! (napůl).. nakonec sem vykuchal starou svíčku, tam má ideální zavit, a vevnitř sem udál M10 a tadá :) zítra dodělám diodu a prubnu to! B)
Přílohy:

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
11 roků 3 měsíců zpět #19107 od street-dog
Tak to je mazec :) svíčka mě nenapadla ;) neměl by jsi prosimtě někde odkaz na tu přírubu k chladiči z Big fóra ? že bych to zatím nějak pořešil a třeba na příští rok hodil to čidlo tam :) Díky.

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
11 roků 3 měsíců zpět #19108 od Dušan
odkaz: www.dr-big.cz/index.php?option=com_kunen...itstart=0&Itemid=394 ale ber to spis jako inspiraci..Big má totiz chladič trochu jinačí (proto na tom mezikusu maj ty šrouby) mezikus na naše DRaky by vypadal jako ten cos posilal ten odkaz předtím. Není tam tolik místa(mezi chladičem a rámem) ale asi by se to vešlo...
To s tou svíčkou není z my hlavy,,, sem si vzpomněl že sem na to narazil kdyz nekdo dál domácí udelátko na měření toho tlaku přes hadičku B)

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
11 roků 3 měsíců zpět #19110 od street-dog
Díky za odkaz pročtu si to a třeba na příští sezónu něco vymyslím :-) a nebo jestli bude fungovat toto tak to tak nechám jak se znám :-D jinak přikládám foto mýho čidla je to focený mobilem tak snad půjde něco vidět :-)

Příloha hb6d3a01.jpg nebyla nalezena.

Suzuki DR 650 RSE (1993)
Přílohy:

Vygenerováno za 3.403 sekund