Download menu

DR650SE '97 - neklid pøi jízdì

• pedrogonzales
  • Avatar uživatele pedrogonzales Autor tématu
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 6 měsíců zpět #4930 od pedrogonzales
DR650SE '97 - neklid pøi jízdì vytvořil uživatel pedrogonzales
Zdravím,
poslední dobou sleduju, že pøi jízdě, kdy jedu tøeba na čtyøku (ale i jiné rychlosti) a snažím se tak nějak držet stejný plyn (tøeba pøi jízdě v øadě), tak motorka občas \"poskočí\", prostě jako kdybych najednou lehce povolil plyn a zase ho vrátil, ale ten držím stále stejně. Jinak je vše v pohodě - startuje, jde za plynem, žádný problém. Svíčky jsou pùl roku staré, motorka byla v srpnu kompletně seøizována, pøes zimu jezdila málo, øetěz dotažený dle manuálu.

Chci se zeptat, zda je to normální nebo kde mám hledat chybu? Vím, že jednoválec nikdy nebude tak klidný, jak dvou nebo čtyøhrnec, ale neměl jsem možnost jet na jiném DR, tak nevím zda je to normálka. Moc motorkám nerozumím, dokážu udělat jen základní věci, takže nevím, co by se za tím mohlo skrývat.

Pøedem díky za radu, nebo informaci.

PS: nemáte někdo tohle? www.mra-shop.de/shop/images/moto/ROADSHIELD-RO1_BIG.JPG

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4939 od Martin
Odpověděl Martin pro téma DR650SE '97 - neklid pøi jízdì
O plexi taky tak trochu uvažuju-spíš na delší cesty ve dvou než do bláta,ale ty co prodávají nejsou to pravý. Na DE netu jsem viděl plexi na masce,ale bylo docela malý-možná to chce nějaké zrobit.B)

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
17 roků 6 měsíců zpět #4940 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma DR650SE '97 - neklid pøi jízdì
Takhle se chová špatná spojka,ale nemusí to tak být.Máš vùli na spojkový páčce??? :dry:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• pedrogonzales
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 6 měsíců zpět #4944 od pedrogonzales
Odpověděl pedrogonzales pro téma DR650SE '97 - neklid pøi jízdì
Ano, vùli tam mám několik milimetrù. Myslím si že spojka je v pohodě, rozjezdy jsou bez problémù, vystavuje.

Já bych právě chtěl nějaké cestovní plexi, protože většinu času jezdím silnice.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4945 od admin
Odpověděl admin pro téma DR650SE '97 - neklid pøi jízdì
A co øetěz máš ho správně napnutý? Mě tohle dělal volný øetěz.:blink:

• pedrogonzales
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 6 měsíců zpět #4946 od pedrogonzales
Rekl bych ze ano, podle prirucky ma byt myslim asi 2,5 - 4 cm od krajni polohy do krajni polohy, ja ho mam tech 4cm, takze by to snad melo byt v pohode.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4948 od Martin
Napadlo mě,zda nemùže být poškozené lanko na plyn,roztøepené nebo bowden zmačklý.

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4949 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma DR650SE '97 - neklid pøi jízdì
čau pedro,

to mùže dělat věcí, fakt těžký poradit na dálku ...:unsure: ale podle mě ti vynechá motor, nepálí to nebo blbá směs, ten benzin po zimě taky stojí za prd, ale určitě bych začal karbcem

mě to takhle blblo v terénu a dělal to koncovej spínač u stojánku, ty péra stojánku už mám vytahaný no a jak to drncalo tak se vypínal ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4952 od VFR
Odpověděl VFR pro téma DR650SE '97 - neklid pøi jízdì
jj. spinac u stojanku. co ja sem se natrapil:laugh: :laugh: vsechno slapalo a po dani jakyhokoli kvaltu mi chcip motor. byl sem asi 30km od baraku a myslel sem ze potlacim tak sem si tak sednul poslouchal jak mi vypina to relatko.. koukam po kabelech a objevil sem ten spinac :laugh: :laugh: . byl to zacatek s moji moto a vubec sem o tom spinaci nevedel :side:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4953 od VFR
k tematu: me to asi taky dela nevim jestly tak hodne jako tobe, ale pri rovnomerny jizde je motka takova neklidna. zatim to nejak neresim. budu tu pokukovat co kluci poradej a pak se pripadne pustim do ty zavady.
:side: spojka to nebude..:side:

