Download menu
brzdové destièky
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
14 roků 8 měsíců zpět #14103
od Martin
Odpověděl Martin pro téma brzdové destièky
V dávných dobách se to s destičkama na západní auta dělalo obdobně-nebyly a nebo za bony,tak se upravovaly ty dostupné,třeba z Tatry 613 na MB a podobné věci.
Minulý rok jsem vyndal kamarádovi z Hondy Shadow zadní desky a objednal nové a byly jinačejší,tak jsem sháněl podle vzoru a taky zjistil,že jsou ořezané z nějakého Báwa. Tak nakonec jsem se vrátil k těm,které tam mají být origo a OK.
Lidová tvořivost nezná meze.
Minulý rok jsem vyndal kamarádovi z Hondy Shadow zadní desky a objednal nové a byly jinačejší,tak jsem sháněl podle vzoru a taky zjistil,že jsou ořezané z nějakého Báwa. Tak nakonec jsem se vrátil k těm,které tam mají být origo a OK.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Drack
-
- Dobrý diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
14 roků 8 měsíců zpět #14120
od Drack
Odpověděl Drack pro téma brzdové destièky
To je fakt, na Škodě 100vce jsem měl předky nýtovaný z pásové brzdy z jeřábu, už jsem to tak koupil. Jo to byly doby, fronty, podpulty atp - všem komoušům bych to naordinoval- brzdit s tím, co dalo smetiště, hnít ve frontách a utírat se ruďasem s olověným potiskem...

- Rimmerak
-
- Diskutér
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
14 roků 8 měsíců zpět #14137
od Rimmerak
Odpověděl Rimmerak pro téma brzdové destièky
Jó to byly časy. Ještě že jsem je nezažil. Stačí mi to z poslechu a ježí se mi chlupy na zádech.
- Martin
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 98
14 roků 8 měsíců zpět #14156
od Martin
Odpověděl Martin pro téma brzdové destièky
Jó-máš pravdu-ještě,že to je pryč. Ale zase na druhou stranu to bylo docela bojovka něco shánět,kouzlit a dělat. Teď jdeš do krámu a koupíš si na co máš prachy a chuť.

Vygenerováno za 0.262 sekund