Download menu

Jarní sraz 2012

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17156 od Sup
Odpověděl Sup pro téma Jarní sraz 2012
Nazdárek lidi tak já bych se za váma taky rád kouknul ale jen v pátek zato nás bude mnoho Já a moje dvě holky, ale stačí nám dvoulůžko tak zatim SPUDA

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17157 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Jarní sraz 2012
Semnou je to nějaké nahnuté neboť DR s novou převodovkou už je sice zajeté, ale repasovaná vačka v nové hlavě je po záběhových 1000 km KO stejně jak vahadla. Vahadla sice náhradní mám, ale vačku jsem dal na reklamaci, páč si myslím, že ten repas udělali blbě (před první montáží jsem to namazal, před prvním startem prošlapal až se olej dostal do hlavy a vzhledem k tomu, že na vačce mám olejoznak, tak jsem viděl, že to po celou dobu mazalo výborně), což sice uznali, ale ty jejich dodací lhůty jsou k posrání. Když do srazu vačka bude hotová (a snad napodruhé už líp), splácnu to dokupy a přijedu.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

• pigi
  • Avatar uživatele pigi Autor tématu
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17158 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Jarní sraz 2012
Tak se nám to blíží, zaktualizoval jsem seznam, tak pokud to neodpovídá , napište. Potřebuju to pokud možno přesně, abych objednal něco k zakousnutí.
Přílohy:

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17159 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Jarní sraz 2012
No koukám že to bude docela početná partička!!!
Já to mám opravdu našponovaný ale pokud nespadne letadlo tak určitě dojedu v pátek ale nevím kdy.
Pigi prosím zadej sem nějaký souřadnice pro GPS.
Zdravím tímto všechny z Martiniku!!!!

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17160 od CIHELKA
Odpověděl CIHELKA pro téma Jarní sraz 2012
Ahoj všem, jestli ještě neni pozdě prosím o opravu u mě Petr3105 ze 3 kusů na 2. Díky

• pigi
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17161 od pigi
není pozdě

• pigi
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17184 od pigi
Souřadnice srazu GPS pro ty, ce nejezdí podle slunce
49.069287,13.628181

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17189 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma Jarní sraz 2012
Ahoj pigi, tak zatím to máme pořád 50/50 :( ale s jídlem s náma nepočítej ať to není složitý když bychom nedorazili ... pokusím se to do příštího týdne zjistit na 100 %. Díky:)

Suzuki DR 650 RSE (1993)

• pigi
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17192 od pigi
Potvrdit počet jídel mi stačí do středy 30.5.2012, to už většina bude vědět najisto, jestli pojede :)
Horší je to s pivem, dokud se nevypije, domu se nejede :laugh:

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17194 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Jarní sraz 2012
HEKIMOVI (ir ping pong???)- Radši jen Hekimu: Ty věříš na repas vačky? Já obracím každou kačku a co sem čul, tak repas de po 5ti až 10titisíc sr.. ! Jakožto 300h/podprůmcálung (zehllung)řeším vačiči už přes rok. Noale k srazu - se mnou to na DéRo nevypadá, ale jakožto každý kovaný motorkář vlastním plechovku a to na LPG. Tak jestli bych ji nechyt hned jak bych přijel socfárem s MTB (2.závislost)na střeše? Jo a pokud by se našla sponzorská osádka, nejni problém vzít z Valmecu, Hranic...i tažné by se vzadu našlo....

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17200 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Jarní sraz 2012
hele napiš kdy jedeš já bych uvítal kdybys mi vzal aspoň postraní brašny
písni na:backmen@seznam .cz nebo sem

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17204 od Heki
Drack: Řek bych, že když se to udělá pořádně, vydrží to jak normální vačka. Kamarád co opravuje motorky dýl než mi všichni tady dohromady mi vyprávěl, že už tam měl motorky s repasovanýma vačkama co měly od repase víc jak 20 000 km a vačky pořád jak nové. Jenže je to věda. Navařuje se to práškovým materiálem - a ten není jeden ale spousty druhů a trefit, který máš zrovna použít asi není lehké. Jde o tvrdost - která se u jednotlivých liší až o 20 Hrc což je brutální rozdíl. Na to potom musí přijít povrchová úprava (iontová nitridace) která se zase musí provést správně. Naproti tomu musíš použít vahadlo které není opraveno stejně jak ta vačka - nemá stejný povrch a stejnou tvrdost - musí tam být rozdíl, jinak se to zase zkurví (Podle mě to byl můj případ kdy vačka i vahadla byly opraveny stejnou metodou).

Nicméně můj problém je v tom, že v té hlavě co jsem tam dal byly špatné i uložení vačky - tak se to vyřešilo tak, že se to víc vybralo ať je to rovné a vačka se navařila i na průměru na čepech. Tímpádem už nelze originál vačka do té hlavy použít, proto čekám až mi opraví znova tu repasovanou.

