Download menu

Zadní kolo je v p.....

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 7 měsíců zpět #14272 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Zadní kolo je v p.....
Teď jsem ještě mluvil s kamarádem cyklistou a ten mi volal kamarádům, kam dává servisovat kolo a říkali, že centrujou i kola motorek - měl bych to doma, to by byla paráda.
Jinak servis Moto Čadek Strakonice je tady
Měl by tam bejt i telefon, před 14 dny jsem tam byl osobně ale bez kola a říkali, že výplety centrují normálně.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14877 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zadní kolo je v p.....
Tak,po delším přemýšlení,váhání jsem se rozhodl zakoupit další zadní kolo. Zjistil jsem,že XF Freewind má stejná ložiska v kole,stejnou rozetu(o dva zuby větší) a stejný brzdový kotouč. S velkým štěstím jsem v sobotu nalezl inzerát,že někdo v Humpolci prodává díly z Freewinda. Nabízel kolo,unašeč s rozetou,brzd.kotouč.
Po několika majlech jsem mu dnes ráno zavolal a odpoledne už jsem na něj čekal v Humpolci. Docela pohodový chlapík-opravuje motorky,prodává díly z rozebraných motorek. Dohodli jsme se na ceně 3000,-Kč za vše,co jsem potřeboval. Akorát dvě menší zádrhele-ráfek je černý a má rozměr 17x3 (SE má 2,5x17),ale to se podá. Už jsem ho pruboval do kyvky a zatim to jde. Jen si budu muset nechat udělat 2x rozpěrku a nazout pneu. ;)

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 3 měsíců zpět #14878 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Zadní kolo je v p.....
Budeš dělat trajka,nebo co? ;) Ale jinak o tom samém jsem už párkrát taky uvažoval.Mít druhé kolo s pořádným drapákem a nahodit jej,když plánuju nějaký náročnější terén :) Ale za jedno jsem na žádný inzerát nenarazil a za další by to asi na pár tisícovek vyšlo,takže od podzimu do jara dávám C-02 a zbytek sezony většinou E-09,která zpočátku zvládne i nějaké to bahýnko :) Třeba časem někde na něco v inzerátech narazím :)

Více
14 roků 3 měsíců zpět #14879 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zadní kolo je v p.....
Jó-trika. Sakra nic se neutají. Spíš sajdu. :woohoo: :woohoo:
Ten chlapik se zabývá tím,co jsem psal. Jmenuje se Krejčí,funguje v Humpolci a tel 608971882. Říkal,že má v plánu další XF,tak kdyby měl někdo zájem.... ;)

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15270 od kama
Odpověděl kama pro téma Zadní kolo je v p.....
nezkoušeli ste dat nekdo na se 650 zadni rafek z nečeho jineho aby byl 18??????misto 17

Více
14 roků 1 měsíc zpět #15272 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Zadní kolo je v p.....
Už jsem to sem dával, ale to je fuk. Tady: www.advrider.com/forums/showthread.php?t=239519 něco najdeš.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

• pigi
  • Avatar uživatele pigi Autor tématu
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 1 měsíc zpět #15274 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Zadní kolo je v p.....
Pro ty, co neumí anglicky je to super odkaz :woohoo:

Vygenerováno za 0.338 sekund