Download menu

Jarní sraz 2015

Více
10 roků 1 měsíc zpět #19951 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Jarní sraz 2015
VOLE!!! :evil:
Koukám,že tu kecáme jenom my dva a zatim skutek utek. :huh:
Tam na vrchu je spousta míst,kde by se dalo přespat,ale chce to omrknout naživo, kde co mají atak... B)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• backmen
  • Avatar uživatele backmen Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
10 roků 1 měsíc zpět #19952 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Jarní sraz 2015
Dědo neboj.
Že tady kecáme jenom my dva neznamená že vlákno není ostře sledováno.
Moravská klika přijede opět v plné síle to se neboj!!!Hlavně ty si posbírej svoje ovečky a přijeďte už v pátek aby ste stihli ochutnat tu loňskou!!!
Jo a kdo jede na svatbu ať to nahlásí zavčas!!!

Více
10 roků 1 měsíc zpět #19957 od Martin
Já na vás ochutnávače a našeptávače po olomouckém setkání peču :evil: ,to bylo samé okoštuj,napisa na synka atd... a já vypadal,jak jsem vypadal :sick: .

• Petr a Vlasta
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
10 roků 4 týdnů zpět #19969 od Petr a Vlasta
Odpověděl Petr a Vlasta pro téma Jarní sraz 2015
Vypadal jsi dobřéééé

• Petr a Vlasta
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
10 roků 4 týdnů zpět #19970 od Petr a Vlasta
Odpověděl Petr a Vlasta pro téma Jarní sraz 2015
:silly: jinak my to sledujem,neboj Martine,vše je pečlivě sledováno..

• pigi
  • Pryč
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
10 roků 4 týdnů zpět #19971 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Jarní sraz 2015
Také fše z povzdálí sleduju

Více
10 roků 4 týdnů zpět #19975 od Martin
Sakra,tady to každý sleduje,ale ten kompetentní to tu vůbec nevidí. :evil:

Více
10 roků 4 týdnů zpět #19982 od Zvěřáki
Odpověděl Zvěřáki pro téma Jarní sraz 2015
Omluvte mou línost pročitat a hledat :sick: , zeptám se...sraz je kde a kdy? pokud se to už ví?

Více
10 roků 4 týdnů zpět #19986 od Martin
Nejsi sám,kdo by to rád věděl. :silly:
Proběhl návrh poslední víkend v květnu a lokalita Nové Město nad Metují,Náchod. B)

Více
10 roků 4 týdnů zpět #19993 od Zvěřáki
no, tak to mám trochu z ruky... cca. 150 km

Více
10 roků 4 týdnů zpět #19995 od Martin
Tak to nebude zas až taková dálka.
Jezdí se i delší štreky-pár kousků tam od vás to potvrdí.
150 km je za rohem. :)
Poděkovali: Čert

Více
10 roků 4 týdnů zpět #19997 od Čert
Odpověděl Čert pro téma Jarní sraz 2015

Zvěřáki napsal: no, tak to mám trochu z ruky... cca. 150 km

Ahoj tak to buď v klidu, mi to máme cca 260 km a taky jedem. A zeptám se ještě jednou na termín ten 30-31. květen je pevný? nebo se s tím dá hnout? :evil: Páč jsem zjistil, že máme klubovou výstavu a já bych se měl účastnit (naše štěně je šampión) :woohoo: . Pokud je pevný zařídím se dle toho, abych stihnul obojí. B)

Více
10 roků 4 týdnů zpět #19998 od Zvěřáki
A jaký bývá program na tom srazu? Je tam pak aspoň půl dne ježdění někde po kotárech a terénem? Nebo se tam jenom kecá a chlémá? :ohmy:
Když už bych jel "takovej kus" tak aby to bylo aspoň jako na ATAVU a podobně. Prostě připravená vyjížďka terénem za kterou se nemusí pořádné enduro stydět.
Pokud tam nějaká vyjížďka je, ale po cestě, tak to není nic pro mě. To je pro mě bohužel ztráta času, protože mě to nebaví.

Více
10 roků 4 týdnů zpět #19999 od Čert
Neboj i se jezdí i se chlastá, ostatně každý si své najde. :laugh:

Více
10 roků 4 týdnů zpět #20000 od Čert
Promiň Zvěráki, špatně jsem si přečetl tvůj příspěvek, posledně se jezdilo v obraném příkopu Olomoucké pevnosti. Podívej se na poslední sraz jsou tam videa a najdeš tam i nějaké foto. :P

Více
10 roků 4 týdnů zpět #20001 od Zvěřáki
jo, tak to je více méně "cesta"
Jáko já to vůbec neshazuji, je to jak říkáš, každý si najde svoje. Já jsem bohužel spíš teréní, takže jedu rád když je tam co zažít... koukni na youtube, napiš: atav a koukni na nějaké videjko. To si myslím že je na "masovou" vyjížďku celkem slušný. Tím spíš když tam mohou různá endura.

