Download menu

Predne teleskopy

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 1 měsíc zpět #1498 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Predne teleskopy
.. no tak to jsem teda snad ještě v pohodě :) Stejně jsou ty pøední vidle ale takový celý nic moc - takhle Upsidy z DR-Z 400 to by bylo jiný !!!B)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• mara02
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 týdnů zpět #1896 od mara02
Odpověděl mara02 pro téma Predne teleskopy
..tak ty bych taky snesl ;) Olej tlumičù a ložiska krku(fakt chuovka,co admine:laugh: )jsem měnil a celkové chování motorky se zlepšilo o 50% Pøedpokládám že olej byl pùvodní,protože to byl hnus!A pružiny bych klíďo podložil,protože to škodí hlavně jim..a jestli si mám koupit nový a starý vyhodit,nebo trochu podložit ty starý..nevím,káždopádně já to nepotøebuju :)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #4279 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Predne teleskopy
Tak jsem dnes vyměnil oil v pøedních vidlích a po vylití z jedné vidlice jsem ho dal do odměrky a byl jsem docela pøekvapen. Podle manuálu by ho mělo být 565 ml,ale z mojí vidlice vyteklo slabých 500 ml. Nikde vidlice netečou a ještě tutově nebyly rozebírané-mám najeto 16000 km a pouze jednou v 9000 km byla v autoriz.servisu. byl jsem z toho trochu rozčarován,ale po vymytí a následném nalití 565 ml do každé vidlice,jsem to opět smontoval. Ještě jsem neprubnul kvalitu a jakost pérování,ale doufám,že s 15w oilem to bude lepčejší. Taky jsem si myslel,co tam budu mít za humus,ale zase pøekvapení-moc ho nebylo,oil docela slušný,barva jako malinovka,ale už jsem to měl rozebrané a nový olej je pøeci jen lepší.B)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 3 týdnů zpět #4350 od PajaDR650
Tak to já z vidlí většinou vylejvam malinovku, ale to by musela tak měsíc někde stát - prostě docela humus, i po roční výměně jsou v oleji viditelné bublinky, barva černo-šedivá. Dávám Motul, jestli bude v neděli čas nasadím nově vyrobené pružiny - už od oka vypadaj mnohem tužší než pùvodní, tak jsem zvědavej. Olej opět 15WMotul

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 2 týdnů zpět #4451 od PajaDR650
Tak pružiny jsem pøedvčírem nasadil, už samotné propérování jedné vidlice v ruce dává znát propastný rozdíl oproti originálu, celou vahou a vší silou zmáčknu vidli tak asi na polovinu zdvihu - døív skoro nadoraz. Jízdou jsem to ještě moc netestoval, každou chvíli tady sněží a je hovno vidět, snad o víkendu pøestane a otestuji více. Jen mě tak napadlo, když jsem lil dovnitø nový olej, jestli bych ho tam neměl dát trošku míò - teoreticky se vlastně objem pružiny zvětšil(tlustější materiál), nebo je to zbytečný a musí to mít nějaký rezervy. Rozdíl objemu asi nebude nějak velikej, ale nerad bych to za chvíli znova sundaval kvùli vylítanejm guferùm.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 2 týdnů zpět #4452 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Predne teleskopy
A kde si poøídil pružiny? a za kolik

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
17 roků 2 týdnů zpět #4459 od VFR
Odpověděl VFR pro téma Predne teleskopy
miro napsáno:

cawes.mam dr 650 rs a mam na nej priliz makke predne teleskopy.nevidno na nich ze by z nich unikal olej.To ze su makke moze zapricinit stary olej?pomoze vymena oleja? podla mna je tam este olej od vyroby........Poradi niekto? MIRO

cau mam dotaz: pro se-cko je mnozstvi oleje stejny jak u rse? Diky Vlasta

Více
17 roků 1 týden zpět #4463 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Predne teleskopy

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 1 týden zpět #4466 od VFR
pivca: supr tohle sem presne potreboval Diky. akorad zatim sem se do toho lehce pustil a po uvolneni tlumicu se ani nehly nectej jit z brejly dolu ale jeste stim zejtra povalcim:angry:

Více
17 roků 1 týden zpět #4469 od Martin
Tak to se divim,že ti nejdou dolu po povolení. Nepovolil jsi všechny šrouby-mně to šlo naprosto lehce.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 1 týden zpět #4470 od PajaDR650
MotejlKuba napsáno:

A kde si poøídil pružiny? a za kolik

Koupil jsem tady Invel Plzeò a vyšlo mě to na 1060 i s poštou...

Více
17 roků 1 týden zpět #4471 od VFR
kazda strana ctyri setky maticky zejo? uplne odsroubovano a ani se nehly. ale ja se nevzdam:angry: :)

Více
17 roků 1 týden zpět #4476 od Martin
Nejsem si teď na 100 pro jistý,ale já tam měl šrouby-imbusy. Žádné matice a už ne tak malé jako M6. Zkus si pøečíst článek od Pivči a koukni na fotky. Tam to je dobøe popsáno,že i takový antitalent jako já-jsem to pochopil.:P
Pro Páju-to byla docela slušná cenovka. Co jsem se koukal,tak stály asi 1500,-<br /><br />Editováno: Martin, at: 2008/03/22 07:57

Více
17 roků 1 týden zpět #4478 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Predne teleskopy
VFR - člověče, vùbec ti nerozumim :ohmy:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 1 týden zpět #4481 od MotejlKuba
Pro Páju:Jak se to projevilo na motorce

Forever Suzuki

Více
17 roků 1 týden zpět #4482 od VFR
pivca martin: chlapi sorry:sick: . sou tam ty inbusy (sem to splet ze sundavanim kola) ale TY IMBUSI teda:sick: sem povolil roztahl to sroubovakem a nic

Více
17 roků 1 týden zpět #4486 od Martin
Kolik jsi povolil šroubù na jedný vidli? Já jsem se byl mrknout a na dolních brýlích mam 2 imbusy a na horních šroub M8 se šestrihranem. A po povolení těchto šroubù šla vidle vysunout bez roztahování naprosto sama. Horní velkou maticovou ucpávku do toho nepočítám. Ta se musí povolit jako první.<br /><br />Editováno: Martin, at: 2008/03/22 21:29

Více
17 roků 1 týden zpět #4488 od VFR
i vrsek i dva imbusi. normalne drzely jako kdyz sem nic nepovolil, ptal sem se prave byvaleho majitele a ten olej nemenil a ani nevi o tom jestly i ten predeslej. tlumice mam dost tvrdy a malo to peruje aspon na muj vkus. he buch vi jestly tam olej vubec je:laugh: . ale nic znich netece jako ze by netesnily gufera...

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 11 měsíců zpět #4756 od MotejlKuba
Takže mám udělaný tlumiče,měnil jsem gufera (tedy mùj známej mechanik a naplnil ho olejem 15 W),já jsem udělal zbytek.Jen chci ještě zmínit,že když to máte rozebraný otøete suchým hadrem vazelínu z ložisek v kole a dejte tam novou a je dobré očistit pístky v brzdiči a støíknout WD 40

Forever Suzuki

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5046 od ironracing
Odpověděl ironracing pro téma Predne teleskopy
pocuvaj VFRo...
daj dole kolo, osku daj naspatky, povol horne a dolne brejle, do kazdej medzere pichni srubovak a ked furt nepojde tak klep drevenym kladivkom po oske. mali by vylezt von...

nejsi z cukru, tak nefnukaj!!!
IronRacing

Vygenerováno za 0.416 sekund