Download menu
Podzimní setkání Zlenice
- Piwča
-
- Diskutér spamista :-)
-
- Obdržená poděkování 21

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- zenyt
-
- Uživatel
-
- Obdržená poděkování 1

- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98

- Sir_Up
-
- Novota
-
- Obdržená poděkování 1
Taky jsem přemýšlel o variantě spát v kempu Kormorán vzdáleném 300m od penzionu Sázavka rád totiž dělam oheň a spim pod motorkou.

Přílohy:
- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
Páni a dámy,nevěšte hlavy a zatím nechte štrozoky neporušené. Třeba najdeme společně nějaké kompromisní řešení.
Byla by škoda,kdyby nepřijelo "pár" lidí,kvůli financím.

Taky máme dost hluboko do kapsy a tak vás chápu.....
Sire-spaní pod moto je fajn,ale pokud je taky fajn počasí a jede se v malé partičce. Vejdeš se k jednomu stolu a ne,že zabereš celou hospodu.

- Sir_Up
-
- Novota
-
- Obdržená poděkování 1
Nerad bych trhal partu, když jsem jí ještě vlastně ani neviděl

Prezto jak jsem psal, bych přijel třeba jen v sobotu nebo, kdy by jste plánovali nějaký poježdění, ale nebránim se ani tomu penzionu. tzn. - přizpůsobim se.

- backmen
-
- Výborný diskutér
-
- Obdržená poděkování 40

Chápu že chcete chlapci pomoci kamarádovi ve kšeftu ale stačilo udělat párkrát klik a našel jsem v okolí kempy s lepšíma cenama a podmínkama.
www.ubytovani-sazava.cz/chatky
www.kormoran-ubytovani.cz/uvod
www.sazavskyostrov.cz/
Omlouvám se,nechtěl jsem do toho takhle moc rejpat,ale nerad bych si bral na další sraz novomanželskou,nebo jinou půjčku či hypotéku.
Takovej sojovej špekáček na ohni k večeři a tatranka s kafem na snídani je pro většinu znás asi lepší než polopenze za 450.
Ještě jednou sorry,ale kdo se mnou nesouhlasí,tak ať mi to přijde říct do očí.Jsem doma!
- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
To,že je cena taková,jaká je nikdo z nás v době plánování nevěděl.

Jak jsem již psal-taky z toho nejsem odvázanej,ale ještě to musíme probrat s Cíhou a majitelem. Třeba se najde kompromis.

- backmen
-
- Výborný diskutér
-
- Obdržená poděkování 40
- Paja
-
- Velmi dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 5
backmen napsal: Plně souhlasím se Zemim!!!Kde jsou ty časy kdy ti movitější spali na srazu v chatce za 11OKč za noc a kdo chtěl tak spal ve stanu za 30 či pod stolem zdarma
Chápu že chcete chlapci pomoci kamarádovi ve kšeftu ale stačilo udělat párkrát klik a našel jsem v okolí kempy s lepšíma cenama a podmínkama.
www.ubytovani-sazava.cz/chatky
www.kormoran-ubytovani.cz/uvod
www.sazavskyostrov.cz/
Omlouvám se,nechtěl jsem do toho takhle moc rejpat,ale nerad bych si bral na další sraz novomanželskou,nebo jinou půjčku či hypotéku.
Takovej sojovej špekáček na ohni k večeři a tatranka s kafem na snídani je pro většinu znás asi lepší než polopenze za 450.
Ještě jednou sorry,ale kdo se mnou nesouhlasí,tak ať mi to přijde říct do očí.Jsem doma!
Omlouvám se, ale taky musím souhlasit a komu se to nelíbí... - Ivan je doma.
- Sir_Up
-
- Novota
-
- Obdržená poděkování 1
Ráno jsme se všichni sešli u snídaně za 45,- v jídelně klasika formou švédských stolů -- přepravka s rohhíky , vajčka, šunka, sýr, marmeláda, máslo a varna s čajem ... celej objekt byl těžká komanč rekreační klasika a byla to super atmosfera ..
Penzion Sázavka je krásná stavba to je jiná liga a musí být boj to v dnešní době utáhnout, a fandím lidem kteří do takového podnikání jdou, ale přijde mi nefér, že v prvním postu tohoto tématu je zmínka o stanech a Sazavka.cz i uvádí možnost ubytování ve stanech pro vodáky. A nakonec to všechno zhatí jeden pes ..
--Zkopírováno z informací ze sazavka.cz Ubytování :
Ubytování
Penzion má k dispozici 14 standardně vybavených pokojů s příslušenstvím a kapacitou 45 lůžek. Vodákům poskytneme místa pro stany.
Napadá mne, vzít s sebou moje 2 psy kteří penzion uhlídají bez toho aby napadli lidi, kteří již v areálu jsou a které si za světla očuchají. Pak jim neublíží ani podnapilým za tmy ..

A nebo schováme rychle helmy do stanů a řeknem, že jsme vodáci

-úplně se vidim s plachtou někde okolo toho ohniště co je na 15té foto ve fotogalerii na sázavka.cz -> www.sazavka.com/inc/_picturewindow.php?b...00&bigPicH=600&pop=0
- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
Některé věci jsou nutné brát s rezervou. Ne vše se bude líbit každému. Někdo je na buchty makový a druhý na povidla.
Je bezva sedět do noci utáboráčku,pět píseň dokola,ale to se dá v případě,že počasí dovolí. Pokud bude chcavec-tak to asi nebude fajnové spát pod celtou na mokré trávě,co?