Více
17 roků 6 měsíců zpět #4958 od Piwča
VFR napsáno:

k tematu: me to asi taky dela nevim jestly tak hodne jako tobe, ale pri rovnomerny jizde je motka takova neklidna. zatim to nejak neresim. budu tu pokukovat co kluci poradej a pak se pripadne pustim do ty zavady.
:side: spojka to nebude..:side:

hlavně když jde houkačka :blink: :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5002 od Martin
Pro Pedra-včera jsem se jen tak lehce byl projet-mrknul jsem se na sraz mopedù cca 360 strojù v Žebráku. A chvilkama mě pøipadlo,že motorka se chová tak jak jsi popsal výše,ale do té doby jsem tomu nevěnoval pozornost. Jsem takový malý závistivec-co má někdo druhý,tak to musim mít taky:woohoo: . Snipera bolelo pøes zimu koleno,tak mě začlo na jaøe. Tobě motorka cuká-mě musí hned taky. A určitě bych pøišel na víc pøíměrù a pøíkladù.:S
Jen ještě k tomu krytu pøe øídítka. Udělal jsem 4x držáček a kryt jsem pùvodně chtěl udělat z plexi,ale nějak jsem žádné nesehnal a objevil kus bílého plastu a dnes odpoledne jsem ho zmáknul. Rozměr cca 38x35 cm. Byl jsem to prubnout a jsem z toho docela v šoku. Tam,kde mně foukalo do pøilby a dělalo pěkný randál,tak teď klid a ticho. Možná mohl být vyšší,ale tøeba pøíště. Takže zatím pozitivum na to,co to \"dalo\" práce. Plast nevibruje a vítr letí pøes pøilbu. Nemám teď k dispozici foák a tak jen slovně.B)

• pedrogonzales
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 5 měsíců zpět #5006 od pedrogonzales
Hele to urcite vyfot, to by se dost mohlo hodit. Dost si me svym popisem namlsal, potrebuju se totiz nejak zbavit vetru, kterej se do me dost opira (rekneme ze jsem rozlozitejsi postavy) a rad bych ho poslal nahoru.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5008 od Martin
Až s tim najedu pár km,tak dám vědět. Možná by chtěl o něco vyšší-je to prototyp,tak uvidim,jak se osvědčí. A fotku dám taky.B)

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5009 od VFR
snad to pujde videt ale tak by se mi to pacilo<br /><br />Editováno: VFR, at: 2008/05/05 23:07
Přílohy:

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5010 od VFR

nejde mi sem hodit foto sory

Edit by Sniper: Upravil jsem ti velikost fotky, druhou jsem maznul pac byly stejne ;)<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2008/05/06 12:33
Přílohy:

• pedrogonzales
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 5 měsíců zpět #5011 od pedrogonzales
Fotky tu mas, ale sou naky malinky. Hod to kdyztak na nejaky sdileci server, treba ukaz.to nebo tak imageshack.com nebo jiny.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5012 od VFR
tak tady to je: jen upresnim ze to nejni moje moto,ale davam to sem kvuly tomu plexi.. vypada to pekne co??
www.ukazto.com/?img=3124267~121655_6.jpg

Více
17 roků 5 měsíců zpět #5013 od Piwča
Mě by se plexi taky hodilo moc a moc, ale pøipadá mi to prostě divný, asi jako navigace na plochodrážní motorce :ohmy:

• pedrogonzales
  • Novota
  • Novota
Více
17 roků 5 měsíců zpět #5014 od pedrogonzales
Vypada to fakt dobre, tohle bych chtel taky. Pokousel jsem se sehnat nekoho, kdo by mi dovezl to plexi z meho prvniho postu, ale nikde neni dovozce a sam si to objednat z nemecka netroufam. Ty 2500kc nejsou tolik pokud by to fakt o neco pomohlo.

Vygenerováno za 0.293 sekund