Download menu

Jarni Sraz 2011

Více
14 roků 1 týden zpět #15921 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Jarni Sraz 2011
Napište konečně taky, co se Vám nelíbilo, nikoho tím snad neurazíte a bude v tom možná nějakej ten "pokrok" do budoucna, jak by to mělo vypadat a tak, i když je asi každýmu jasný, že uspořádat to mimo "civilizaci" není jen tak ... :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 6 dní zpět #15926 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Jarni Sraz 2011
Jak píšeš,je těžké něco podobného uspořádat mimo nějaký kemp,hospodu nebo jiné zázemí civilizace. Pachatel takové akce musí zohlednit spoustu věcí,snažit se ošéfovat,to aby nikomu nic nechybělo,bylo všeho akorát a aby byli všici spokojení.
Pro nás s Dášou to byl trochu netradiční sraz,ale jinak jsme to zařídit nedokázali. ;)
Za nás oba můžu říct(napsat),že tento víkend byl fajn-chlapci dělali,co mohli a nebylo toho zrovna málo. Piva,jídla a pochutin bylo dost(až možná hodně),počasí taky bylo objednané fajnové,nálada taky-tak co kritizovat. :cheer: Nezaslechl jsem nikoho,kdo by si stěžoval na to nebo ono-akorát PopY na pivo,ale to je u něj kolorit fajnofky :cheer:
Dokonce i ceny za soutěže byly vysoké a tak ještě jednou kluci- děkujem :woohoo: :woohoo: :woohoo: .
Jen je trochu škoda,že nepřijelo ještě o trochu více soudruhů a soudružek,ale už jsme o tom mluvili i psali-setkávání nejsou o kvantitě,ale o kvalitě. :cheer: Kdo může a chce,okolnosti mu to dovolí,tak se objeví a kdo ne...... ;) ;)

Více
14 roků 5 dní zpět #15929 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Jarni Sraz 2011
Jediný, co se klukům nepovedlo, byl čuník, žil svůj život zbytečně. Jinak to zvládli sqěle a jsem rád, že jsem poznal zase další část naší hlíny a viděl ty vaše xichty ( u holek tvářičky).

Více
14 roků 5 dní zpět #15930 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Jarni Sraz 2011
Tož jak to tak čtnu- bezva scuk, těšil sem se od podzimu...Nále furt mám eště DRko na stole a navíc sem se proletěl přes řidítka na kole a po asi pěti metrech dal brutální čelo matičce zemi :blink: Viděl sem v ten moment ai to jiskření- pak dva dny ve špitále, sedum rentgenů a tři vyšetření a včil po třech týdnech už se to lepší :side: :blink: :blush:- nic zlomeného, ale ta rana. Mám na ty srazy cosi smůlu. ale su živé a zdravé- tak si dávejte všeci bacha ať netrávíte začátek sezóny v záloze jako já :silly: Jo a su rád, že- dle obrázků a písmenek- Vám to tak pjekně vyšlo včetně počasí :woohoo:

Více
14 roků 5 dní zpět #15931 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Jarni Sraz 2011
Jediný, co se klukům nepovedlo, byl čuník, žil svůj život zbytečně. Jinak to zvládli sqěle a jsem rád, že jsem poznal zase další část naší hlíny a viděl ty vaše xichty ( u holek tvářičky).

Taky guláš žil svůj život zbytečně,nebo špekáčky,atd,atd.
Sorry nepíše se mi to lehce ale z přemíry snahy ...
Doprčic ten sraz není jenom o žranici a chlastanici!!!
Kluci já bych za váma přijel si pokecat i kdyby byl k vobědu chleba se sádlem a cibulí a lahváč!!!!!!!!!!ale dvanáctka viď POPY!!!
Doufám že sem zase někoho nenasral ale musel sem to tady napsat.
Tak jen kamenem do mně.

Více
14 roků 5 dní zpět #15932 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Jarni Sraz 2011
kukam že už nikdo jiny foečky asi nemá :( nebo co??? :angry:

Více
14 roků 4 dní zpět #15937 od batas
Odpověděl batas pro téma Jarni Sraz 2011
Chlapi i my víme, že bychom se všichni asi bez toho obžerství obešli. Ale jak to bývá, snaha asi byla opravdu zbytečně velká, ponaučení pro příště ;) . Ale jinak si myslím, že to k tomu přece patří.Dobré jídlo a pití přece musí být. A někdy lepší víc než míň. Bylo by asi blbé, aby jeden stál slavnostně s klobáskou a druhý žmoulal v puse rohlík. Vím, že to asi každému vlezlo do rozpočtu, ale věřte tomu že i nám dvakrát. Ale to nepíši kvůli tomu, aby nás někdo litoval. Chtěli jsme to pro Vás uspořádat a uspořádali, bylo to poprvé a učený z nebe nespad. Prostě příště radši špekáčky, chleba sádlem, cibulí a dobrou 12-cku. Úplně s tím souhlasím. Samozřejmě kdyby dorazilo o trochu více lidí, jak jsme si mysleli, tak to bylo vše v poho. Ale teď se s tím už nic dělat nedá a výčitky jsou k ničemu. Mně se to líbilo a všechny jsme zase rádi viděli. :) a doufám, že uvidíme :cheer:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 3 dní zpět #15940 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Jarni Sraz 2011
Tak jsem prosvištěl fotky a pěkný to tam asi bylo, jak tak na to koukám... Červencový sraz už jsem si zapsal do deníčku a chtěl bych určitě dorazit, když to teď zas nevyšlo.
My jsme přežili všichni rumunský týden jen s pár modřinama a nějaký bebíčka přibily i na motorkách ;) ... ale to k tomu holt patří.

Více
14 roků 2 dní zpět #15943 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma Jarni Sraz 2011
batas napsal:

Chlapi i my víme, že bychom se všichni asi bez toho obžerství obešli. Ale jak to bývá, snaha asi byla opravdu zbytečně velká, ponaučení pro příště ;) . Ale jinak si myslím, že to k tomu přece patří.Dobré jídlo a pití přece musí být. A někdy lepší víc než míň. Bylo by asi blbé, aby jeden stál slavnostně s klobáskou a druhý žmoulal v puse rohlík. Vím, že to asi každému vlezlo do rozpočtu, ale věřte tomu že i nám dvakrát. Ale to nepíši kvůli tomu, aby nás někdo litoval. Chtěli jsme to pro Vás uspořádat a uspořádali, bylo to poprvé a učený z nebe nespad. Prostě příště radši špekáčky, chleba sádlem, cibulí a dobrou 12-cku. Úplně s tím souhlasím. Samozřejmě kdyby dorazilo o trochu více lidí, jak jsme si mysleli, tak to bylo vše v poho. Ale teď se s tím už nic dělat nedá a výčitky jsou k ničemu. Mně se to líbilo a všechny jsme zase rádi viděli. :) a doufám, že uvidíme :cheer:

Asi tak - ono plánovat cokoli neni prča. A ani internet a fórum nejsou samospásné.
Osobně jsem rád, že jsem vás všechny mohl vidět a poklábosit. Klíďo bych klábosil i s rohlíkem nebo mrkví v ruce ;) , ale jak píšete - je to ponaučení pro srazy příští. Sice ponaučení vykoupené spoustou peněz a času, ale pokud se nic horšího nestalo, tak to bylo super, ne?
:) :) :) :) :)

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Vygenerováno za 3.227 sekund