Hafani si necháme každý na svém pozemnku.
Včera jsme s Cíhou o této situaci už mluvili a budeme se snažit o zlepšení nebo jiné ubytko.
Pokud bude něco jiného,tak již to rozhodneme s platností a bez dalších připomínek. Nebudeme řešit,to že tady nebo tam je to a není tam toto.
Já si ráno snídani udělám (polévka s kabanosem) a kavu si taky přihřeju. Takže v tom problém nevidím-větší obavu mám v případě nestandartního počasí,kde si sednem.
Další info o změnách ubytování a akce Podzim,dodáme později.

- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- pazhaut
-
- Výborný diskutér
-
- Obdržená poděkování 43
Vážení, naprosto souhlasím s Piwčou! Dědovi a Cihelkovi vzkazuji touto cestou, aby nadále organizovali sraz podle svého. Vždyť příště se mohou tohoto náročného úkolu zhostit Ti, co se jim to už teď nelíbí a uvidíme… V každém případě připomínám, že si tyto stránky může prohlížet kdokoli a určitě bude z podobných příspěvků akorát otrávený. Myslím, že individuální požadavky a připomínky lze řešit soukromě a nemusí do nich být zasvěcená celá planeta. Zdravím Marta
hawgh
- backmen
-
- Výborný diskutér
-
- Obdržená poděkování 40
Je pravda že je všechno dražší a dražší ale já taky nemám doma tiskárnu na peníze.
Srazy jsem pořádal dva a vím kolik je s tím práce.No a myslím že se povedli.Teda aspoň si nikdo nestěžoval.
Soudruzi!!!
Pokud nebudeme mít připomínky a nové podněty,tak zapadneme do celorepublikového průměru a to bych velice nerad!!!
- Piwča
-
-
- Obdržená poděkování 21

- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98

Demokracie je dobrá věc,ale stejně někdo musí za to "stádo"

Není problém,jak psal Pivča-udělat setkání za pár šupů,ale kde si sednem,hygienu provedeme,vyspíme. Vzpomeňte si,jak bylo husto okolo počasí na Vyškov. A to tam bylo lidí nevídaně,ale....
Já mám pouze obavu z počasí-když bude pěkně-tak se dá spát i venku,ale jakmile bude hnusně,tak každý bude rád za střechu nad hlavou a teplou vodu,uschnout hadry a ty se ve stanu suší na pytel.

Dnes jsme byli s Petrem a mladíkem na Sázavce a prohovořili nějaké eventuality a možnosti-Petr napíše víc.
Docela mně spadla brada,že už si jeden panáček zarezervoval pokojíček. Nebudu ho jmenovat,ale je to (pro mě milý) šok.

Dost kecání o ubytování-to se nějak pořeší,s počasím si neporadíme-to je tady nezávisle na nás.

Před chvílí jsem se vrátil z vyjížďky-mám zadel jako pavián a vy jí budete mít taky

Myslím,že si vybere každý-kochačky i rychlejší úseky. Akorát rozhledna nebude. Zato nějaký hrad,zámek,muzeum. Muzeum motorek bude bohužel zavřené,ale....
Trénujte mozkové závity-budou potřeba

Akorát ofrouďákům radost neudělám-tento kraj nemám sjetý mimo silnice,tak špunty můžete nechat doma. Třeba jindy.

- Martin
-
Autor tématu
-
- Obdržená poděkování 98
Na Zadové se taky platilo 450,-Kč za osobu,noc a polopenzi. Nikdo ani nehlesnul a bylo nás tam taky hafo.

To je ode mne (doufám) poslední reakce na ubytování a cenu.

Víc se dozvíte-doufám od Petra. Já mám na starosti cestu.

- Sniper
-
- Moderator
-
- Obdržená poděkování 17
Martin + Cihelka > Kluci nedejte se!!!
450 za noc s POLOPENZI je furt jeste supr cena.
taky si pamatuju sraz kde jsem sice dal za stan "malo" ale za snidani jsem dal kilo a ani jsem nevedel jak. a tady je to za 450 za snidani a veceri. takze za me super.
furt plati to co jsem psal na zacatku pokud pani a svist (cti Al-Kajda

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- CIHELKA
-
- Dobrý diskutér
-
- Obdržená poděkování 4

Tak jsme včera byli, já,Děda a můj mladej zase na místě činu

Komu je za dosti zaplatit 450 Kč za střechu nad hlavou, teplou vodu, snídani a večeři (stejně jako se platilo na Zadově na Šumavě a nikdo ani nepíp

Tady je ještě jednou telefon na majitele penzionu:
Juraj Jánošík 773379973, u něho si individuelně zamlouvejte místa, dle svých požadavků.
Uzávěrka přihlášek je cca do půli srpna.
Jinak nějaké vaření na pokojích (konev nebo vařič) z bezpečnostních důvodů nepřipadá v úvahu!!!!!
To je ode mne zatím vše. Ahoj