Download menu

Pár dotazů, volnoběh, startování, svíčky.

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21447 od PaKo
No jasně stejně si budeš muset to několikadenní martyrium zopakovat s levačkou na startpáce, bo budeš mít větší pravou nohu....říká se tomu "kickstarzeróza DéeRum"
Ps. Odpadá sice volnoběžková nemoc, ale, když se propletu na světla mezi autama dopředu, blikne zelená a mně to při rozjezdu zdechne, je to pak krutých 8 vteřin startérového obřadu.....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21448 od Johny
Snad se to album bude zobrazovat všem normálně...fotky jsem nahrál náhodně, není to seřazené...nebyl čas...ale je asi jasný, proč to házelo jiskru jindy než by mělo... nevím jestli se tomu smát, nebo dotyčnýmu zlámat ruce....

bconnor.rajce.idnes.cz/wtf

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21449 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Pár dotazů, volnoběh, startování, svíčky.
Takže snímač v prdeli?No ještě že nic horšího.Ale musím se pochválit,že sem byl aspoň blízko problému.

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21450 od backmen

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21451 od PaKo
....si říkám, že je to pěknej happyend, koupíš snímač, mezitím jukneš na řetěz vyvažováku, složíš a nakopneš....

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21452 od Johny
Jestli se vám album zobrazilo normálně, viděli jste, že čidlo bylo šíleně nabastlený a na 100% ani není původní, je z jiné motorky. Má cca o 100 Ohm vyšší impedanci než by mělo mít - což nevím jestli může mít nějaký další vliv ale původní CDI je analogové - tam může mít vliv skoro všechno. Ta prodřená izolace a to šílené pájení, obalené izolačkou tomu asi taky nepřidalo, nevím jaký konstantní odpor má olej ale hádám, že část energie vygenerovaná snímačem, sloužící k info pro CDI "už to zapaluj" se ztratila svodem v oleji... můj názor je, že pokud bych to pořádně zaizoloval a vratil zpět, tak to zřejmě nějak naskočí ale už jsem obědnal čilo z Ebay.

Pako - máš pro mě tip, co přesně kontrolovat?

backmen - koukal jsem na to čidlo, díky za podnět...ale vůbec mi to originální čidlo nepřipomíná... ale za stovku ho asi vezmu jen ze zvědavosti.

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21453 od PaKo
Asi na 10 hodinách, je na kartru směrem dovnitř malej šipkovitej výrůstek, je to asi 2 cm vedle takové té slícovací trubičky, co se do ní nasazuje víko kartru. Na něj má mířit myslím ryska na magnetu s písmenem T, jako top. A tak bych řekl, že to bude HÚ. Pokud je tam rysek a písmen víc, musel bych dýl hledat, tohle si pamatuju. Jak řikám, stáhni si manuál na dr. Jestli to nejde tady, na motorkářích po zaregistrování je taky. Není to přesně RS, ale motor stejnej. Dělám podle toho všechno. A lítám bez problémů roky....

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21454 od Johny
Teď jsem byl zkoumat jen na oko rotor, nebo setrvák...nebo jak tomu tady říkat. Vidím správně, že je to dvou hmota??? Po obvodu to má nějakou gumu, od oka je to prostě cosi oddělujícího obvod od středu...doufám, že to šmajdá a je to důvodem...proč je to čidlo ze předu tak zprasený...snad jsem to nové čidlo neobjednával zbytečně :(

Více
5 roků 9 měsíců zpět #21455 od Johny
Mám prosbu na někoho s DRkem 90-93 ročník, můžete mi změřit jestli jeden z pólů na budící cívce (to je ta co napájí CDI - nikoliv snímací) je uzemněný na kostru? Připojte ohmmetr kamkoliv, kde je jistě kostra a změřte mi to proti oběma pinům konektoru budící cívky.... nejdříve jeden, pak druhý proti zemi.

Na jednom elektroschematu jsem si všiml, že cívka uzemněná na statoru, na druhém schématu zase uzemněná není... je to pro mě docela zásadní věc, předem díky.

Předem díky!

Více
5 roků 8 měsíců zpět #21462 od Martin
Tak,jak to dopadlo?

Vygenerováno za 0.392 sekund