Více
10 roků 4 týdnů zpět #20002 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Jarní sraz 2015
Zvěřáki: ty srazy jsou spíš o pokecu se stejně laděnýma. Dělat hromadnou (tj. třeba ve 30 lidech) terénní vyjížďku je dost problém, protože ten offroad se vesměs páchat nesmí a když už se páchá, tak ve třiceti motorkách už jsi dost nápadný. Tím neříkám, že se na sraze v terénu nesvezeš. Každopádně jsem chtěl říct, že Tě nikdo nenutí tam jezdit. Pokud to máš 150 km, tak to jsi jeden z těch, co to mají za barákem. A upřímně - mám z toho Tvého příspěvku takový ten pocit - "ještě jsem nikde nebyl, ale už si stěžuju". Ale třeba mám mylný dojem.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
10 roků 4 týdnů zpět - 10 roků 4 týdnů zpět #20003 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Jarní sraz 2015

Zvěřáki napsal: A jaký bývá program na tom srazu? Je tam pak aspoň půl dne ježdění někde po kotárech a terénem? Nebo se tam jenom kecá a chlémá? :ohmy:
Když už bych jel "takovej kus" tak aby to bylo aspoň jako na ATAVU a podobně. Prostě připravená vyjížďka terénem za kterou se nemusí pořádné enduro stydět.
Pokud tam nějaká vyjížďka je, ale po cestě, tak to není nic pro mě. To je pro mě bohužel ztráta času, protože mě to nebaví.

Asi takhle chlapče, program si můžeš udělat jakej chceš :). Ale ten sobotní společnej je většinou takovej, že kostel rozhledna nažrat muzeum rozhledna hrad, nažrat a vožrat. Vono tahat varadera a capíky a další mrdky ve dvou někde ve vláčku v bahně dost dobře nejde. Já většinou skáču z pátku rovnou do neděle, takže je mi to celkem fuk, boj o přežití prožívám i tak. Ale píšu, většinou, třeba to bude letos jinak :cheer:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 10 roků 4 týdnů zpět uživatelem Piwča.
Poděkovali: zenyt

• backmen
  • Avatar uživatele backmen Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
10 roků 4 týdnů zpět - 10 roků 4 týdnů zpět #20005 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Jarní sraz 2015

Zvěřáki napsal: jo, tak to je více méně "cesta"
Jáko já to vůbec neshazuji, je to jak říkáš, každý si najde svoje. Já jsem bohužel spíš teréní, takže jedu rád když je tam co zažít... koukni na youtube, napiš: atav a koukni na nějaké videjko. To si myslím že je na "masovou" vyjížďku celkem slušný. Tím spíš když tam mohou různá endura.

Tak teda sem se podíval na ty videa...jako sraz koloběžkářů to nebylo špatný :blush: A to jste tam všichni holky?

Mimochodem my se srážíme hlavně proto že se CHCEME vidět a pokecat,jak se kdo má,kecá se o motorkách,holky kecaj o svejch věcech a bývá nám fajn.
A ta ukrutná vzdálenost co bys musel ujet...to je opravdu na pováženou :ohmy: Naše holky dávají 260 kiláků na stopětadváce v dešti při deseti stupňích a nepindaj o tom a mají náš obdiv a úctu.To jsou motorkářky.
Nakonec je to jenom o lidech.Jestli chtějí nebo nechtějí přijet.
Párkrát se stalo,že někdo přijel na sraz a už jsme ho nikdy neviděli.A jsou tací co přijeli jenoum nakouknout a jezdí na každej sraz.Jak říkám jeto jenom o lidech.
Poslední změna: 10 roků 4 týdnů zpět uživatelem backmen. Důvod: vložení příspěvku

Více
10 roků 3 týdnů zpět #20006 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma Jarní sraz 2015

backmen napsal:

Zvěřáki napsal: jo, tak to je více méně "cesta"

Tak teda sem se podíval na ty videa...jako sraz koloběžkářů to nebylo špatný :blush: A to jste tam všichni holky?

Mimochodem my se srážíme hlavně proto že se CHCEME vidět a pokecat,jak se kdo má,kecá se o motorkách,holky kecaj o svejch věcech a bývá nám fajn.
A ta ukrutná vzdálenost co bys musel ujet...to je opravdu na pováženou :ohmy: Naše holky dávají 260 kiláků na stopětadváce v dešti při deseti stupňích a nepindaj o tom a mají náš obdiv a úctu.To jsou motorkářky.
Nakonec je to jenom o lidech.Jestli chtějí nebo nechtějí přijet.
Párkrát se stalo,že někdo přijel na sraz a už jsme ho nikdy neviděli.A jsou tací co přijeli jenoum nakouknout a jezdí na každej sraz.Jak říkám jeto jenom o lidech.

Teda náčelníku... To je tak pěkně napsaný, až by kroupa ukápla. B) .

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Vygenerováno za 0.512 sekund