Download menu
Řetězové kolečko - rozšíření sortimentu
- Giovany1971
-
- Novota
-
- Motorka osvobozuje!!!
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 1 týden zpět #20051
od Giovany1971
V klidu.. já si nechal upravovat origo sedlo ..ale chtěl jsem víc místa pro ženu..v zadu.a v předu jsem utlačován..ted co mame druhou motorku..tak na DR..ru jezdíme fakt málo.. tak si chci pořídit druhé sedlo..
Sono sempre moderato critico
Odpověděl Giovany1971 pro téma Řetězové kolečko - rozšíření sortimentu
Zvěřáki napsal: Ahoj. Pošlu. Večer bych se k tomu mohl dostat.
Dávám do kupy moto po sobotní vyjížďce, tak jsem neměl čas. Průraz nového zadního drapáku, naražený ráfek, utržený kryt řetězu a vodítko řetězu.
Výživná vyjížďka
V klidu.. já si nechal upravovat origo sedlo ..ale chtěl jsem víc místa pro ženu..v zadu.a v předu jsem utlačován..ted co mame druhou motorku..tak na DR..ru jezdíme fakt málo.. tak si chci pořídit druhé sedlo..
Sono sempre moderato critico
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Zvěřáki
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 2
10 roků 1 týden zpět #20055
od Zvěřáki
Odpověděl Zvěřáki pro téma Řetězové kolečko - rozšíření sortimentu
OK, odesláno
- Zvěřáki
-
Autor tématu
- Novota
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 2
9 roků 11 měsíců zpět #20111
od Zvěřáki
Odpověděl Zvěřáki pro téma Řetězové kolečko - rozšíření sortimentu
Hoj všeci. Doplňuji info o 13z pastorku. Je nutné zcela sundat rantl pojistného kroužku kolečka, aby o něj řetěz nebral. Jinak průjezdnost terénem obrovská. Pasáže, kde se jede těžkým a třeba hodně strmým terénem, jsou mnohlem lépe průjezdnější. Dvojka bere skoro vše, a tam kde je potřeba hodně pomalý průjezd, jedničku není potřeba tolik tahat přes spojku. Takže očekávní splněno na výbornou.
Cestovní rychlost při přejezdech je při poměru 13/43 90km/h.
Výměna pastorku zabere do 10-ti minut. Guma na kivce nemá problém,nic zásadního není vidět, jen se možná více opotřebovává. Změna na napínáku řetězu mezi 14z a 13z a akorát jedno číslo.
Koupite u beran-tunning. Cena cca 320,- Kč
Cestovní rychlost při přejezdech je při poměru 13/43 90km/h.
Výměna pastorku zabere do 10-ti minut. Guma na kivce nemá problém,nic zásadního není vidět, jen se možná více opotřebovává. Změna na napínáku řetězu mezi 14z a 13z a akorát jedno číslo.
Koupite u beran-tunning. Cena cca 320,- Kč
Vygenerováno za 0.264 sekund