Download menu

vysoké otáčky

Více
15 roků 9 měsíců zpět #10850 od TQM
Odpověděl TQM pro téma vysoké otáčky
Tak to je škoda, že na ni nemáš čas. Já jsem byl teď 14dní pryč a nemohl jsem se dočkat až se projedu. Jinak ten problém už neøeším jelikož jsem včera tu zlobivou Dr prodal. Měl jsem dvě ty samé. Dnes si asi taky někam vyjedu u nás je takové polojasno až oblačno(Šumpersko) tak to bude fajn. Jinak si nech daøit a pøeju a to co nejdøív zpravíš;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Zdena
  • Avatar uživatele Zdena Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • DR 650 RSE
Více
15 roků 8 měsíců zpět #10990 od Zdena
Odpověděl Zdena pro téma vysoké otáčky
Ahoj, tak jsem podruhý a pořádně rozebral lanko sytiče, dal dohromady, nastartoval a ujel cca 40km a světe div se:-) asi to bylo tim. Teď se to zdá v pohodě, tak snad to vydrží... Poprvé jsem tomu rozebírání moc nedal... Mějte se čau

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17100 od sklicko
Odpověděl sklicko pro téma vysoké otáčky
Páni nemá niekto riešenie tohoto problému. Za studena motka drží otáčky voľnobehu, ale keď sa zohreje otáčky nechcú ísť pod 2500. Niekedy to spadne na normál, ale len niekedy.
Vymenil som šupátko sytiča, membránu,vzduch. filter, vyvažovák. Vyčistil a namazal Kontoxom všetky konektory a ...!
Dajte nejaký ďalší tip.
Dík

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17101 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma vysoké otáčky
Mrkni na tu gumu mezi karbcem a hlavou, třeba si to přisává někde vzduch, ale spíš Ti někdy někde vázne plynové lanko, no asi blbost, ale ještě bych zkusil vyměnit zadní kolo, až bude zase pršet :-)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Vygenerováno za 0.201 sekund