No nic - to je trochu mimo téma a nechci tu s tím zasírat vlákno. Když to do srazu bude doma, tak jedu. Napíšu jak se to yvvíjí.

Více
12 roků 11 měsíců zpět #17209 od Quincy
Odpověděl Quincy pro téma Jarní sraz 2012
čau pigi, konečně mám letenku do usa a sraz bohudík stihnu, takže bych chtěl místo pro mě a marušku, vyspíme se vpohodě ve stanu, dáme si ho dál od civilizace aby jsme po večerech nerušily slušné lidi a na 90% by se mnou jel kámoš na alpovi

• pigi
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 11 měsíců zpět #17210 od pigi
Stan a spacák nech doma, místa je dost, další podrobnosti napíšu později

• Zdeněk Šnajdr
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět #17216 od Zdeněk Šnajdr
Odpověděl Zdeněk Šnajdr pro téma Jarní sraz 2012
Ahoj lidi.

Od pátku jsem se stal čerstvým majitelem řidičáku a zároveň Suzuki DR650S Dakar. Koukám že bude sraz, tak jestli vyjdu s penězma tak bych rád dorazil. Jen nevím co motorka, mám to z Ostravy pěkný kus štreky a Suzuka přece jen 4 roky stála a moc nevím co od ní čekat. Uvidíme....Těším se na cestu a hlavně že poznám nové lidi :-)

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17217 od drtomi
Odpověděl drtomi pro téma Jarní sraz 2012
Servus Zdenek,

ked som ja dosiel 660km na zraz tak aj ty by si mal.

CO sa tyka motorky hlavne sa nesprtaj vo veciach ako je vyvazovacia retaz, karburator, rozvodova retaz. Lahko sa moze stat ze koli jednej z tychto veci budes stat tyzden ako ja. Podstatne je aby chytala za studena aj za tepla. Ked to robi nic nemen. Skontroluj spojku ci ma volu. Brzdy ci brzdia hehe. A olej musi byt na hornej ryske (vahadla a vacky sa radi kupu v oleji).

Tak caf

Pigi, ja pridem sam, takze sa ku dakomu vopcham

• pigi
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět #17218 od pigi

Zdeněk Šnajdr napsal: Ahoj lidi.

Od pátku jsem se stal čerstvým majitelem řidičáku a zároveň Suzuki DR650S Dakar. Koukám že bude sraz, tak jestli vyjdu s penězma tak bych rád dorazil. Jen nevím co motorka, mám to z Ostravy pěkný kus štreky a Suzuka přece jen 4 roky stála a moc nevím co od ní čekat. Uvidíme....Těším se na cestu a hlavně že poznám nové lidi :-)

Mám tušení, že Heki je taky od Ostravy, tak jestli to dá dohromady, můžete se domluvit na společný cestě

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17219 od Heki
Já jsem z Opavy, což je kousek. Už jsem na to myslel, ale nechtěl jsem nic slibovat a domlouvat, když jsem zatím nepojízdný. Až bude vačice doma, dám hned echo.

• Zdeněk Šnajdr
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
12 roků 10 měsíců zpět - 12 roků 10 měsíců zpět #17220 od Zdeněk Šnajdr
Odpověděl Zdeněk Šnajdr pro téma Jarní sraz 2012
Já už se u žigula naučil, že co funguje, tak na to se nešahá :-D Na motorce funguje vše, je po GO :-) Jen mi prostě dělá problém startování. Za tepla to nakopnu na první šup. Jak je to ale studené, dneska jsem po tom skákal 15 minut, dycky to jenom škytlo a konec....Nestartuju ze sytičem, protože to neškytne vůbec, jen jsem si tím kolečkem zvýšil volnoběh. Byl by nějáký krátký návod jak na to?
Přílohy:
Poslední změna: 12 roků 10 měsíců zpět uživatelem Zdeněk Šnajdr. Důvod: fotka

Více
12 roků 10 měsíců zpět #17221 od Heki
Chce to na to získat grif - líp se to předvádí na živo. Ale Za studena by se to mělo startovat se sytičem. Pokud to chytá bez máš to buď moc bohaté nebo moc velký volnoběh - takhle se to nedělá.

Návod: Pustím benzín, zapnu sytič, zapnu zapalování. Najdu horní úvrať, zmáčknu dekompresor a pustím ho, pomalu šlapu až páčka dekompresoru zaskočí zpět. Kickstart vrátím do horní polohy, šlápnu a chytne to. Samozřejmě bez plynu. Za tepla totéž ale bez sytiče.

Jde využít i automatický dekompresor bez mačkání páčky že to v podstatě do té samé pozice dostaneš jen pákou - automatický dekompresor zabírá dycky jen v horní části chodu páky. Předvedu kdyžtak naživo že to jde nakopnout i rukou.

Vygenerováno za 0.545 sekund