Download menu

Umřel DRak!!!!

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16329 od batas
Odpověděl batas pro téma Umřel DRak!!!!
Presne tak sel bych na nej.Mas ze zakona pul roku zaruku na motor.Jen si to mozna nemel rozebirat.A nebo si nechat napsat papir od nejakeho kamarada ze to rozebiral ten a ten den v servisu. A predlozit mu ten to doklad a skusit pohrozit.A skusit ho at si to dobrovolne vezme spet a vrati penize.Drzim palce.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 7 měsíců zpět - 13 roků 7 měsíců zpět #16331 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Umřel DRak!!!!
Hoši, jak řešit v rámci občanského zákoniku záruku při koupi ojeté motorky nebo třeba toaletní mísy, toho je plnej net, ale to téma tady (zde, u Nás, na nejlepších stránkách Světa a blízkého vesmíru) zatím není, tak ho založte, jestli je třeba. Na co nestačí morální zákony, tak to těžko narovnaj nějaký paragrafy. Carlos, ale rozbít držku bys mu měl, i kdyby v tom byl nevině, to se prostě nedělá, a výchovný účinek to má nevídaný, téměř dokonalý :)
Psal jsi, že si chceš motku dát do kupy, připrav se na to, že to něco bude stát. Co, jak a kde někdo kupoval nebo dělal, je tady už popsané, co tady nenajdeš, tak se klidně zeptej :) držím palce

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 13 roků 7 měsíců zpět uživatelem Piwča. Důvod: rozměry toho mutanta

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16350 od CARLOS.XXX
Odpověděl CARLOS.XXX pro téma Umřel DRak!!!!
No to jo drzku rozmlatit neni problem problem je pak s policii...Ael to je fuk to neresme spis bych potreboval nekde sehnat tu vacku pisty a vahadla... Abych to mohl jeste tento rok projet :-( mam strach ale ze uz to nestihnu... Pac vsude kam sem volal ty dily uz nemaji a nova vacka a vse co bych potreboval je 12500,- coz me vyjde levnej pomalu koupit druha masina... Ale tahle je proste nedotknuta perfektni tak je me ji lito ji hodit do smelcu nebo na dily :-( Klidne koupim celou kompletni hlavu.... ale jen ad jede no :-) a zase skace prez kaluze :-D

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16352 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Umřel DRak!!!!
Já to řešil tak, že jsem se mrknul na net, koupil celou moto bez TP (dovoz) a vzal motor. Zbytek jsem pak rozprodal na ND! Věc sice v prvopočátku dražší, ale finále nebylo tak hrozné.. Ale je to investice na pár týdnů. minimálně!

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16354 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Umřel DRak!!!!
A do držky bych mu dal teda určitě!!! To si piš....

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16355 od CARLOS.XXX
Odpověděl CARLOS.XXX pro téma Umřel DRak!!!!
Popy vis jak se to rika na kazdou s.ini se vari vod a ja verim ze tahle se bude taky varit... :-)

Více
13 roků 7 měsíců zpět #16358 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Umřel DRak!!!!
K těm dílům - partsdepot.cz, napsali mi dost dobré ceny.Jo a koupit celou máňu sem taky myslel, ale kámoš sondoval v Italce a z těch levnějších se vyklubal dražší šrot...

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 7 měsíců zpět #16371 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma Umřel DRak!!!!
Možná už jsi na to taky narazil, ale můžeš zkusit toto: www.tipmoto.com/dily-moto/moto-na-dily/5...50rse-kompletni.html

Suzuki DR 650 RSE (1993)
Poděkovali: CARLOS.XXX

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16790 od Drack
takže- furt a stále mám Déro na špalku, novou vačku stále nemám, háky sem musel narvat do pacholat, baráku, plechovky na kolech, bych se do rachoty dostal, atd...
ale- Kámoš má firmu, dělá pro automobilky nástroje na stříhací lisy, taky vrce do mašin, no a povídal, že by to nechal navařit,vybrousit a natvrdit dle libosti, má moře kontaktů. No ale musel by vědět přesný matroš, z čeho že to japonec vykrouhal. A taky zda je někde nákres, ůhly...Dá se to někde vyguglit, neb je to přísně střežené know- how?
Na tej starej vačici už beztak není co zk.., a když to jelo s takovým stupněm odření, kde vrchol vačky byl mnohoúhelník? Vahadla taky v ř.
Má cenu se s tím vrtat? Moclipak motohodin/km to běhá? Nová stojí 5 200 a vahadla a vůbec a Stará s dětmi stojí eště víc, tak na opravu nezbyde lautr nic.
Jde to opatřit levnějc? Myslím ty díly, samo. Díky

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16795 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Umřel DRak!!!!
Leda sehnat někde jetou, ale je to nedostatkové zboží. Zkus prohrabat inzerci - a to včetně ebay.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16850 od Drack
Takže žádný metalurg? Čím se to tvrdí, z čeho ta vačka vlastně je? Jo a teď měli za 2500 ale jen vačici, nále jiný typ, já mám N 401. A v Bánovcích mi utekla, zbyly jen koníky za 50 éček s horním víkem, jenže jeden byl už chycený...Nej bych to vzal nové sakumprásk, ale zrovna máme s rodinkou finanční krizi,v rachotě to de do p.., tak to moc nevypadá...

Více
13 roků 1 měsíc zpět #16855 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Umřel DRak!!!!
Jó,finanční krizi taky znám. :angry: Přeji,aby jsi sehnal díly co nejdřív a za co nejméně. B)

Vygenerováno za 0.306 sekund