Download menu
Motor- hlava - pozdrav
- MotejlKuba
-
- Výborný diskutér
-
- XTZ 750 Superténéré
16 roků 2 měsíců zpět #8892
od MotejlKuba
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
Odpověděl MotejlKuba pro téma Motor- hlava - pozdrav
Pokud s tím nemáš žádně zkušenosti,což zjevně nemáš,tak motorku svěø někomu kdo to už zná,nebo ti s tím pomùže.Je totiž pøedpoklad,že to bude mít rychleji hotové,snad nic neponičí a hlavně to bude tøeba i jezdit.
čtyøtakt toho má v hlavě i v motoru více než naše české dvoutakty-mùj názor
čtyøtakt toho má v hlavě i v motoru více než naše české dvoutakty-mùj názor

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti

Taky mám vlastní web

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Zero13
-
- Návštěvník
-
16 roků 2 měsíců zpět #8893
od Zero13
Odpověděl Zero13 pro téma Motor- hlava - pozdrav
Dík dám na tvou radu a svěøím to lidem kteøí se s tím zabývají
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
16 roků 2 měsíců zpět - 16 roků 2 měsíců zpět #8895
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Motor- hlava - pozdrav
To je v poho, učenej z nebe nespad, zabil by se 
Ptal jsem se proto, páč jsem už viděl na XT ulámaný žebra, jak hlavu někdo páčil dolu (vlastně nahoru), měl tam ještě 2/3 šroubù, rozvoďák ...
TADY si stáhni manuál, jsou tam i katalogový sestavy, pak uvidíš sám, co tě čeká.
Není to tak složitý sundat, složitější je to dát dohromady, vem si radši někoho k sobě, kdo tomu rozumí.
Servis bude protivnej, když jim pøinešes bedýnku, pøitáhneš motorku a že nevíš co dál, mùj názor.
Vlastně jak píše MoKu

Ptal jsem se proto, páč jsem už viděl na XT ulámaný žebra, jak hlavu někdo páčil dolu (vlastně nahoru), měl tam ještě 2/3 šroubù, rozvoďák ...
TADY si stáhni manuál, jsou tam i katalogový sestavy, pak uvidíš sám, co tě čeká.
Není to tak složitý sundat, složitější je to dát dohromady, vem si radši někoho k sobě, kdo tomu rozumí.
Servis bude protivnej, když jim pøinešes bedýnku, pøitáhneš motorku a že nevíš co dál, mùj názor.
Vlastně jak píše MoKu

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.
Vygenerováno za 3.256 sekund